WEBFORUM Cup

Používateľov profilový obrázok
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Ahoj Marek:
Áno - súhlas veď to tak spolu robíme celý čas, ale ja som na osvieženie zavesil platné WFC PRAVIDLÁ 2009, lebo poniektorí-nie Ty, ani michal1 a spol-majú v tom chaos a píšu, asi len preto, aby niečo napísali. :twisted: Pošlem Vám ich emailom a potom to zavesíme na web, na všeľudovú diskusiu. Vyradíme zWFC hodnotenia SAOS, GUN Martin!!! a jedeme dál.
Nezaradíme útočnú pušku ako samostatnú kategóriu ???
Mám fofry v arbajte, ale pripravujem úpravu pravidiel a sledujem očkom čo sa deje na WFC.
Ako člen Rady WFC, okrem "doladenia-refresh" pravidiel, NEMIENIM na WFC NIČ MENIŤ :!:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

tiež mi na behu wfc nič nevadí, akurát okrem saos a gun vyradíme vlastne všetky preteky typu steel-chalenge. O tomto sme sa ako rada WFC už bavili, ale pre vysvetlenie ostatným: preteky saos a steel-chalenge (steel cup RS, steel v KN atd.) sa počítajú iba na dosiahnutý čas + penalizácie za zásahy. vzhľadom na to, že by to robilo problém v konečnom hodnotení v prípade rovnosti percent sme sa rozhodli tieto preteky do wfc nezaraďovať. to samozrejme neznamená, že sa ich nebudeme účastniť. obyčajne to bývajú super preteky či už pre pretekárov ale hlavne pre divákov, ktorí si môžu pozrieť ako padajú železá, čo na papierových terčoch nie je hneď zrejmé. čo sa týka nezaradenia pretekov gun - to sa tu už riešilo a pokiaľ sa tam neurobí niečo s bezpečnosťou, tak to tak aj ostane. ohľadom útočnej pušky, ak bude o ňu záujem, kľudne zdvihnem ruku za vytvorenie novej súťaže.
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

Čo sa bude rušiť a čo nie preberieme v Čachticiach!
A k tej puške ak bude záujem idem do toho aj ja a dúfam, že aj náš klub! Či? :wink:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

werty-nepytaj sa či :?: ak bude treba pomozem,urcite aj nasi ludia :wink: lebo najst obetavych ludi je malo :cry:
inspiring_ptolemy

Príspevok od používateľa inspiring_ptolemy »

Kurňa chlopi dva dni som tu nebol a nestačím sa čudovať, aký registrovaný a neregistrovaný ,hodnotený a nehodnotený :( :( . Veď základným pravidlom pre strelbu vo WFC je registrácia na webforum.sk a ďalej je to len o vzájomnej tolerancii strelcov.
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Noro páči sa mi Tvoj nadhľad a správny prístup k WFC. Som rád, že Ťa vďaka WFC poznám. 8)
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Beno...
Presne ako vravis... je to o tolerancii strelcov len sa treba ujednotit co sa bude a co nebude tolerovat. Berme to tak ze toto je diskusne forum tak diskutujeme. Co sa podari dohodnut teraz nemusime riesit v Cachticiach. Urcite ze posledne slovo bude mat zrada WFC ale konstruktivna debata nie je na skodu :wink:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Je lepsie to prebrat teraz lebo fakt keby sa malo diskutovat v Cachticiach boli by sme tam do rana.Treba navrnut body ktore sa budu prerokovavat,kazdy nech ma chvilu nie 1hod na vyjadrenie :roll:
Naposledy upravil/-a BALISTIK v 03 Nov 2009, 19:54, upravené celkom 1 krát.
skemro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa skemro »

Dala by sa zaradit ako utocna puska aj Mosinka? Aspon raz by som ju rad vyvencil na praktickom zavode.
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

Ja nezvyknem sledovať tú tabuľku čo Igor tvorí, ale nakoniec som pozrela hlavne svoje výsledky:D... nuž ale verím , že budúci rok to pôjde ešte smerom hore :lol: .... neviem komu , ale našla som tam nezrovnalosti!!! - na preteku v Komárne vyhral Sig1- však sme ho aj videli s diplóoomom a Igor to pomotal a priradil Marekovi. Aby ste sa potom v Čachticiach nepohádali, tak to prosím dajte opraviť a Igorovi doporučujem menej mi sledovať modré oči , lepšie nasadiť bríle a viac do papierov pozerať a až potom do očí modrých :lol: :lol: :lol: ..... :oops:
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

to bionda: ak som spravil chybu, napravím a vysvetlím, Vďaka za upozornenie :wink: To sa mi páči: vecne, k veci, bez emócií. Na fóre preberieme a doladíme. edit: ..oči modré, no nepodľahneš 8) 8) 8) :oops: :oops: :oops:
Ako vraví Bruce Willis vo filme Posledný skaut." Nebe je modrý, voda je mokrá a ženský maj svý tajemství"
Naposledy upravil/-a Igoca v 04 Nov 2009, 14:19, upravené celkom 1 krát.
inspiring_hermann

Len pre vysvetlenie v komarne sa pomylili vo vysledkoch a preto bol sig1 vyhlaseny za vytaza. Podla vysledkov skoncil na 3 mieste a po prediskutovani s glock34 sa to takto zaratalo do wfc. 8)
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

:shock: a prečo na ich stránke je ešte stále Sig na prvom mieste?? AK to tak je, prečo ste nepodali protest veď ak to bolo tak, bolo by nespravodlivé ak to pomrvili a tým Mareka poškodili, mala by sa žiadať náprava !!!?????? :!: .... ak bohužiaľ nie, musíme akceptovať oficálne výsledky, nemôžete si to "šuťomba" dohadovať- nerobte prosím z toho bordel! a nikto o tom nevie , vidí len výsledky a nezrovnalosti !!! Ja nie som na nikoho strane, o mňa sa nejedná, ale berte to úplne objektívne, ak niekto pozrie na ofi výsledky usporiadateľa a do našej tabuľky budeme za diletantov ...
:wink: werty víťaz sa píše s mäkkým -i :wink:
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa SIG1 »

To Bionda nechaj to tak, tých pretekov po spätnej kontrole kde boli domrvené výsledky som našiel viac, až na troch až štyroch mi nesedia výsledky. Nechaj to tak, nemá význam s odstupom času to rozoberať, veď ja tvrdím ide o zábavu nie o život. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
inspiring_hermann

Ano suhlasim s biondou. Aj o tomto sa budeme rozpravat v cachticiach.
Od vtedy si kontrolujeme vysledky pred vyhlasenim.
Ze sig1? :lol:
Zamknuté

Návrat na "Webforum CUP"