SAPS
-
inspiring_wu
michal1, ako vlastník a užívateľ pištole CZ SP01 Shadow Ti môžem zodpovedne povedať, že ja by som ju do PRD nezaradil ani omylom. podľa mňa by mal byť PRD o zbraniach, ktoré sú primárne určené na obranu a nie športové zbrane na hranici pravidiel, ktoré sa tam dostali určite po veľmi "mastnej" lobby. Takže ja toto pravidlo vcelku chápem a nevidím v ňom problém. najmä preto, že mienim strieľať STD 
- Michal1
- častý prispievateľ
- Registered for: 18 years 9 months
- Kontaktovať používateľa:
Ok k100 je sluzobna a ma 17 je to ok a G17 ma tiez 17.
Stacilo upravit dlzku zasobniku a nie pocet ran!!!!.
Ved je to na hlavu.
Ked budu zavody aut-sprinty tovarenskch aut, zakazem novym modelom priame vstrekovanie lebo tam bude startovat aj 105 skodovka, ktora ho nema?
Technologie idu dopredu a ked niekto vie konstrukcne lepsie vyuzit miesto preco ho za to trestat.
Velmi jednoduche pravidlo by bolo, kedy objem pre naboje v zasobniku nesmel pekrocit hranu rukojete zbrane.
K satndartu: Budes strielat standart s 9mm?
A co potom bodovanie?
Ved si tam znevyhodneny!!!
Stacilo upravit dlzku zasobniku a nie pocet ran!!!!.
Ved je to na hlavu.
Ked budu zavody aut-sprinty tovarenskch aut, zakazem novym modelom priame vstrekovanie lebo tam bude startovat aj 105 skodovka, ktora ho nema?
Technologie idu dopredu a ked niekto vie konstrukcne lepsie vyuzit miesto preco ho za to trestat.
Velmi jednoduche pravidlo by bolo, kedy objem pre naboje v zasobniku nesmel pekrocit hranu rukojete zbrane.
K satndartu: Budes strielat standart s 9mm?
A co potom bodovanie?
Ved si tam znevyhodneny!!!
-
inspiring_wu
- Michal1
- častý prispievateľ
No tak potom som nc nepovedal!
Budem ta volat "letajici dople alfa"
Nevyhral ligu nahodou Peter Kopunec?
Je to dlhodobo najlepsi strelec Standartu.
No uz som si to kukol na saps.
Budem ta volat "letajici dople alfa"
Nevyhral ligu nahodou Peter Kopunec?
Je to dlhodobo najlepsi strelec Standartu.
No uz som si to kukol na saps.
Naposledy upravil/-a Michal1 v 09 Nov 2009, 15:23, upravené celkom 2 krát.
-
inspiring_wu
- Michal1
- častý prispievateľ
Chalani skusal niekto ci sa K100 s 20 ranovym zasobnikom ( http://www.grandpower.eu/Doplnky_zasobnik20.htm) zmesti do krabice urcenej pre standart 225mm x 150mm x 45mm (tolerance of +1 mm, -0 mm) 
Zbran ve stavu pripravenosti (viz cl. 8.1), avšak nenabitá a s vloženým prázdným zásobníkem nebo se zavreným
prázdným válcem, se musí celá vejít do prostoru krabice o vnitrních rozmerech 225 mm x 150 mm x 45 mm
(tolerance +1 mm, -0 mm). Vyhovovat musí všechny zásobníky, jinak platí pravidlo 6.2.5.1. Pri vložení zbrane
do krabice muže být stavitelné hledí mírne stlaceno, ale všechny ostatní prvky zbrane (napr. skládací nebo
sklopná míridla, pácka pro natažení záveru, operka palce, vnejší kohouty, strenky apod.) musí být použity nebo
roztaženy. Dále jsou výslovne zakázány teleskopické zásobníky a/nebo zásobníky s odpruženou patkou nebo
botkou.
Zbran ve stavu pripravenosti (viz cl. 8.1), avšak nenabitá a s vloženým prázdným zásobníkem nebo se zavreným
prázdným válcem, se musí celá vejít do prostoru krabice o vnitrních rozmerech 225 mm x 150 mm x 45 mm
(tolerance +1 mm, -0 mm). Vyhovovat musí všechny zásobníky, jinak platí pravidlo 6.2.5.1. Pri vložení zbrane
do krabice muže být stavitelné hledí mírne stlaceno, ale všechny ostatní prvky zbrane (napr. skládací nebo
sklopná míridla, pácka pro natažení záveru, operka palce, vnejší kohouty, strenky apod.) musí být použity nebo
roztaženy. Dále jsou výslovne zakázány teleskopické zásobníky a/nebo zásobníky s odpruženou patkou nebo
botkou.
Naposledy upravil/-a Michal1 v 10 Nov 2009, 17:06, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_tereshkova
-
inspiring_tereshkova