K100 alebo Sig SP 2022

Používateľov profilový obrázok
rob999
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

Igoca, ty si vedľa jak tá jedľa ružomberská opršaná.
Však mu len vysvetľujem že keď kúpi K100 tak ju bude mať problém predať. Čítaj poriadne :lol:
Speedy, prah tvojho domu už kačena neprekročí? Ani môj. Igoca, keď najbližšie prídeš, kačka zostane vonku 8) , alebo ju dáme k susedovi do kurníka alebo ešte lepšie do kŕmnika - pečeň jako maslo a aj lauf dorastie :roll: :D :D
Speedy
prispievateľ
Registered for: 20 years 10 months

Príspevok od používateľa Speedy »

ja k tomu len tolko ze mi je uplne jedno kto si co vyberie a nasledne kupi...bol to len moj nazor
rob999
častý prispievateľ

To speedy: OK, veď aj ten môj názor a Igocov boli len názory. Igoca to je maskot K100. On sa chalan na fóre hanbí priznať že ide kúpiť SIG SAUER. :twisted:
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Skús zvážiť prípadnú reklamáciu, pri Sigu je problém niečo reklamovať pokiaľ sa ti búchačka nerozpadne tak ti málo čo uznajú ja som zažil reklamáciu u predajcu siga síce len komár to bol , ale prišiel som si tam ako podvodník a nie ako zákazník s problémom, a prípadné riešenie zo strany GP je bez debaty v pohode ... to vieme všetci (teda vačšina) čo sme niečo riešili s J.K.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 18 Jan 2011, 17:49, upravené celkom 1 krát.
duros
častý prispievateľ

fi ha vyznelo to tak ako by sme naozaj všetci reklamovali ..
nie mal som na mysli prístuk k výrobcovi tu kontaktuješ priamo J.K. a tam ideš cez výhradého dovozcu ktorý sa opýta a pod... a trvá to týždne...

ale zas nie je nad pocit pochváliť sa že mám búchačku od SIG ako nejaké Káčko čo je toď za rohom..
Naposledy upravil/-a duros v 16 Nov 2009, 19:43, upravené celkom 1 krát.
boris
expert
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa boris »

bum - ano aj. ale najma prestavovat a upgradovat do bludu. lebo sa da a v GP sa ti ochotne povenuju :)
rob999
častý prispievateľ

Chlapi, to čo píšete o prístupe J.K. je síce pekné, ale spomeňte si na ten fór (a možno pravdu), že prečo sa majitelia K100 ráno na súťaži nezdravia? Lebo sa už predtým stretli v GP. Čo sa týka SIG SAUER, nie je čo dolaďovať, nie je čo vylepšovať.
Páčia sa mi napríklad aj tie FABIE, OCTAVIE a pod. kde majiteľ ihneď po kúpe vymení masku chladiča za anonymnú, opatrí auto spojlermi (niektorí aj krídlami), rozšíria prahy, vymenia svetlá ........ Výkon motora a jazdné vlastnosti im to nevylepší.
Majiteľ napr. AUDIny takéto veci nerieši. Kúpil drahšie auto a nerobí nič - iba jazdí a predá za vyššiu cenu keď predáva. Toto bol vystihujúci príklad na porovnanie K100 a SIG.
Je to o tom kto investuje na počiatku viac lebo chce mať pokoj a neriešiť dolaďovanie a výmenu dielov, ale konečný prepočet ceny s postupným vylepšovaním a dokupovaním súčiastok nie je v prospech GP a K100. Toto treba vážení pripočítať k nákupnej cene!!!!!
Nepasujem sa do role odborníka, toto mi jednoducho povedali viacerí strelci (ktorých pokladám za naozajstných strelcov) a ja som na to vsadil, zatiaľ som sa nemýlil.
Z K100 som strieľal niekoľkokrát a nemôžem povedať že je to špatná zbraň, je to proste o pocite a o zvážení celkovej invetície.
duros
častý prispievateľ

Rob ano je to vec osobnej tej zatiahol som sem asi to co som nemal ale ja som siga mal, aj to bol sig a bol to šmejd ... tod moj názor ano viem, ze to bola len posrana 22lr nie slávne 226, ale mal som možnossť byť konfrontovaný so servisom .. des hruza, jasne, že sa mi SIG páči je to veľmi pekná zbraň, ale nie je tým čo tu opisujete ..

a čo mi nedá , že my slováci máme v sebe pramálo lokalpatriotizmu
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Ten vtio o k100 je kua dobry!!
Nieco na tom pravdy bohutzial asi bude. :wink: :cry:
Ale verim ze Jaroto uz vsetko vychytal a nebede hadzat dalej zito sviniam a dufam ze mu stym pomozem velkym testom o K100.
inspiring_nobel

Príspevok od používateľa inspiring_nobel »

Ta "prupovidka" o K100 nie je dobra, ani len vtipna. Celkom som sa pobavil, ked som to pred 10 rokmi pocul prvy krat a bolo to o Mercedesoch a servise. Ani prirovnanie Skodovky a Audiny nie je smerom k zbraniam trefne. Zbran nie je rovnaka trieda vyrobkov ako auto. A uz urcite by som nebral pistolku kategorie K100 (sluzobna zbran) ako investiciu. Skor ako spotrebny material.
sando
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa sando »

práve servis nd a pripadné riešenie reklamácii je to čoho sa pri sigu trochu obávam ( pri otázke u predajcov na danú tému sa tvária dosť čudne - "možno snáď ..." )
pri k100/P1 prístup GP sa zdá korektný len práve z množstva diskusii o problémoch s k100 mi nieje jasné či je naozaj taká problematická alebo tak rozšírená - prípadne majitelia sig,walter... si to radšej nechajú pre seba
inspiring_nobel

Príspevok od používateľa inspiring_nobel »

2 sando : mozno si majitelia sigov a walterov nechavaju problemy pre seba, netusim. Ale vseobecne majitelia zbrani pisu na fora v pripade, ked maju nejaky problem. Keby niekto napisal, ze mam K100, strielam z nej ako sprosty a vobec nic zle sa mi s nou nestalo, to co by uz bol za prispevok, ze :)
Tak ja taky teraz spravim. Kupil som si K100 na jar tohto roku (F seria). Prvu zavadu som mal hned v den kupy, roztrhlo mi hilznu prebijanca od Limitu, zbran sa zablokovala a nebol som schopny s nou nic urobit. Brnkol som do GP, tam sa ma spytali, ci si na druhy den mozu prist pre nu ku mne domov! Po vyrieseni tohto problemu som uz ziadny dalsi nemal, vystrelene je z nej niekolko 1000 ran. Ale toto nebol problem zbrane, ale streliva. Podla mojej skusenosti je to uplne pohodova zbran. V kal. 9x19. V kal. 22 by som ju nechcel ani zadarmo :)
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Co sa to tu zas deje :?: :roll: neda mi na to reagovat :!: Osobne by som sa opakoval keby som spominal moj prvy kontakt s K-100 v roku 2004.Zbran pekna ,super dizajn,presna,negativa nejdem spominat :!: Moja skusenost viac menej ako testujuceho strelca je len pozitivna :!: Moja cca 3000vystrelov,bez zavad,vitazka par sutazi :!: presnost super.Mozno vacsi spatny raz oproti tazsim zbraniam.To ze chce majitel kupi bud P1-alebo Siga to je len tu na fore priliate vody do ohna.Je to na nom :!: :!: :!: Tu na fore su dve skupinky ludi preto by sa mal riadit srdcom,svojimi dojmami a nenehat sa ovplyvnit nazormy inych :!: Sig je top,kvalita aj ked moje Moskito bolo blato s deravou hlavnou :!: Ale to je len podla mna nepodareny pokus znacky o lacnu treningovu zbran :!: K-100-P1,VYHODY-nikto nemoze odopret pristup ku zakaznikovy JK,dalej,kvalitna zbran po materialovej stranke,cena.Sig-nemam ho este :lol: ale je to kvalita,servis :?: neviem,presnost spickova :!: Co dodat aby som tu zas romany nepisal,v tejto dobe presyteneho trhu sa uz ani neda vyrobit nekvalitna zbran co sa chce ujat na trhu :roll: Na zaver obe zbrane su vyrovnane,sig ma lepsie meno vo svete,rokmi overene,.K-100 sa len pomaly zviditelnuje,najlepsie skusit buchnut po 100ran rozhodnut sa.
Speedy
prispievateľ
Registered for: 20 years 10 months

Príspevok od používateľa Speedy »

takze este raz a naposledy.....nech si chlap vyberie cokolvek a nech si casom urobi svoj nazor....ked sa nebude pacit tak preda a kupi nieco ine...presne ako tu niekto napisal zbrane sa deru nicia su proste spotrebak...potom ked sa tak stane tak chlapik napise sem svoj nazor a hotovo..inak tu riesime naozaj riadny nezmysel,ktory je od povodnej temy dost mimo....a to sme vraj strelci
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"