Prepac za to "mily moj".
To mi fakt uslo
Viem ze ty stymi dhlmi nemas nic spolocne a nasralo ma, ze koho to tu zaujima.
Na radu klubov by som velmi rad prisiel, len mi to nedovoluju pracovne povinnosti, mna nemusis vyzyvat ze ci mam odvahu tam prist je stym problem nemam a nikdy som nemal, to su take detinske reakcie.
Za nas klub tam pridu zastupcovia a ti pretlmocia nase stanovisko.
Myslim ze to bude postacujuce a vystizne.
My sa stretneme spolu na preteku a tam si pokecame lepsie.
P.Puchovskeho neberiem ako boha poriadne sa ani nepozname.
Videl som ho par krat na sutazi.
Ja tu nerozoberam vmutorne zalezitosti nasho klubu, ale SAPS vs kluby-jednotlivci.
A vsetci niesu uplne spokojny.
Neplet do tejto diskusie Petra a Petra ak budu chcet zapoja sa sami - ja si ich vazim tiez.
Michal1, prehodnoť tvoje pôsobenie v SAPS, ja naozaj nechápem prečo si platíš členské. Poznám chalanov, ktorých si spomínal v predchádzajúcom príspevku, s nimi sa dá diskutovať, porozprávať, proste chalani v pohode.
Moje poseobebie v SAPSe nechaj na mna, ja som neni v SAPS aby som niekomu skodil.
Ked ale vidim ze sa kopia chyby, tak na ne upzornim a budem sa snazit aby sa napravili aj napriek tomu, ze sa to niekomu pacit nebude.
Som v SAPSE aby som si strelil LII ci LIII a aby som pomohl ako viem pri pretekoch nasho klubu a tym podporil strelcov.
A nepaci sa mi ked sa potom dohody porusuju.
Potom to orgnizaciu stavia na miesto nedvoverihodneho partnera.
Tod vse.
Ked sa mi nieco nepaci tak to poviem nahlas.
Nebudem si to len suskat kade tade.
Sem chodi vela strelcov SAPS a preto som tuto temu otvoril.
Memame vela moznosti sa spolu stretnut osobne tak preto tu.
Nám SAPS tak isto dlhuje peniaze, ale riešim to ako človek,
Ako sa to riesi ako clovek?
Poziadas slusne 1x, 3x 5x a budes stale ignorovany tak stiahnes usi a povies si, ved je to ok riesil som to ako clovek.
Na porade klubov sa to doriesi.
Uvidime.
Jednu pravdu mas ze tu sa to nevyriesi.
Tu sa otom moze len diskutovat.