Neznámy muž zastrelil lekárku
To mas pravdu, ale prestrelit zene hlavu, nechat ju lezat na ulici v kaluzi krvy a este aj zivu, tak to uz je silna kava.
Vsimnite si nasledne tu anketu na sme.sk, este aj glock tam dali. Môj dojem je taky, ako dalsia antiguns reklama
.
Jack: Suhlasim s tebou. Planujem ist (znova) na OR a pekne prediskutovat, ze za akych sa to vlastne podmienok vydava to Acko, lebo aby sa clovek nemohol chranit, ked ma nato svoj dôvod(Nech uz je akykolvek) a citi sa byt ohrozeny, no a stat evidentne nezvlada ulohu chranit obcana, hlavne v nocnych hodinach, ked idem z prace, sak to je samy kriminal v Bratislave, dolne hony, petrzalka, hlavna stanica, to je doslova jak chodit s krcahom po vodu dokial sa ne.... (Ale nebude to krcah, ale vase zdravie/zivot):?. Zatial som Acko nepotreboval, ale uz to zacinam citit inak.
Vsimnite si nasledne tu anketu na sme.sk, este aj glock tam dali. Môj dojem je taky, ako dalsia antiguns reklama
Jack: Suhlasim s tebou. Planujem ist (znova) na OR a pekne prediskutovat, ze za akych sa to vlastne podmienok vydava to Acko, lebo aby sa clovek nemohol chranit, ked ma nato svoj dôvod(Nech uz je akykolvek) a citi sa byt ohrozeny, no a stat evidentne nezvlada ulohu chranit obcana, hlavne v nocnych hodinach, ked idem z prace, sak to je samy kriminal v Bratislave, dolne hony, petrzalka, hlavna stanica, to je doslova jak chodit s krcahom po vodu dokial sa ne.... (Ale nebude to krcah, ale vase zdravie/zivot):?. Zatial som Acko nepotreboval, ale uz to zacinam citit inak.
Naposledy upravil/-a C08R4 v 24 Nov 2009, 08:06, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_mendeleev
Viem, ale nedalo mi. Samozrejme si uvedomujem, že nie každý patrí k justičnej mafii, ale žiaľ som sa s takým nestretol, nemám šťastie. Možno by sa skóre zmenilo, keby som poznal Panzera osobne.C08R4 napísal:No Panzer bude mat z teba radost
(ale musím sa priznať, že včera som natrafil na dvojicu policajtov, ktorí mi dokonca poradili ako sa vyhnúť problémom, miesto toho aby moju situáciu zneužili, z čoho sa doteraz neviem spamätať)
Ako by si nazval prokurátora, ktorý do odmietnutia podania napíše, že napriek tomu, že najvyšší súd rozhodol, že policajt porušil právo slobody prejavu a nariadil odškodné, tak je tento policajt v poriadku, lebo si iba plnil svoju povinnosť ... Pokiaľ viem, tak zákon o policajnom zbore hovorí aj niečo o povinnostiach a tie sú trošku iné ako tvrdí prokurátor a tiež vojenský prokurátor v odmietnutí odvolania...
Bezo, uvedom si, ze kydas hnoj iba na jednu stranu. To co popisujes nie je problem nejakej "lekarskej" alebo "justicnej" mafie, ale celkovy stav spolocnosti, kde sa skoro kazdy snazi oklamat, podviest a roznymi inymi sposobmi ojekabatit toho druheho, a zacina to u kazdeho jedinca, napriklad takych, co stale na cvsetko frflu ale ani zamak neprilozia ruku k dielu aby to bolo inak, lebo cely svet je proti nim.
Co sa tyka tej lekarky, mne osobne to skor ako nestastnu nahodu pripomina "popravu" z prostredia "mafie".
Co sa tyka tej lekarky, mne osobne to skor ako nestastnu nahodu pripomina "popravu" z prostredia "mafie".
Nie je prikladanie ako prikladanie, ked niekto tlaci uhlie do kotla na plyn, moze to byt za urcitych okolnosti chapane ako sabotaz.
V kazdom pripade sa asi zhodneme, ze robit nieco treba, pretoze ak sa tato spolocnost necha bezat takpovediac samospadom, tym smerom akym ide, nedopadne to dobre. Predovsetkym pre nas beznych obcanov.
Maximalne suhlasim s nazorom Petra Beza...
Skuste sa vzit do koze to ho cloveka co minuly tyzden stratil manzelku a nenarodene dieta, preto lebo nejaky namysleny doktorko ju odmietol vysetrit....
V inych statoch by padali hlavy, vratane ministra. A o odskodnom ani nerozpravajme co by platila nemocnica....
Ale na slovensku je vsetko mozne...
Skuste sa vzit do koze to ho cloveka co minuly tyzden stratil manzelku a nenarodene dieta, preto lebo nejaky namysleny doktorko ju odmietol vysetrit....
V inych statoch by padali hlavy, vratane ministra. A o odskodnom ani nerozpravajme co by platila nemocnica....
robite unahlene zavery, ano kusok odtial je skola a hned cez cestu par sto metrov miesto kde vybuchovali auta a pravidelne sa strielalo. a nie vsetky lekarky su anjeli, vid. Malcharkova zena
. Nablizku je aj nemocnica. Tym nechcem povedat, ze to tak bolo, len to ze treba pockat co ukaze vysetrovanie.
Naposledy upravil/-a Marek Z v 24 Nov 2009, 10:47, upravené celkom 1 krát.
Tomuto hovorim skresleny pohlad na realitu... ako vies co presne sa stalo, ide o tvoju manzelku, alebo si snad ten doktor? Zatial nebolo ukoncene vysetrovanie ale vsetci uz maju jasny zaver a to z vyjadrenia jednej zo zainteresovanych stran filtrovany pisalkom z medii. Nerobim si ziadne iluzie o stave zdravotnictva, posledne posobenie manzelky na doliecovaku bolo fakt drsne, ale chcelo by to trocha objektivity. A ak sa potvrdi, ze na vine bol jednoznacne lekar, tak minister by nemal odstupovat (to akoze ma zodpovednost za chybz vsetkych tych tisicov lekarov na SVK?, ak ano, tak by musel odstupovat kazdy den), ale riesit to exemplarne a systemovo.krisztian napísal:Skuste sa vzit do koze to ho cloveka co minuly tyzden stratil manzelku a nenarodene dieta, preto lebo nejaky namysleny doktorko ju odmietol vysetrit....
a 2 bloky odtial MV SRMarek Z napísal:robite unahlene zavery, ano oproti je skola ...