Vyvalil plot, rozkopal dvere a usadil sa v obývačke!

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

LUČENEC – Šok musela zažiť Lučenčanka (37) v časti Opatová. Po polnoci sa jej do domu vrútil recidivista (28). Ten najskôr vyvalil plot, rozkopol dvere do domu a usadil sa v obývačke a nechcel odísť.
Žena mladíka viackrát dôrazne vyzvala, aby jej dom opustil. Napriek tomu tam zostal. Utiekol až keď zavolala políciu.
„Po oznámení tejto udalosti, bol nasadený služobný pes, vďaka ktorému sa muža podarilo vypátrať,“ dodala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková.

http://www.topky.sk/cl/10/620251/Vyvali ... -obyvacke-

Te je uz ina drzost! :shock:

V minulosti 6-krát súdne trestaného muža obvinili z porušovania domovej slobody a pravdepodobne skončí vo väzbe.
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Zeby som zacal spavat s pistolou pri posteli?
Kapo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Preboha!!! a ty ešte nespávaš??? :lol:
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

mozno ak by ta zena mala zbran, clanok by mohol zniet takto:

LUČENEC – Šok musel zažiť recidivista, ktorý sa usadil v obývačke cudzej rodiny. Lučenčanka (37) žijúca v časti Opatová sa však nedala zastrašiť. Po polnoci sa jej do domu vrútil recidivista. Ten najskôr vyvalil plot, rozkopol dvere do domu a usadil sa v obývačke a nechcel odísť.
Žena mladíka viackrát dôrazne vyzvala, aby jej dom opustil. Napriek tomu tam zostal, navyše začal byť agresívny a zaútočil na ženu. Tá sa bránila a dvoma strelnými ranami zo svojej legálne držanej pištole útočníka vážne zranila. Agresívny útočník krátko po prevoze do lučeneckej nemocnice zomrel.
„Po oznámení tejto udalosti, bol nasadený kriminalistický tím, vďaka ktorého zisteniam sa skutok klasifikoval ako konanie v nutnej obrane,“ dodala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková.
rado74
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

ano ak by vsetko fungovalo /legislativa,sudnictvo ..../tak ako ma presne takto by to malo koncit a myslim,ze takyto típkovia by si rozmysleli ci vobec vojdu na cudzi pozemok nie to este do cedzieho domu.
skemro
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 9 months

Príspevok od používateľa skemro »

a zaver by mal byt ze ; majitelku po spisani zapisnice odviezli policajti domou sluzobnym autom.
Policajny prezident sa majitelke omluva za zbitocne zdrziavanie na policiji
a za 4 hodinove zdrzanie pri pisani zapisnice ju odskodnil sumou 1000Eur :twisted: :twisted: :twisted:
Clovece to by som im na ministerstvo poslal aj dakovny list ako vzorne haja zaujmi nas slusnych obcanou.
Kapo
častý prispievateľ

Chuapi, co to hulíte? :lol:

Inak presne toto sa stalo kedysi mojej babke. Jeden recidivista na úteku vošiel mojej babke takto do obýváku. Babka ho vylátala z metlu, a bolo. :wink:
By ste každého hneď zabíjali....
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Chalanina akych tabletkachto ficite?
Aj ja chcem take!!
To je urcite nejaky halucinogen :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
rado74
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

vidis, tohto roku bola vyborna hubarska sezona kde ste boli ked sa zbierali lisohlavky :D .Mohol si vidiet aj draka :lol:
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

tak myslim, ze ta originalna verzia ako to dopadlo je podstatne lepsia ako ta navrhovana druha
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

mne je luto kazdeho zmareneho zivota
ale myslim si, ze ta povodna veriza je podstatne lepsia pre grazlov, ktori ti v pohode vtrhnu do domacnosti. Je to signal, ze nic sa vlastne nedeje.
gewehr
expert

Povodna verzia je lepsia aj pre tu babku, ktora si teraz nemusi davat v hlave dohromady ze zastrelila cloveka, ktoreho zastrelit ani nebolo treba, lebo v skutocnosti odisiel sam. To si tu fakt vsetci zucastneni myslia ze zastrelenie cloveka je ako vybavenie telefonatu? Vsetci utrpia, ako utocnik, tak aj obranca, niekto fyzicky, iny psychicky. A kto si mysli ze je velky geroj a nic to s nim neurobi bud nepozna svoje limity alebo by mal navstivit psychologa pretoze ma velmi nebezpecne posunuty prah vnimania. Zasa dalsia vec, ktora potvdzuje, ze je potrebne skumat aj psychiku ziadatela o ZP, evidentne aj navonok "normalny" jedinec moze dost negativne prekvapit.
aris napísal:ale myslim si, ze ta povodna veriza je podstatne lepsia pre grazlov, ktori ti v pohode vtrhnu do domacnosti. Je to signal, ze nic sa vlastne nedeje.
Asi problemy s citanim. Akoze sa nic nedeje, ved ho zadrzali a bol obvineny z trestneho cinu, base zrejme neujde. To akoze ked ho niekto nestreli na mieste tak nie je potrestany? Odnatie slobody mozna v radoch rokov, ktore bude zrejme nasledovat nie je trest? Zvlastny pohlad na vec..
Kapo
častý prispievateľ

Ale Joe, veď to bol fór, a vydarený. Už ti s tej limonády straší v bedni. :lol:
gewehr
expert

no, popravde, po tom co som na tomto fore parkrat zazil uz neviem co kto mysli vazne alebo zo srandy, asi by som si mal dat skutocne pauzu a vycistit hlavu limonadou... :oops:

edit: hmm jesto pravda, pred 3 dnami mi pribudol dalsi kriz na chrbat, treba mi pauzu, naschledanou příští rok... :D
Kapo
častý prispievateľ

Tak všetko najlepšie, dědku. :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"