K100-Ktoru modifikaciu a seriu vybrat?

eager_lichterman

Príspevok od používateľa eager_lichterman »

noacoak napísal:To uzamykanie ma sem tam problem... zadrhava hlavne ked je to zapraskane od spalin...
maš na svojej K100 asi menšie vole ........

edit electron: necitujte prispevky!
Používateľov profilový obrázok
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Noacoak... No vidis ze mas na tej tvojej K100 mensie vole....

:twisted: :P :twisted: :P :lol:
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Moja Kacena sa vola STI ale GP ako GP... A teraz k veci: posledne uz boli dost vydarene ale osobne by som pockal na 7-ovy ram.

Butvin... No pockaj na pretekoch ti to ukazeme s mojou kacenou...
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

:?: :?: :?:
... mám druhú K100-vku a s uzamykaním som NIKDY nemal problém.
Veď K100 je unikátna svojím rotačným uzamykaním. Si myslíte, že by sa presadzovala na USA trhoch a STI by riskovala meno a stratu trhu, pre niečo, čo je podľa Vás nedokonalé? V takomto duchu sa nesie debatu na českom fóre o CZ75 a spol. Ale s K100 aj CZ si vystrieĺali MS, ME a pod. Ale Berettu, Glocka, HK, Siga som tam asi prehliadol.
:wink: :wink: :wink:
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

to thunder: Najschodnejšia cesta , ak máš možnosť skúsiť si zastrieľať / nie vystreliť / so zbraňou ktorú si chceš kúpiť. K100 od E série nemá problémy, ktoré tu môžeš čítať. Ako každý výrobok sa môže pokaziť-haprovať, tak to môže robiť aj pištoľ. A nezáleží na značke ! Možno sa na mňa vrhnú zástancovia "tých svojich značiek", ale záleží aj účelu a spôsobu použitia, na ktorý zbraň chceš. Ak na obranu > P1, ak na športovú streľbu, tak Dynamic <> Target. Radšej dlhšie skúšaj, nechaj si poradiť na strelnici, oťapkaj viacero typov aj značiek a nájdeš "tú svoju" :wink:
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 18 Jan 2011, 17:14, upravené celkom 1 krát.
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

to bum: nemyslím si to. U každej rozšírenejšej zbrani, sa prejavia nedostatky, koré sa časom odstránia. Niektoré zapadnú do zabudnutia a niektoré si veselo žijú ďalej. Ja som tento s K100 vystrieľal asi 3000 rán. A blbla mi vtedy, keď som špekuľoval so strelivom - veľa a lacné. Odkedy som mal prebíjané od Mongela, prestali problémy. Teraz strieľam aj SP01 dajakých 1600 rán, a mala problémy s "dlhšími" strelami. Teraz si prebíjame presne na CIP, BoBo by ani iné nedopustil a spokojnosť. Kamošovi haprovalo STI EDGE ! Menil strelivo a napokon bola chyba vo vývode zásobníkov, za 2000 Sk - tzv efekt sekajúceho norinka :lol:
inspiring_ganguly

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 18 Jan 2011, 17:14, upravené celkom 1 krát.
sano2
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa sano2 »

Bum, neboj sa, už sa bude volať inak :wink:
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

bum: či to nebude náhodou tým že kusy ktoré sú vydarené, sadnú si u nich tolerancie sú oštemplované a expedované ako STI, do júesej. Tie horšie ostávajú doma alebo idú do CZ, sem tam je medzi nimi lepší kus. Tak ako písal Igoca, STI by neriskovala dobré meno šprajcujúcimi sa nepodarkami ...
inspiring_ganguly

...
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

bum: no ak by som si u GP mohol vybrať zbraň z dvoch bední tak volím tú ktorá je pre amíkov a nie čo ide sem alebo do CZ. btw. netvrdím že všetko US je najsamlepšie, s kvalitou je to ako inde, tak jak VW skladá autá kade tade tak aj sti robí časť produkcie na filipínach alebo na SK.
eager_lichterman

Príspevok od používateľa eager_lichterman »

R napísal:bum: no ak by som si u GP mohol vybrať zbraň z dvoch bední tak volím tú ktorá je pre amíkov a nie čo ide sem alebo do CZ. btw. netvrdím že všetko US je najsamlepšie, s kvalitou je to ako inde, tak jak VW skladá autá kade tade tak aj sti robí časť produkcie na filipínach alebo na SK.
či je to K100 alebo STI to je uplne ta ista kvalita za to vam ručim.......
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Nestiham ale pridam aj ja nieco.Vacsina vie ze som k-100 v oblube nemal :wink: nie zeby sa mi nepacila,nebola presna ale mala problemy co uz v inych vlaknach bolo preberane.Ja som si ju skusil lebo ma nadchol ako kropica jej reset.Zbran je vyborna,vinikajuce sa chova pri strelbe,mozno viac skace ako kovove ale je to sila zvyku.Presnost tiez super,pristup firmy nema konkurenciu,dostupnost dielov taktiez.To ze mne vybehoval kolik zachytu zaveru sa da jednoducho poriesit,ze sem tam slabsie zaver dotaca sa da poriešit tiež.Keby som nemusel nepredaval by som ju :!: dokonca sa mi lepsie prebijala ako shadow,co je vidno aj na mojich videach.Materialovo je vysoko nad standart za tu cenu,to iste aj opracovanie.Zivotnost zial neviem ale moja mala nieco cez 5000ran za pol roka bez naznakov opotrebenia.Zial na Slovensku su dve skupiny ludi,volaju mi niektory strelci aku som mal skusenost s k-100.Ja len dobru,lebo im vravia vraj inu ju neodporucaju.Moj nazor za tu cenu vela muziky za dobru cenu,ked ma bude GP sponzorovat rad budem buchat za nich :twisted: PS-KEBY BOLA KACENA ZLA MYSLITE ZEBY som neporazil zo zlou zbranou znackove zbrane :?: :!: Ja som nemal ziaden extra kus,ked som siel kupovat noacoak bol so mnou,dokonca som si vybral pistol s tvrdou spustou.Po tyzdni mi ju JK upravil iba za ine kladivo,lahsie.Asi som mal prebrusenu komoru na prebijance,svetlovodnu muchu,vypustak zaveru.Tot vsio :lol:
inspiring_ganguly

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 18 Jan 2011, 17:11, upravené celkom 1 krát.
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"