K100-Ktoru modifikaciu a seriu vybrat?
Moja seria F.Kamarat seria C-bez problemu pokial tam neda hnoj,Cyro s fora mal seriu B,po doladeny hotovy special.Ide len o to ze od serie D-ak sa nemylil je novsi typ vytahovaca,inak robeny nabeh do komory a pod.Dokonca mechanika k-100 sa mi super pacila.Klobuk dole je je to tak vymyslene.Chlapi dajme sancu slovakom,nieje to crep ako sa niekde prezentuje.Ja som do nej isiel,neobanoval som.Keby som mal love idem po P-1 
- 733thunder
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 5 months
- 733thunder
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 5 months
-
eager_lichterman
ako u iných značiek zbraní- tak i u K100 boli jednotlivé závady skor individuálnou záležitosťou.
Určite sa v každej sérií od písmena A až po súčasné G občas vyskytla niaka závada.
NIKDY to ale neboli závady, ktoré by podstatne znižovali akcieschopnosť a funkčnosť K100.
A samozrejme vysoká odbornosť a pružnosť výrobcu Jara Kuracinu a jeho tímu vždy urýchlene problému čelila, riešila ho a analyzovala ho.
Z tohto dôvodu je možné povedať, že u zbrane K100 neni chybou kúpiť zbraň akejkolvek série. Toto fórum alebo forum Grand Power je plné rád, informácií a hlavne v BB je výrobca kedykolvek ochotný poradiť, či pomoct komukolvek koho postretne niaky problemik s K100.
Určite sa v každej sérií od písmena A až po súčasné G občas vyskytla niaka závada.
NIKDY to ale neboli závady, ktoré by podstatne znižovali akcieschopnosť a funkčnosť K100.
A samozrejme vysoká odbornosť a pružnosť výrobcu Jara Kuracinu a jeho tímu vždy urýchlene problému čelila, riešila ho a analyzovala ho.
Z tohto dôvodu je možné povedať, že u zbrane K100 neni chybou kúpiť zbraň akejkolvek série. Toto fórum alebo forum Grand Power je plné rád, informácií a hlavne v BB je výrobca kedykolvek ochotný poradiť, či pomoct komukolvek koho postretne niaky problemik s K100.
-
inspiring_bohr
to: BKSL aj pri GLOKU sa vyskytnú závady,ako pri všetkom čo je založené na zákonoch mechaniky som majitelom G-19,ale môžem povedať (podotýkam že je to len môj osob.názor nie tvrdenie) že K-100 je velmi vydarená zbraň dôveroval by som jej aj v hre o život.
Naposledy upravil/-a inspiring_bohr v 11 Apr 2010, 23:12, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_kepler
-
inspiring_bohr