Trestné není lovení, ale ulovení ...
Dobrá blbosť, trestať až ulovenie zvere. Presne ako píšu v článku - sadnete k rieke, nahodíte prút a rybná stráž sa na Vás môže len pozerať. Pripadá mi to, ako by ste vošli do NAYky, vzali pod pazuchu notebook a stáli s ním pri východe čakajúc, kedy obsluha poľaví v pozornosti, aby ste s ním mohli vybehnúť. 
to slovne spojenie "sirsia podpora" je dolezite. Cize spaktovana CSSD s ODS, co je horsie, ako keby im vladla iba jedna z nich. V tomto roku dokazali vygenerovat najvyssi schodok v historii CR a posledny uradnicky minister financii chcel podat demisiu. Maju tam riadny bordel a t obez ohladu na to, ze maju uradnicku vladu. Aj tak to cele tahaju Topolanek s Paruobkom.
Kvér, presne ako hovoríš. Topol a ten vepřík síce ťahajú nitky, ale v ťažkých časoch ani jeden z nich nemusí niesť zodpovednosť za stav krajiny. Ale hold, vraví sa, že národ má takú vládu, akú si zaslúži...
Aby som nekecal len OT, tak pripájam názor na tento nezmysel: je to totálna **ujovina! Mimochodom, vraj niektorí zo šťastlivcov, čo sa dostali na Nový rok z českých väzníc, boli práve riadne odsúdení pytliaci. Českí myslivci sa musia tešiť, že sa im do revíru vracia škodná a navyše bude ešte drzejšia, keďže pominula hrozba basy alebo aspoň zápisu v registri trestov.
Aby som nekecal len OT, tak pripájam názor na tento nezmysel: je to totálna **ujovina! Mimochodom, vraj niektorí zo šťastlivcov, čo sa dostali na Nový rok z českých väzníc, boli práve riadne odsúdení pytliaci. Českí myslivci sa musia tešiť, že sa im do revíru vracia škodná a navyše bude ešte drzejšia, keďže pominula hrozba basy alebo aspoň zápisu v registri trestov.
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 20 years 11 months
-
inspiring_shamir
-
inspiring_shamir