Konkretne príklady nutnej obrany a krajnej núdze
- 733thunder
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 5 months
-
friendly_brahmagupta
- 733thunder
- prispievateľ
-
friendly_brahmagupta
- 733thunder
- prispievateľ
-
friendly_brahmagupta
- 733thunder
- prispievateľ
-
inspiring_matsumoto
prosím Vás neviem či si to vysvetlujem správne ak nie tak ma prosím opravte.
Stojím na autobusovej stanici spolu s ďalšími cestujucími , keď v tom túto skupinku cestujúcich začnú obťažovať naši občania/ čiernejšej pleti/. Ich agrasia sa postupne zvyšuje nakolko sú v značnom nepomere/je ich viac/ako čakajúcich cestujúcich. Môžem v takomto prípade použiť zbraň na odvrátenie útoku ktorý nadalej trvá a stupňuje sa , ak mňa nijakým sposobom zatial neohrozujú?
Ja si myslím že áno , a že budem konať v rámci NO/budem odvraciať trvajúci útok/ a v pripade ak by neuposluchli výzvu , tak z mojej strany by smeroval varovný vystrel do vzduchu a ak by nepomohol ani ten tak by som mohla už kludne na nich strielať. ak sa mýlim tak ma opravte
Stojím na autobusovej stanici spolu s ďalšími cestujucími , keď v tom túto skupinku cestujúcich začnú obťažovať naši občania/ čiernejšej pleti/. Ich agrasia sa postupne zvyšuje nakolko sú v značnom nepomere/je ich viac/ako čakajúcich cestujúcich. Môžem v takomto prípade použiť zbraň na odvrátenie útoku ktorý nadalej trvá a stupňuje sa , ak mňa nijakým sposobom zatial neohrozujú?
Ja si myslím že áno , a že budem konať v rámci NO/budem odvraciať trvajúci útok/ a v pripade ak by neuposluchli výzvu , tak z mojej strany by smeroval varovný vystrel do vzduchu a ak by nepomohol ani ten tak by som mohla už kludne na nich strielať. ak sa mýlim tak ma opravte
- 733thunder
- prispievateľ
-
inspiring_bose
...prosim ta, len nemaj takyto dotaz tam na skuskach, lebo nebudes mat ani D....
...pocerny su chranene plemeno tak ako u nas tak aj v cechach...to by si mala vediet ked si zo SNV...teoria a prax je velmi rozdielna hlavne co sa romakov tyka...vsetci vieme co je NO no v ich pripade si clovek nieje isty...
...pocerny su chranene plemeno tak ako u nas tak aj v cechach...to by si mala vediet ked si zo SNV...teoria a prax je velmi rozdielna hlavne co sa romakov tyka...vsetci vieme co je NO no v ich pripade si clovek nieje isty...
-
inspiring_matsumoto
-
inspiring_bose
-
inspiring_matsumoto
-
inspiring_bose
...na slovensku nie vzdy ten ktory je v prave vyhraje...v pripade co si uviedla je mnoho keby...samozrejme ja by som sa pokusil v prvom rade o utek, to nieje hamba zdrhnut pred problemom...a ked by som nemal moznost uteku tak az potom zbran, ale tam uz sranda konci...a asi viem ako by to dopadlo so mnou na sude...