Žitný do väzenia zatiaľ nepôjde
Žitný do väzenia zatiaľ nepôjde
http://zahorie.sme.sk/c/5189928/zitny-d ... domia.html
Toto je uz moc, bezny smrtelnik by uz davno hnil v base...Welcome to Slovakia....
Toto je uz moc, bezny smrtelnik by uz davno hnil v base...Welcome to Slovakia....
Chlapi, v žiadnom, fakt v žiadnom prípade sa nechcem zastávať Žitného, veď išiel jak hovado a zabil dieťa, ale každá minca má dve strany. Neviem, koľkí z vás by v podobnej situácii bez reptania prijali trest odňatia slobody a koľkí by ste sa snažili base vyhnúť za každú cenu. Myslím si, že s aroganciou, ktorú spomínate, to nemá veľa spoločného.
Mimochodom, Boh nás ochraňuj, všetkých jak sme tu, aby sme si nikdy nemuseli prejsť niečim podobným.
Mimochodom, Boh nás ochraňuj, všetkých jak sme tu, aby sme si nikdy nemuseli prejsť niečim podobným.
Jack - samozrejme v niecom mas pravdu myslim ze nikto z nas nechce zrazit ani len psa na ceste nie to este dieta, ale ked uz sa to stalo tak dva a pol roka je vysmech celej rodine toho chlapca lebo vyssie tresty dostavaju ludia co nezaplatia posratu splatku za televizor.A takyto smrad nie aby bol rad ze vyviazol s tak nizkym trestom ale este sa bude vyhovarat na geopatogenne zony a cierne diery ved to je do grcu.
Presne Rado. Mám najazdené hodne. A viem čo dokážu cyklisti a a chodci. Ale v tomto prípade, tak ten trest je naozaj maličký, s tým , že by mu aj tak ešte časť odpustili. A ten hajzel má dojem, že mu ukrivdili a je nevinný.
Občas sa zamýšlam, čo by som urobil ja, ak by niekto ublížil mojej dcére.
Asi vendeta.
Občas sa zamýšlam, čo by som urobil ja, ak by niekto ublížil mojej dcére.
Asi vendeta.
Chlapi, ja chápem váš hnev a v podstate to cítim podobne. Veď práve... za nejaký rok a pol (či koľko presne? 20 mesiacov?) mohol byť vonku z basy. Za to, že vzal život trest naozaj smiešny. Mohol ukázať, že jeho slová o tom, ako ho to trápi, nie sú len "povinná" jazda. Navyše, vzhľadom na skutok, by určite sedel niekde na Žabom majeri, alebo kde a užíval si dovolenky, víkendy doma, vychádzky z areálu... Hovorím, chápem, že vás to rozčuluje.
-
inspiring_hamilton
... v jeho postoji naozaj nevidno tú hlásanú pokoru event. to kresťanské cítenie ( ak sa nemýlim, tak on o sebe ešte ako moderátor hovoril aký je nábožne založený...)
Tiež si myslím, že jeho postoj vyvoláva u väčšiny pohoršenie, tiež by som prijala trest, veď tomu chlapcovi to aj tak život nevráti a naozaj aj ako rodič - ak by sa z toho vyvliekol, akú satisfakciu a ochranu, istotu mi dáva štát?! ( hoci dnes na Slovensku
....) Na margo straty vedomia- mal zastať keď sa necítil dobre, nemal telefonovať , event. ak užíval nejaké lieky, ktoré znižovali jeho rozpoznávacie a ovládacie schopnosti- nemal vôbec viesť vozidlo.
Na druhej strane je však to, že on sa chce z toho vysekať čo najlepšie.... ale potom je to opakom toho vyhlásenia ako mu je to ľúto a ako trpí!!!
. Aj tak si myslím, že v tom čase si on osobne myslel , že jeho popularitou je nedotknuteľný.......
Tiež si myslím, že jeho postoj vyvoláva u väčšiny pohoršenie, tiež by som prijala trest, veď tomu chlapcovi to aj tak život nevráti a naozaj aj ako rodič - ak by sa z toho vyvliekol, akú satisfakciu a ochranu, istotu mi dáva štát?! ( hoci dnes na Slovensku
Na druhej strane je však to, že on sa chce z toho vysekať čo najlepšie.... ale potom je to opakom toho vyhlásenia ako mu je to ľúto a ako trpí!!!
To bude nebezpečný precedens, kto čítal diskusiu vie odkial tento dôkaz neviny Žitného advokát vzal: http://www.metro.co.uk/news/808591-fain ... walks-free
btw kto si pametá prípad z KE keď mladá Smereková dostala na narodeniny nové grand pajero + vodičák a zrámovala taxikára ? Spolujazdec prežil s ťažkými zraneniami. Slečna vyfasovala pokutu 80kSk...
btw kto si pametá prípad z KE keď mladá Smereková dostala na narodeniny nové grand pajero + vodičák a zrámovala taxikára ? Spolujazdec prežil s ťažkými zraneniami. Slečna vyfasovala pokutu 80kSk...
-
inspiring_proskuriakova
celkom originalny sposob obhajoby... uved, ze je vysoka pravdepodobnost, ze si bol v case nehody v kratkodobom bezvedomi a prokuratura nech dokazuje ze si nebol... na druhej strane Zitny robi to, na co ma pravo, ist cez hlavne pojednavanie,t takze za to by som ho uz neodsudzoval. Ale dufam ze v obcianskopravnom jednani z neho pozostali vysudia aj trenky.