Presna strelba - vyber zbrane
yes ! kamos si Tikku musel ist kupit az do Madarska skoro som umrel od smiechu ked mi to povedal ale to je realita Slovenska mozete mat penazi ako hovan a nekupite aj tak nic uz mi to tu pripada ako za sociku bud si kup co mame alebo neotravuj.Inak niekde som zachytil dovozcu zn. Tikka kdesi okolo Martina tusim .
-
inspiring_wescoff
S Tikkou je v nasich krajoch vseobecne problem,je jedno ci Slovensko alebo Cechy. Proste na to v Tikke kaslu,ked nestacia dodavat do USA. Samozrejme,ze niektori predajcovia slubia aj modre z neba, ale aj ti co maju seriozny zaujem predavat Tikku a mat nieco skladom to maju velmi,velmi tazke. Ked som si chcel objednat Tikku s tazkou hlavnou v .270WSM, tak v Detexe chlap povedal dodaciu dobu asi dva-tri roky. Bez srandy. O malicko lepsie je to v Rakusku, o nieco viac v Nemecku, je tam pomerne velka firma Manfred Alberts, ktoru uz Tikka musi brat na vedomie. Predsa je len Deutschland trh inej velkosti,aj ked ani tam to nie je 100%.
-
inspiring_wescoff
-
eager_lamport
-
inspiring_greider
-
friendly_poincare
-
friendly_poincare
-
eager_lamport
Človek by povedal že v dnešnej dobe keď máš peniaze neni problém ale ako je vidieť ani peniaze ti nepomôžu
kamarát zháňa niečo na ľaváka u Fraňa mu síce povedali že by sa dalo niečo zohnať ale nevedia kedy a v Zelenči mu povedali že zistia a zavolajú ale pre istotu sa už viacej nikto neozval asi nepotrebujú zarobiť
ja so si myslel že keď je taký problém z Tikkou tak kúpim radšej niečo z Remingtonu 700 varmint alebo policie ale ako vidím ani to nebude také jednoduché
:( .
-
inspiring_sammet