Žitný do väzenia zatiaľ nepôjde
A to má každý také právo? Zraziť neprimeranou jazdou tri osoby?
Ak kamionista za volantom zaspí, tak je to jeho chyba, a poťažujúca okolnosť.
Tak isto aj tento hajzlík. Ak niekomu chce prísť zle, tak po
A.) neomdlie hneď, ako po zásahu 45ACP do čela.
B.) prispôsobím jazdu danej okolnosti
Stavím sa o Ficovu ľadvinu, že letel 140 z jednou rukou telefonoval a s druhou ladil GPS alebo rádio a pritom sa obzeral v späťáku, či fajnovo vyzerá. Všetci takto jazdia, a niektorý aj horšie.
Preto vravím, že ak je zákon krátky, tak tam už len vendetu.
Ak kamionista za volantom zaspí, tak je to jeho chyba, a poťažujúca okolnosť.
Tak isto aj tento hajzlík. Ak niekomu chce prísť zle, tak po
A.) neomdlie hneď, ako po zásahu 45ACP do čela.
B.) prispôsobím jazdu danej okolnosti
Stavím sa o Ficovu ľadvinu, že letel 140 z jednou rukou telefonoval a s druhou ladil GPS alebo rádio a pritom sa obzeral v späťáku, či fajnovo vyzerá. Všetci takto jazdia, a niektorý aj horšie.
Preto vravím, že ak je zákon krátky, tak tam už len vendetu.
- možno ...
- možno ....
- možno ....
Nejdem rozpitvávať to , alebo ono ...
Jedno je však isté ...naše súdy sú také , aké sú ...to nezmení asi ani ďaľšia generácia ...
O zákonoch sa nedá veľmi fundovane rozprávať ...každý právnik si ich vysvetľuje po svojom ...
Ale jedno je isté ....
Rastík sa bojí basy , veď kto by sa aj nebál ....natrhnutá ritka , hm ....nič moc ...
Ale aj tak neverím , že by si neodsedel ten trest v nejakej lážo plážo base ....aj také sú ...
Keby sa postavil k tomu činu tak , ako napr. Skrúcaný ...mal by dávno pokoj ...
- možno ....
- možno ....
Nejdem rozpitvávať to , alebo ono ...
Jedno je však isté ...naše súdy sú také , aké sú ...to nezmení asi ani ďaľšia generácia ...
O zákonoch sa nedá veľmi fundovane rozprávať ...každý právnik si ich vysvetľuje po svojom ...
Ale jedno je isté ....
Rastík sa bojí basy , veď kto by sa aj nebál ....natrhnutá ritka , hm ....nič moc ...
Ale aj tak neverím , že by si neodsedel ten trest v nejakej lážo plážo base ....aj také sú ...
Keby sa postavil k tomu činu tak , ako napr. Skrúcaný ...mal by dávno pokoj ...
-
inspiring_hamilton
.. ako sa vždy hovorí, každá minca má dve strany- na jednej strane je tu mŕtve dieťa a na druhej strane je človek, ktorý to spôsobil a bráni sa.
Je fakt, že išiel rýchlejšie ako mal, dnes zrazu zistiť, že som mal krátkodobú stratu vedomia.... je na zamyslenie, či sa nejedná o účelové tvrdenie... nuž uvidíme.....
Na margo odškodnenia- tu ukáže čas, či náhodou nebude nemajetný, pri tomto smerovaní by som sa už ani tomu nečudovala
...... ak sa chce vyhnúť trestu, prečo nie aj odškodneniu........
Čo sa týka obete- zo strany rodiča ak vidí takéto smerovanie, že sa chce z toho vyvliecť- no čo iné človeka napadne -škoda , že neplatí Chamurapiho zákonník- oko za oko, zub za zub .... Jedno je fakt, že život, ktorý mal ten 5r. chlapec pred sebou - ten mu už nič nevráti, bolesť rodiča zo straty dieťaťa je hrozná , tu nepomôžu žiadne peniaze!
Je fakt, že išiel rýchlejšie ako mal, dnes zrazu zistiť, že som mal krátkodobú stratu vedomia.... je na zamyslenie, či sa nejedná o účelové tvrdenie... nuž uvidíme.....
Na margo odškodnenia- tu ukáže čas, či náhodou nebude nemajetný, pri tomto smerovaní by som sa už ani tomu nečudovala
Čo sa týka obete- zo strany rodiča ak vidí takéto smerovanie, že sa chce z toho vyvliecť- no čo iné človeka napadne -škoda , že neplatí Chamurapiho zákonník- oko za oko, zub za zub .... Jedno je fakt, že život, ktorý mal ten 5r. chlapec pred sebou - ten mu už nič nevráti, bolesť rodiča zo straty dieťaťa je hrozná , tu nepomôžu žiadne peniaze!
-
inspiring_proskuriakova
skoda ze neplati Chamurappiho zakonnik... ten zakonnik co mal priamo zakotvene, ze ak spacha zlocin prislusnik privilegovanej vrstvy proti vrstve nizsej, dalo sa zo zlocinu jednoducho vykupit peniazmi?
A tak isto aj prisnost trestov nemozno neustale zvysovat, napriklad som cital pamflet z 18 storocia "HANGING Not Punishment Enough" ( obesenie, nedostatocny trest ) kde sa autor rozculuje nad tym, ze lupeznika jednoducho obesia a ze by privital, aby sa znovu zaviedla prax lamania na kolese a to by malo dostatocny odstrasujuci ucinok.
A tak isto aj prisnost trestov nemozno neustale zvysovat, napriklad som cital pamflet z 18 storocia "HANGING Not Punishment Enough" ( obesenie, nedostatocny trest ) kde sa autor rozculuje nad tym, ze lupeznika jednoducho obesia a ze by privital, aby sa znovu zaviedla prax lamania na kolese a to by malo dostatocny odstrasujuci ucinok.
Nechcem sa opakovať, chápem váš hnev, sám mám na Žitného skôr negatívny názor, ale kritizovať ho za to, že sa mu nechce ísť do basy a využíva právne prostriedky na to, aby sa jej vyhol, znamená, že vy ako kritici v sebe máte zakódované čosi, čo by vám v podobnom prípade, ak by sa vám nedajbože stal, velilo prijať verdikt, ísť si to pokorne odsedieť a nevymýšľať žiadne odvolanie, žiadnu hru na chvíľkové bezvedomie, či inú kľučku. Ak toto v sebe nemáte, potom je trochu pokrytecké ho kritizovať. Ak máte, klobúk dole.
Veď to je to, čo nasere. Myslím si, že zaujatý tu nie je nik. Lebo sa to nikoho priamo nedotýka. Ide iba o to, že z dostupných info sa iný záver nedá urobiť.Bionda napísal:.. ako sa vždy hovorí, každá minca má dve strany- na jednej strane je tu mŕtve dieťa a na druhej strane je človek, ktorý to spôsobil a bráni sa.
Tu sa ale nejedná o obranu. Obrana má inú definíciu. Ale v našom prípade je to úplne fuk.
A Jack, vela ludí si hodilo špagát aj pre banálnejšie veci. Ale sú aj horší, to je fakt.
-
inspiring_hamilton
Lord_Summoner_sk -
-
, neberme v súčasnej dobe napr. Indiu ( kde kasty stále sú:D, vždy mi je to divné, keď nemôžu cestovať ani jedným lietadlom- dokonca ani na tú istú akciu a to isté miesto a musia príslušníci nie tej istej kasty sedieť aj každý pri inom stole...... a pod) , ale ako to, že sme na rovnakej úrovni - veď nevidím rozdiel medzi nami čo sme tu a p.Žitným
.....
Musím uznať, že muži napriek tomu, že majú aj rodinu, v krízových situáciách naozaj obľubujú lano alebo nejakú zbraň- myslím pri samovraždách, ženy ak majú deti, viac myslia na to, že sa treba sa o ne postarať.... vždy vtedy ma napdne, aký nezodpovedný chlap to bol, že on si pomôže a žene a deťom nechá nielen napr. dlhy a problémy , ale aj starosť s ním! .......
Musím uznať, že muži napriek tomu, že majú aj rodinu, v krízových situáciách naozaj obľubujú lano alebo nejakú zbraň- myslím pri samovraždách, ženy ak majú deti, viac myslia na to, že sa treba sa o ne postarať.... vždy vtedy ma napdne, aký nezodpovedný chlap to bol, že on si pomôže a žene a deťom nechá nielen napr. dlhy a problémy , ale aj starosť s ním! .......