Žitný do väzenia zatiaľ nepôjde

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Kapo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

A to má každý také právo? Zraziť neprimeranou jazdou tri osoby?

Ak kamionista za volantom zaspí, tak je to jeho chyba, a poťažujúca okolnosť.
Tak isto aj tento hajzlík. Ak niekomu chce prísť zle, tak po
A.) neomdlie hneď, ako po zásahu 45ACP do čela.
B.) prispôsobím jazdu danej okolnosti

Stavím sa o Ficovu ľadvinu, že letel 140 z jednou rukou telefonoval a s druhou ladil GPS alebo rádio a pritom sa obzeral v späťáku, či fajnovo vyzerá. Všetci takto jazdia, a niektorý aj horšie.

Preto vravím, že ak je zákon krátky, tak tam už len vendetu.
mamaro
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa mamaro »

zakony na Slovensku platia iba pre obyčajnych smrtelnikov a nie pre "akožecelebrity".a neverim tomu,ze v dohladne pojde sediet.to je kruta realita na Slovensku. no škoda,že som nie sudca ja,to by pre takychto hajzlikov nastal stredovek
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

mozno je dobre ze nie si sudca.
z tvojich reci to vyzera ze si dost zaujaty.
mozno strasnou zhodou nahod naozaj rasto zitny za volantom odpadol pritlacil nohou plyn a sposobil nehodu. mozno nie.
o tom sa rozhodne pred sudom na zaklade dokazovania.
arminius
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa arminius »

- možno ...
- možno ....
- možno ....

Nejdem rozpitvávať to , alebo ono ...
Jedno je však isté ...naše súdy sú také , aké sú ...to nezmení asi ani ďaľšia generácia ...

O zákonoch sa nedá veľmi fundovane rozprávať ...každý právnik si ich vysvetľuje po svojom ...

Ale jedno je isté ....

Rastík sa bojí basy , veď kto by sa aj nebál ....natrhnutá ritka , hm ....nič moc ... :wink:
Ale aj tak neverím , že by si neodsedel ten trest v nejakej lážo plážo base ....aj také sú ...

Keby sa postavil k tomu činu tak , ako napr. Skrúcaný ...mal by dávno pokoj ...
mamaro
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa mamaro »

luke to že stratil vedomie zistil až teraz?asi nie?.nie som zaujaty,len ma sere jeho pristup,hra sa na boha a ked treba ukazat gule,iak si vymysli toto.
arminius ma pravdu zo Skrucanym,to je postoj ako ma byt.
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

ako som povedal, ja neviem co sa v hlave a aute rasta stalo ked sposobil nehodu. to necham na dokazovani. mozem mat nan nazor, snazim si vsak udrzat otvorenu mysel.
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

.. ako sa vždy hovorí, každá minca má dve strany- na jednej strane je tu mŕtve dieťa a na druhej strane je človek, ktorý to spôsobil a bráni sa.
Je fakt, že išiel rýchlejšie ako mal, dnes zrazu zistiť, že som mal krátkodobú stratu vedomia.... je na zamyslenie, či sa nejedná o účelové tvrdenie... nuž uvidíme.....
Na margo odškodnenia- tu ukáže čas, či náhodou nebude nemajetný, pri tomto smerovaní by som sa už ani tomu nečudovala :roll: ...... ak sa chce vyhnúť trestu, prečo nie aj odškodneniu........
Čo sa týka obete- zo strany rodiča ak vidí takéto smerovanie, že sa chce z toho vyvliecť- no čo iné človeka napadne -škoda , že neplatí Chamurapiho zákonník- oko za oko, zub za zub .... Jedno je fakt, že život, ktorý mal ten 5r. chlapec pred sebou - ten mu už nič nevráti, bolesť rodiča zo straty dieťaťa je hrozná , tu nepomôžu žiadne peniaze!
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

skoda ze neplati Chamurappiho zakonnik... ten zakonnik co mal priamo zakotvene, ze ak spacha zlocin prislusnik privilegovanej vrstvy proti vrstve nizsej, dalo sa zo zlocinu jednoducho vykupit peniazmi? :lol:

A tak isto aj prisnost trestov nemozno neustale zvysovat, napriklad som cital pamflet z 18 storocia "HANGING Not Punishment Enough" ( obesenie, nedostatocny trest ) kde sa autor rozculuje nad tym, ze lupeznika jednoducho obesia a ze by privital, aby sa znovu zaviedla prax lamania na kolese a to by malo dostatocny odstrasujuci ucinok.
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Nechcem sa opakovať, chápem váš hnev, sám mám na Žitného skôr negatívny názor, ale kritizovať ho za to, že sa mu nechce ísť do basy a využíva právne prostriedky na to, aby sa jej vyhol, znamená, že vy ako kritici v sebe máte zakódované čosi, čo by vám v podobnom prípade, ak by sa vám nedajbože stal, velilo prijať verdikt, ísť si to pokorne odsedieť a nevymýšľať žiadne odvolanie, žiadnu hru na chvíľkové bezvedomie, či inú kľučku. Ak toto v sebe nemáte, potom je trochu pokrytecké ho kritizovať. Ak máte, klobúk dole.
Kapo
častý prispievateľ

Bionda napísal:.. ako sa vždy hovorí, každá minca má dve strany- na jednej strane je tu mŕtve dieťa a na druhej strane je človek, ktorý to spôsobil a bráni sa.
Veď to je to, čo nasere. Myslím si, že zaujatý tu nie je nik. Lebo sa to nikoho priamo nedotýka. Ide iba o to, že z dostupných info sa iný záver nedá urobiť.

Tu sa ale nejedná o obranu. Obrana má inú definíciu. Ale v našom prípade je to úplne fuk.

A Jack, vela ludí si hodilo špagát aj pre banálnejšie veci. Ale sú aj horší, to je fakt.
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

Lord_Summoner_sk - :wink: - :D :lol: , neberme v súčasnej dobe napr. Indiu ( kde kasty stále sú:D, vždy mi je to divné, keď nemôžu cestovať ani jedným lietadlom- dokonca ani na tú istú akciu a to isté miesto a musia príslušníci nie tej istej kasty sedieť aj každý pri inom stole...... a pod) , ale ako to, že sme na rovnakej úrovni - veď nevidím rozdiel medzi nami čo sme tu a p.Žitným :wink: .....
Musím uznať, že muži napriek tomu, že majú aj rodinu, v krízových situáciách naozaj obľubujú lano alebo nejakú zbraň- myslím pri samovraždách, ženy ak majú deti, viac myslia na to, že sa treba sa o ne postarať.... vždy vtedy ma napdne, aký nezodpovedný chlap to bol, že on si pomôže a žene a deťom nechá nielen napr. dlhy a problémy , ale aj starosť s ním! .......
Kapo
častý prispievateľ

Bionda, sú aj "zodpovedný" muži, a najprv sa postarajú o rodinu. :roll:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"