Kde môžem vyskúšať plynovku?

Plynové pištole, expanzné pištole, plynové náboje
eager_allen

Kde môžem vyskúšať plynovku?

Príspevok od používateľa eager_allen »

Viem že plynovka neni vražebná zbraň a viem aj to že sa môže použiť kdekoľvek na sebeobranu ale môžem si len tak vystreliť doma či v lese? Veď plynovka by mala vydávať rovnaký zvuk i vyhodiť rovnakú prázdnu nábojnicu ako skutočná a v pripade že by ma niekto vydel pri strielaní slepých nábojov a zavolal políciu s tým že si myslí že je pravá tak mi nehrozý nejaká pokuta?
Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

v zakone to mas celkom prehladne popisane.
dalsim kusom odporucanej literatury by boli pravidla slovenskeho pravopisu a ucebnica slovenskeho jazyka.
eager_allen

Toto je fórum a nie sloh. A v zákonoch je tak vela vecí popísaných že to neviem ani nájisť. A preto som založil tému. A ty namiesto konkrétneho odstavca, skopírovaného textu či vlastnými slovami popísanú odpoveď urážaš môj text a radíš mi hladať to v zákonoch. Ak by to tu bolo podla teba tak by existencia takéhoto fóra bola zbytočná s odôvodnením že je všetko v zákonoch a manuáloch.
kriznik
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa kriznik »

Mozno by Luke tak nereagoval, keby si si najprv dal tu namahu a precital si aspon temy vlakna expanznych zbrani. Hned by si zistil, ze sa to tu uz riesilo. Alebo si myslis, ze si prvy koho tato problematika napadla??
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t=1159
inspiring_hellman

Príspevok od používateľa inspiring_hellman »

Ty si ešte asi nedržal plynovku v ruke...inak by si netvrdil "vyhodiť rovnakú prázdnu nábojnicu ako skutočná".

Ak maš potrebu strielať tam, kde ťa niekto počuť bude(zahrada, park,revir...proste kde môžu byť ľudia) tak problemy budeš mať, minimalne to vysvetlovať...dôvod na pokutu sa vždy najde ;-) (§ 11 Ochrana zveri (1) Zakazuje sa a) plašiť zver akýmkoľvek spôsobom ..... )
eager_allen

Díky a sry že som založil duplicitnú tému.
inspiring_williams

Príspevok od používateľa inspiring_williams »

MANIAK > na silvestra som sa vysantil. Ale raz sme boli opekat nedavno a dal som jeden zasobnik blankov v lese, ale samozrejme az ked sme boli pobaleny a na odchode. Zvuk je pomerne prenikavy takze treba mat zadne vratka, s tym plasenim zvere je to pravda. Takze len na vlastne riziko tak aby ta nikdo nechytil a s vycitkami ze ked strelis, cely les sa presunie o par km od teba.
eager_allen

Kde na slovensku je miesto kde neni zver a ľudia? Ja také miesto ani nepoznám :(. Tá plynovka čo mám mi plní zatiaľ ľen okrasné účeli i keď ani tie moc nie pretože som ju kúpil už použitú a stav neni moc prívetivý, bez vyskúšania sa ju bojím nosiť aj na obranu a ani predajca zbraní mi nevedel povedať či bude fungovať ako má.
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

Maniak1.0 napísal:Kde na slovensku je miesto kde neni zver a ľudia? Ja také miesto ani nepoznám :(. Tá plynovka čo mám mi plní zatiaľ ľen okrasné účeli i keď ani tie moc nie pretože som ju kúpil už použitú a stav neni moc prívetivý, bez vyskúšania sa ju bojím nosiť aj na obranu a ani predajca zbraní mi nevedel povedať či bude fungovať ako má.
...nepoznáš ????
Smutná to vec .....a strelnice v Tvojom okolí nič , žiadne... ????
Aj iné oblasti sú , ale veď porozmýšľaj ...
môžem si len tak vystreliť doma či v lese?
....doma si daj , zavri dvere , okná ...zisti , či je niekto zo susedovcov doma a uder ....a potom len vetraj ten smrad ...

P.S.:
Toto je fórum a nie sloh.
Neurážaj sa hneď , ak Ťa niekto opraví ...
Ozaj , reč je v Tvojom prípade o pravopise a nie o slohu , to len tak na okraj ...
Buď rád , aspoň sa niečo aj iné naučíš , v živote sa Ti možno zíde ....
romanon
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa romanon »

arminius napísal:..a potom len vetraj ten smrad ...
coze smrad ale ta drba :D teda neskusal som este v uzavretom priestore a v byte duplom ne ale musi to byt zazitok :D
inspiring_hellman

Príspevok od používateľa inspiring_hellman »

Smrad nie je ziaden pri kvalitnych nabojoch ;-) ale so 120mg Novamidom by som to neskusal :twisted: to už nevyvetras, tam pomôže iba novy nábytok a koberce.
friendly_cannon

Príspevok od používateľa friendly_cannon »

Na silvestra som pukol jeden slepy v relativne uzavretom priestore (ulicka medzi dvoma budovami, sirka cca 1,5 metra). Uz to viac skusat nebudem :D.
romanon
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa romanon »

Baraky na Teplickej? (pentagon) ;)
friendly_cannon

Príspevok od používateľa friendly_cannon »

Ne:) .. Ja som z Velkeho Orvista (pri Piestanoch). Cize klasicke dedinske domy, kde su domy vedla seba, vchod je z boku a medzi domami je ulicka ...
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Alebo keby si chcel este lepsiu akustiku ma zatvorene auto :-)
Neviem si predstavit strielat cez celne sklo a s kompenzatorom :shock:
Napísať odpoveď

Návrat na "Plynové pištole"