1.kolo Tekovskej ligy

Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Myslis video Balistik a noacoak tajny trening :lol: poslal som Durimu starsie videa a on ich tam cez kamosa zavesil :wink: Skoda tie zavady som radsej ako kamos nedal :twisted: ale tvoje :twisted:
rob999
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

Uz sme sa tu na juhu nádejali že snáď aj jar už príde, no a toto božie dopustenie čo tu je? :shock: A čo potom na severe?
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

neviem ako na severe, ale stred hlási počasie pod psa... ešteže som bol včera na strelnici a dosýta som sa vybláznil. tak skoro asi zase nepôjdem. ale včera to stačilo na to, aby som v Tekove vyhral, tak som spokojný :wink:
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

:lol: :lol: :lol:
BALISTIK
moderátor

bbpd-ked ti nik nelichoti polichot si sam,poznam to ani mna doma nik nechvali :cry: Tekov mam vzdy pod palcom ja nezabudol si ako bolo minulu sezonu :wink:Ps-ozaj aj Dusanovi tam ide :wink:
inspiring_wu

nezabudol, ja len aby ste sa potom nečudovali :)
BALISTIK
moderátor

Uz nech to zacne lebo to je hroza,obrazy,televizor su rostrielane.Zena sa mi smeje co ma za blazna :roll: kua aj tu radost zo susenia mi bere :twisted:
inspiring_wu

a preto sušíme zásadne, keď sú manželky v práci :)
pištoľníčka
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

... alebo: A preto sušíme zásadne v práci (ako ja napríklad :wink: )
:lol:
inspiring_wu

nechcel som to písať, lebo by ma asi nepochválili :)
inspiring_ptolemy

Príspevok od používateľa inspiring_ptolemy »

Nazdar vajčáci ,už sa tolko netraste, šak dočkajte ...... ,JA vám v Tekove ukážem ..... jak skončit ......... tento ,posledný :twisted: . Len si sušte ked náte de. ( na já ked doma vytahnem kvér tak hnet je ohen na streche :D :D )
rob999
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

bbpd napísal:neviem ako na severe, ale stred hlási počasie pod psa... ešteže som bol včera na strelnici a dosýta som sa vybláznil. tak skoro asi zase nepôjdem. ale včera to stačilo na to, aby som v Tekove vyhral, tak som spokojný :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nebol by som si na tvojom mieste taký istý.
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

rob999...
Ak nahodou bbpd pojde ako mu este neslo tak ho moze porazit len igoca :)
Ozaj kde sa ten zasiva :?: Uz mi chybaju jeho biele vlasy a biele nozky samozrejme tiez :D ( viem koledujem si o moralne DQ )
Ani tatko WFC alias pozvarany glock sa tu dlho neukazal :wink:
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

Tuším sa sánkujú a potom sušia :lol: :lol: - ale asi len mokré spodky :lol: :lol:
Sneží už dva dni a snehu jéééé - ale nech to radšej takto ako blato !!!
Pištolníčka, dúfam- teda ja za ženy tu , že v Komárne sa uvidíme a potom všade, kde môžu neregistrovaní a WFC- pozitív :wink:- ozaj a z čoho strieľaš ty? sa čudujem, že ťa tu už nelustrovali chvapáci tunajší :lol: :lol: Balistoil- už si nezisťoval?? Noacoak a ty čo chalanisko slobodné ??? - ja tiež suším len detské oteplovačky - nábojov pribúda, chuti na strieľanie tiež, len jar je ešte ďaleko :wink: .......
BALISTIK
moderátor

Bionda-pistolnicka nech posle nejake zakladne udaje,miery,vyska,velkost poprsia,atd niečo uz zistime :lol: Zasadna vec nech nechodi na sutaze s priatelom alebo manzelom.Vid Robo furt sliedi :cry:
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"