neviem či sa to oplatí kupavat alebo nie,ide mi o to že ked ju kúpim tak aby sa mi hned nepokazila, ja sa do týchto vecičiek moc nevyznám
Dík za pomoc !
Ako sa tak pozeram po nete iste to bude vyrobca Bruni..mohol by byt este Kimar ked je to ITALY ale asi je to Bruni..no nic moc je to moze sa to zacat zasekavat(aj bude) a vela problemov je hlavne pri tomto mod. 85.. to si radsej kup novu za 60 euro keby si si este 20 pridal mohol by si vyberat povedzme od Ekolu,BLOWU. su aj lacnejsie modely ale za 70 euro je pekny vyber.. pozri si napr. toto: http://www.colosus.cz/pl158-ekol/ alebo aj inde mozes pozriet
Zásadná otázka znie: na čo ti to bude?
Na nosenie proti psom stačí aj dačo menšie a na imitovanie ozbrojeného chlapa by som si to veru nekupoval. Na strielanie silvestrovských svetlíc ti stačí aj malá pištol na poplašňáky so svetlicovým nadstavcom a do tej sa dajú tiež kúpiť slzáky. Väčšinou sa jedná o napodobeninu zbrane kalibru 6,35mm.
to Pena
moja rec chlape Voltran Tuna alebo Volga agend ak trva na 9mm prevedeni to isti. su tak malinke ze to ako strelna zbran ani nevyzera. ved to dostrel je stale rovnaky cca. ci uz je to malinka plynovka ale kus zeleza vaziaci kilo a pol
Ja mam ekol kopiu beretta 92 som snou spokojny ale horsie je to pri cisteni po tom ako som ukazoval frajerke ako striela a mal som uz len CS naboje . Tak fajnovo som si uz davno nepoplakal a super bolo ze stymi zajebanymi rukami som si pochytal aj celu tvar.
Neviem ci je to aj sostatnymi plynovkami takto pri cisteni ale po tejto skusenosti som si povedal ze CS naboje pouzijem len ked na mna skoci niekto s macetou !!
to > C08R4 - CS plyn je urceny pre stret s akoukolvek sliznicou. Tzm. vdych, nos, usta, oci. Ked to na niekoho strelis a ma zatvorene oci alebo okuliare a nedycha tzm. po premene krystalov sa plyn samotny neusadi niekde zo sliznic, je prakticky neskodny. Zaujima ma to ako ste to skusali, poznam pripady ked to clovek cakal a proste nedychal a prizmuril oci atd. a prezil to bez ujmy. V skutocnosti to tak zvycajne nebyva, navyse jeho co i len mierny ucinok ma za lubom prinutit osobu si posuchat oci cim rozotrie aj to co mu ostalo na pokozke a vtedy naberie na presvedcivosti aj ked to nie je ziadny zabijak.