Glock 21SF

eager_roentgen

Glock 21SF

Príspevok od používateľa eager_roentgen »

Chlapi, chcel by som sa opýtať na praktické skúsenosti so zbraňou Glock 21SF (to "SF" znamená Short Frame).

Ide o to, že zvažujem kúpu Glocku v ráži .45, ale keď som držal v ruke klasický Glock 21, je na moje ruky príliš masívny a zle sa mi drží (ruky mám síce veľké, ale mám kratšie prsty: robustnejšiu zbraň dosť dobre neobchytím). A keďže zrejme nie som jediný, kto má takýto problém, ujo Gaston prišiel s Glockom 21SF, na ktorom je oproti G21 podľa mojich zistení jediná úprava: rukoväť je kratšia (vodorovne od predu do zadu), čiže vhodnejšia aj pre kratšie prsty. Nikde na nete som sa však nedočítal, o koľko je kratšia (nejaké konkrétne údaje), preto sa obraciam k vám, či s tým niekto nemá skúsenosti...

Aproppo: Mal som kedysi G17 a ten mi hrúbkou vyhovoval, takže ak by G21SF bol približne v tých rozmeroch, bolo to OK, len si to nemám kde vyskúšať...

Díky.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

G21SF som si par krat ocapkal , v ruke sedi jak rit na serbel (mne) rozdiel oproti G21 sice okom az tak nevidis ale v ruke je to fakt citit. Mali ho na pulte v Hermese, aj som nad nim chvilku dumal... ale nakoniec som objednal G36 v 45acp jednoradak.

Obrazok s porovnanim rozmerov najdes na stranke ceskeho dovozcu www.mpicz.com , treba poklikat a niekde to tam je....

Inak, niekde som zachytil, ze SF ma trosku iny sklon pazby a preto donho nejdu zasobniky z klasickej G21, tak na to pozor...
Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Avirus:
U 21-ky SF je ten rozdiel 2mm, u inych modelov 3mm.
Detaily su napr. tu:
http://www.mpicz.com/sortiment/vypis.ph ... obce=1#sem
eager_roentgen

Príspevok od používateľa eager_roentgen »

roman: napríklad tu: http://www.mpicz.com/sortiment/vypis.ph ... obce=1#sem sa píše, že zásobníky so štandard veľkosťou by mali byť kompatibilné... Díky za typ na stránku, rovnako vďaka za typ aj Tebe, yarco.

Rozhodol som sa, že ju nakoniec predsa len zoberiem, tak potom zrobím recenziu, a neaký ten video review, ktorý hodím na YouTube a dám tu link.

Zatiaľ koniec. :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"