Protestujúcich dopravcov vytláčajú kukláči

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

inac ten hnoj to vystihuje lepsie ako ta socha neznameho idiota, co sa na proteste daval minuly rok :lol:
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

inspiring_agnesi

Príspevok od používateľa inspiring_agnesi »

to: Luke súhlasím s tebou!

Mali sme tu tiež v BB trošku problémy s kamionistami, ale si myslím, že už aj iný ľudia ako tirkári si začínajú uvedomovať dôležité veci. Prišiel konečne niekto kto sa postavil tomuto, čo tú tí "naši" na nás vymýšlajú aby si zaplátali schodok rozpočtu.
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Peter Bezo napísal: ....Ale sám nemôžem byť družina a byť vodcom oviec nemám záujem.
Ešte aj tu, keď sa ozvem, ak ma stádo udupe aby som nevyčnieval....
Orol nikdy nelieta v kŕdli ..... :wink:
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

...ja napriklad Petra Baza sam neviem zaradit...ale teraz si mi kapo otvoril oci. Je to OROL-VTAK :roll: ale niekedy inak povedane s nim suhlasim:roll:
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa luke »

inspiring_nobel

Príspevok od používateľa inspiring_nobel »

http://orava.sme.sk/c/5220795/autodopra ... lacov.html
Nerozumiem sustavnemu svrbeniu pouzit proti pokojne protestujucim obcanom to najsilnejsie, co mam k dispozicii.
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 10 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Comu nerozumies :!: :shock:
Ved su to nekale zivl a my si republiku rozvracat nenechame :!:
Do Jachimova snimi s rozvracacni kapitalistickymi.
Nech zije KSCS ci kua pardon SMER :!:
Ci som mimo temy :?:
inspiring_nobel

No, ved hej :roll:
inspiring_bose

Michal1 nie si mimo....SMER=KSČ...inac povedane cerveni zlodeji, ojebavaci, tunelari a vselijako inak ich nazyvame tu u nas doma... :D
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Najväčší problém našich prepravcov je, že majú velkú konkurenciu od poliakov, ktorých vláda podporuje a sú dotovaný. A preto vedia na slovensku a v čechách pobrať všetku prácu pod cenou.
A toto mýtne našich prepravcov ešte viac stlačí k zemi.

A pritom sa to dalo pekne a decentne všetko vyriešiť. Napríklad ja by som slovenským prepravcom urobil úlavu aspon 50-60% na mýtnom.
Ale museli by platiť plnú taxu, a až po koncoročnom zúčtovaní, ak by nemali žiadne pohladávky v poistovniach a daniach by im bola navrátená preplatená suma.

Výsledok by bol taký, že slovenský prepravcovia by mali prácu, znížila by sa nezamestnanosť, cena za dopravu by nezdvihla ceny všetkého tovaru, dane s prepravy by ostali na slovensku a nešli by do polska, a zahraničný nech cálujú.
Nakoniec by nebol nik stratový, možno len polský prepravcovia. :roll:
inspiring_nobel

"Nakoniec by nebol nik stratový, možno len polský prepravcovia" :)
Hlavne by bol nedostatocne ziskovy J&T a to sa nesmie dopustit! Tam smeruje vladne snazenie.
inspiring_bose

...Vlado999, tam to smerovalo aj za Vladka...potom nic a teraz zase to tam smeruje...myslim to vladne/vadne/ snazenie... Konecne to tu niekto aj napisal... :wink:
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa aris »

Vlado999 napísal:http://orava.sme.sk/c/5220795/autodopra ... lacov.html
Nerozumiem sustavnemu svrbeniu pouzit proti pokojne protestujucim obcanom to najsilnejsie, co mam k dispozicii.
jj, to svrbenie je velmi vazna vec. Moje skusenosti mi vravia, ze stupajuca intenzita takychto veci nakoniec povedie aj k skutocnemu zneuzitiu moci. Ta moc, ktora je k dispozicii strasne laka. Nedavna servilna akcia policajnych odborov strasne smrdi politikou a dava dalsi podnet politikom na skutocne zneuzitie policie.
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa luke »

ja mam pocit ze uz poviedlo. vcera som si pustil video na sme, a policajti tam bez udania dovodu zadrziavali niekolko kamionistov na odpocivadle na dialnici a odmietli ich pustit dalej. ze jedine peso. ked ich to prestalo bavit, tak nasadli do aut a chceli odist, policajne auto zablokovalo vyjazd z odpocivadla.
to mne uz celkom zavana zneuzitim pravomoci a obmedzovanim osobnej slobody.
ze to bol prikaz zhora a oni za to nemohli?
pokial viem, prislusnik nie je povinny splnit zjavne nezakonny rozkaz, a ak ho uz plnit chcel, mal si ho vyziadat pisomne.
najviac mi na tom vadi ale aj tak to, ze toot sa stane v kulturnej krajine, tak na druhy den rano padaju hlavy a tu to ma kazdy na haku.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"