1.kolo Tekovskej ligy

Xader
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Xader »

pistolnicka: mozno sa tam bude strielat aj po srdieckach :D :D :D

kuro159: ach jaj...to by bol orgazmus :D a len by nabojiky vypadali pekne z prebijacky do zasobnika :P :twisted:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

To SmokeJack a ďalším nádejným WFC-novicom: Budeme veľmi radi, keď sa naša partia rozrastie, ste všetci srdečne vítaní, len prosím nezabudnite poslať svoje iniciály spomenuté v pravidlách WFC buď Igocovi, Glock34 alebo mne, aby sme vás mohli doplniť do tabuliek. BTW, zajtra pôjdem na strelnicu vyskúšať novinku. Balistik oferoval za symbolickú sumičku duralovú SA-spúšť tak Mareček pôjde tento rok ako bláznivý :)
P.S: akékoľvek otázky ohľadom priebehu pretekov, povinnej výbavy a pod. pre začínajúcich vyriešme ešte pred začatím sezóny, aby sme na preteky chodili pripravení. preto nebojte sa opýtať, či už priamo na plachte, alebo formou PM čokoľvek. žiadna otázka nie je hlúpa. A najlepší spôsob ako sa do toho dostať je nájsť si niekoho zo svojho volebného obvodu, dohodnúť sa a ísť si to spoločne vyskúšať na strelnicu. Rob&Bionda to vlani urobili a pozrimeže ako sa krásne chytili. Je tak? :wink:
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

Oznam pre všetkých ktorý sa chystajú na prvé kolo Tekovskej ligy:

Doneste si aj gumáky!!!! :lol: :lol: :lol:
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

To co bude armadny parkur :lol: bude aj zlanovanie :twisted: ja si donesiem kanady vz.90
pištoľníčka
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

werty napísal:Oznam pre všetkých ktorý sa chystajú na prvé kolo Tekovskej ligy:

Doneste si aj gumáky!!!! :lol: :lol: :lol:
vážne ? :shock:
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

Áno vážne ale všetci musia mať ružové!!!

Robím si srandu. Na strelnici je veľa vody ale dúfam že sa stratí do súťaže!
pištoľníčka
prispievateľ

tak u mňa iné ako ružové nepripadajú do úvahy :wink: síce moje posledné boli tyrkysové s kvetinkami...
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Pokial chces zapadnut do kolektivu mas len dve moznosti. Zladit sa vo farbach WFC (modra light) alebo sa oznackovat ako SIG1 co znamena: kazdy kus oblecenia musi mat znacku Sig Sauer. Pisem kazdy lebo myslim kazdy. Na kontrolu hlavne zenskej streleckej populacie vlastnorucne dohliada igoca :D
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Prosím novicky vo WFC, neverte Noacoakovi ani slovo!!!
Ja nekontrolujem, len riadim nežné pohlavie, ako Chef Officier WFC Woman Squad. Bližšie info to Bionda-DaskaZ via PM :wink: :wink: :wink:
pištoľníčka
prispievateľ

ale tak aj modra moze byt, ale zase, ten druhy navrh neni zly- totiz- tricko a gate sig sauer zozeniem a co nezozeniem znacky sigsauer, to si jednoducho neobleciem- myslim ze proti tejto logike nikto nemoze nic namietat :P
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa SIG1 »

Vidím, že si naša krvná skupina, To moje komplet oblečenie Sig kontroluje Bionda a ja zase jej :roll: :roll: :roll: :roll:

ÁÁále len vtedy keď je Rob999 v bufete :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
rob999
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa rob999 »

Keby ste si radsej kukli stage a k tomu sa vyjadrovali. Budete na modnej prehliadke a ci na preteku? :wink:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

pozor, Jozko!!! Robie má doma novú hračku a žiadny bufet nie je tak ďaleko, aby si sa pred ňou mohol cítiť bezpečne :)
pištoľníčka
prispievateľ

To Rob: :wink:
SIG1
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa SIG1 »

Há ja sa ničoho nebojím lebo neviete ako ja viem rýchlo bežať a kľučkovať. :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:

A stage si nemusíme pozerať :roll: :roll: Mi prídeme sadneme do reštauračky ožer..... sa a pekný deň za nami :lol: :lol: :lol: :lol:
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"