Na Luníku IX prepadli Košičanku

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
rado74
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa rado74 »

preco gumove treba konecne prijat zakon ktory bude naozaj chranit sukromny majetok a zivoty obcanov a postihovat takychto zmrdov tak ako je to v USA ved su nas "vzor" ci nie.Tam bezne na domoch visi cedula sukromny majetok a pod tym napis 911 nevolame.Chod kradnut a odstrelia ti gebulu brokovnicou a tak to ma byt .Dokedy sa budeme prisposobovat dakym kretenom z kdejakych mimovladok ktori si len prihrievaju svoju polievocku.Ved cigosi a im podobni len vyuzivaju to,ze v podstate sa im nic nemoze stat.Tiez mam bytovku plnu haitanov rovno cez ulicu takze viem o com to je .Na ten humanisticky postoj raz skaredo doplatime.
inspiring_galileo

Príspevok od používateľa inspiring_galileo »

Veď to,ale pokial by si čakal na úpravu zákona tak sa dedovi môže stať,že mu aj babku ukradnú..Tak preto zatial len tie gumové.Myslím,že cigoši by si dobre zapamatali,ktorý dom majú obchádzať.
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Rado, nechcem ťa oberať o ilúzie, ale ani v USA to nie je také jednoznačné s tou "razantnou" ochranou svojho majetku. Paragraf 26 nášho Trestného zákona je aplikáciou "castle doctrine". Len tak mimochodom, v tomto sme viac pokrokoví asi ako tretina štátov USA. Lipšicovi za to patrí chvála. Pravda, úprava je OK, no prax taká ideálna ani zďaleka nie je.
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa arminius »

DeMaio napísal: ...
Myslím,že cigoši by si dobre zapamatali,ktorý dom majú obchádzať.
Minule som na chalupu išiel , nedávno som kúpil , ešte som nový ...
Dôjdem a čo nevidím ...pred obchodom , hneď vedľa môjho sídla partia rómskych spoluobčanov si užívala prestávku na VPP ..
Neviem prečo , ale nejak som takúto situáciu predvídal , z domu som išiel len v tričku , bunda na zadnom sedadle bola hodená .
Vystúpil som z auta , no " akože som sa povystieral " , kosti ponaťahoval .... :wink: , kua , to boli pohľady hádzané na opasok ... :lol:
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa aris »

jj, VPP a mesto aj po tyzdni plne snehoveho bordelu.
aris
častý prispievateľ

inspiring_galileo

arminius: ak boli domáci tak si myslím,že budeš mať s nimi pokoj :wink:
Jack
moderátor

Jo, aj podľa mojich poznatkov a skúseností si dovolím povedať, že indiánska logika hovorí civil s kvérom = mafián = jedinec, do ktorého sa neoplatí sr*ť sa. Mohol by si mať od nich pokoj.
:wink:
aris
častý prispievateľ

a kto ma pokrk velkomesta, nech sa paci:

http://www.reality.sk/zakazka/1147-0032 ... -2-myslava
rado74
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa rado74 »

Jack : Nemam iluzie viem ze v USA ma kazdy stat ine zakony co sa tyka zbrani ich pouzitia a nosenia ,ale sukromny majetok a ochrana osoby a majetku su tam sväte v kazdom state a nikto tam nebude jednotlivca po pripadnom pouziti zbrane vlacit 5 rokov po súdoch tak ako tu aby dokazal opravnenost pouzitia zbrane a svoju nevinu.Toto je u nas velky problem.Nehovoriac o tom ze Slovenske media z Vas urobia vraha,netvora,rasistu pozieraca mrtvol a podobne monstra a maju o com pol roka dristat na temu preco nezakazeme drzanie strelnych zbrani.
Jack
moderátor

Pod druhú časť tvojho príspevku sa podpisujem.
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Ako na obranu záhrady

(úvaha)

Teoreticky si môžeš natiahnúť po záhrade holé drôty a pustiť do nich elektriku - ak máš na plote výstražné tabuľky. Na základe skúseností VSE na L-IX sú cigáni takí machri, že sa pripoja načierno na trafák pod napätím 15 minút po tom, ako ich odštikli - takže máš šancu, že si budú akurát od Teba napájať satelit a mikrovlnku.

A čo tak vlastne môžeš zasiať/sadiť na záhradke? Sused hovoril - mal som zemiačnisko - vykopali, odniesli. Mal som kukuričné pole - pokradli, zdupali. Toho roku asi už iba mínové pole... http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Min ... arning.JPG

:lol: [/url]
aris
častý prispievateľ

len napis by bol

O mule na aven pale!
add
prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 10 months

Príspevok od používateľa add »

:lol: :lol: :lol:

Fakt vystizny napis pred minovym polom...
inspiring_galileo

Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"