I. kolo Komárňanskej ligy v praktickej streľbe

inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

ked som siel na prve preteky, tak som mal iba ten opasok a hluchatka :) vsetko som si pozical aj glocka som mal od Yarca :)

pozicat si zasobnik je asi najmenej, len si musite s tym dobrodincom davat bacha aby ste na stage nesli hned po sebe, to sa potom blbo narychlo paskuju naboje :)
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

noacoak-prepac natrem ta :lol: ma 1.90,vaha nieco cez 100kg,baby tvrdia ze vraj 18cm v klude a studenej vode :twisted:
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

Balistoil tú váhu si svoju tam omylom napísal :lol: ... o noacoakovi ak tak , 50kg aj s opaskom, zbraňou, 3 plnými zásobníkmi a topánkami a ruksakom na chrbte :lol: :lol: , možno ste si ho nevšimli, ak bol bokom postavený- trčal mu len nosík :wink: :lol: - ale je to dobrý kamarát a máme ho všetci veľmi radi, opaľuje všetky baby- zadané aj nezadané.... takže chvapci, ktorí si chcete priniesť aj ženské publikum- pozor naňho ! :wink: :lol: :lol:
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

yarco...BALISTIK...Bionda...

Tak Vam pekne dakujem :roll: ako ja hovorim: kamarati dobraci :lol:
V Tekove budem mozno spolurozhodca takze pocitajte minimalne s DQ pripadne nejaka WFC vlnka :D

Tak ako uz pisal yarco netreba mat na zaciatku super vybavu. Moze sa stat ze hoc je to vybava znackova a kvalitna nesadne Vam takpovediac do ruky a investicia bude zbytocna. Tiez som chcel ako novacik speci nosice na zasobniky ale zistil som ze pre WFC uplne stacia obycajne kozene.

PS: Bionda ved pockaj s tebou si to vybavim osobne v suboji na 10 krokov :lol: :P
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Bionda napísal:opaľuje všetky baby- zadané aj nezadané.... takže chvapci, ktorí si chcete priniesť aj ženské publikum- pozor naňho ! :wink: :lol: :lol:
Andy... ak zostanem na ocot je na rade tvoja dcera :twisted:, svokruska :lol: Robi nic nehovor neprestrelna vesta uz patri k mojej zakladnej vybave :D
Xader
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Xader »

Mam este jednu taku mozno blbu otazku ... ale predsa :D
Na strielanie poslednu dobu nosim dioptricke okuliare a neviem si predstavit este davat ochranne na ne :D :D :D tak ako to je ? ked dam dioptricke, tak ok... ? Alebo musim mat cisto len ochranne ? ale to do dialky dobre neuvidim :x :evil:
rob999
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

Xader napísal:Mam este jednu taku mozno blbu otazku ... ale predsa :D
Na strielanie poslednu dobu nosim dioptricke okuliare a neviem si predstavit este davat ochranne na ne :D :D :D tak ako to je ? ked dam dioptricke, tak ok... ? Alebo musim mat cisto len ochranne ? ale to do dialky dobre neuvidim :x :evil:
pytaj sa v obchodoch, kupis aj take co sa davaju na dioptricke. Uz ked budes kupovat, kup si hned ochranne okuliare s nocnym videnim a naboje si kup s navadzanim na ciel (zarucene vyhras) :lol: :o :o
rob999
častý prispievateľ

noacoak napísal:
Bionda napísal:opaľuje všetky baby- zadané aj nezadané.... takže chvapci, ktorí si chcete priniesť aj ženské publikum- pozor naňho ! :wink: :lol: :lol:
Andy... ak zostanem na ocot je na rade tvoja dcera :twisted:, svokruska :lol: Robi nic nehovor neprestrelna vesta uz patri k mojej zakladnej vybave :D
baletak, na tvojom mieste zabudnem na Tekov, zdaleka sa vyhybam dolnej zemi a informujem sa dopredu na ktore preteky pride rob999 :lol:
rob999
častý prispievateľ

Bionda napísal:Balistoil tú váhu si svoju tam omylom napísal :lol: ... o noacoakovi ak tak , 50kg aj s opaskom, zbraňou, 3 plnými zásobníkmi a topánkami a ruksakom na chrbte :lol: :lol: , možno ste si ho nevšimli, ak bol bokom postavený- trčal mu len nosík :wink: :lol: - ale je to dobrý kamarát a máme ho všetci veľmi radi, opaľuje všetky baby- zadané aj nezadané.... takže chvapci, ktorí si chcete priniesť aj ženské publikum- pozor naňho ! :wink: :lol: :lol:
to Bionda: nejako si sa nevyjadrila k tym baletakovym 18 cm v klude :shock:
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

A v studenej vode :lol: Robko darmo podla nosa poznas.....
pištoľníčka
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

to Bionda: nejako si sa nevyjadrila k tym baletakovym 18 cm v klude :shock:
Bionda sa tomu taktne vyhla :lol:
Xader
častý prispievateľ

Ja mam ochranne okuliare ... dalsie kupovat nebudem :roll:
Ok, dakujem teda za odpoved.
pištoľníčka
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

veď šošovky... 8)
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Xader napísal:Mam este jednu taku mozno blbu otazku ... ale predsa :D
daju sa kúpiť strelecké brýle s dioptrickou vložkou, problem to aspon mne robí ten že sice do dialky vidim ostro ale ťažko sa mi zaostruje pri tom na mieridlá, takže to nepoužívam a strielam na tie čmuhy v pozadí ale cez ostré mieridlá.. :) tu maš foto - inak jasne je že musia byť čistejšie ale to som len tak vybral niekde z tašky..

Obrázok

Obrázok

do dioptrickej vložky si dáš spraviť dioptrie v otike, dodané ti to bude len s priehľadným sklom naznačujúcim tvar.
Xader
častý prispievateľ

Tieto iste ESS mam :D no pekne...to ma nenapadlo, idealne riesenie.
Dakujem :twisted:
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"