9x19 SeCa (Ruag)

Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

ja chapem, kumulativnu podmienku v definicii expanznej strely. taktiez seca celkom zjavne nie je expanzna strela, ale mas tu vacsich expertov ako ludi z keu, ktori ti hned povedia od oka ako sa veci maju.
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

mna skôr rozosmieva tvrdenie, že v mäkkej tkáni sa deformuje a pri kontakte s tvrdou nie, to je čo za kravinu?.zaoberám sa týmto koníčkom už roky, veľa rokov, ale vačšiu sprostosť som ešte nepočul.
opakujem, kašlite na vyjadrenia odborníkov, ktoré ako vidím už teraz boli zase celkom inde ako mali byť, pozrite na konštrukciu strely, musí Vám byť jasné, aká strela to je. Modré nikdy nebude červené. V tomto prípade všetky debaty strácajú zmyseľ. Alebo si to uvedomíme všeci až o dva tri mesiace, keď budú na svete bumažky ktoré zo stola zmetú tie hlúpe odborné vyjadrenia a posudky?? :D
v tejto téme som už povedal čo som chcel, ostatné debaty nechám na ostatných, pozdravujte tých Vašich známych odborníkov balistikov na krajoch :D , tých ktorí nikdy neponesú zodpovednosť za svoje posudky a vyhlásenia, musí to byť sranda partia.
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

....tak funguje aj kopec loveckych striel.....dostudovat problematiku sup,sup. :wink:
luke
častý prispievateľ

tak lovec sfukol plamen spravodliveho hnevu na sviecke dirty harryho, case closed.
a to ze znalec mozno neponesie nasledky za svoj posudok je v tomto pripade uplne bezpredmetne, mne na moju obranu uplne staci ten posudok mat, na dokazanie toho, ze som konal v dobrej viere a vynalozil som vsemoznu namahu na overenie si toho, ze nekonam v rozpore so zakonom.
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

:roll: :roll:
luke
častý prispievateľ

nu, ja som akurat volal do w-a-r, kde mi povedali, ze to je nadalej ok a ze druha varka dorazi do predajne a bude nadalej pristupna pre obycajnych ludi.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

luke
zaujimava odpoved,ale tesim sa .Budem nakupovat ...
friendly_brahmagupta

Príspevok od používateľa friendly_brahmagupta »

V sobotu som bol so Sekom v predajni hermes a predavac povedal ze naboje seca boli omylom pustene pre civilny trh a uz dalsie nepustia.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

rovnaku odpoved som dostal aj ja...

ale na tvrdenia predavacov z Hermesu mam velmi rezervovany nazor
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

ak by to bolo take horuce, urcite by si nakupcov podla nakupnej knihy vyhladala policia, nech to odovzdaju
tycho28
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa tycho28 »

..
Naposledy upravil/-a tycho28 v 09 Máj 2014, 12:10, upravené celkom 1 krát.
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

a to lajstro od KE ze nejde o zakazane strelivoU si vyrobili v Hermese sami :?: :shock:
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

nejde o lajstro z KEU, ten hodnotil fyzikalno-balisticko-konstrukcne vlastnosti strely.
problem je u vyrobcu, ktory sa predsavzal, ze tento typ patronov je "law enforcement only" a vraj ma dohody s velkymi odberatelmi a'la nemecka policia a pod.. ze sa na civilny trh nikde nedostanu.
Vraj ta dodavka 2000ks pre Hermes bolo nedorozumenie a istotne sa nebude opakovat.

Tolko "zarucene" info od predavaca.

Koniec hlasenia
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Pokial to neni zakazane strelivo, tak ako to potvrdil KEU, tak co robia drahoty. A pokial je postoj vyrobcu takyto, tak nech si to necha, je kopa inych alternativ.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Chlapci toto vsetko je sposobene tou "uchvatnou a jednoznacnou" definiciou zakazaneho streliva do kratkych zbrani. Uz by to ti ujovia, tou novelou mohli dat do poriadku :-)
Naposledy upravil/-a inspiring_kepler v 19 Apr 2010, 19:11, upravené celkom 1 krát.
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"