Syn policajta vytasil v krčme zbraň.
No kua. To co za debila nieco take pouziva v obrannej situacii alebo pri vyhrazani sa krcmarovi. Ak by som bol svedkom niecoho takeho zrejme by som tasil a strielal bez vystrahy. Nikdy sa neda povedat ci to nie je akcia ako u papajovcov a cela krcma neskonci na podlahe s prestrelenou hlavou. Najma ked nemal ani maskovany ksicht a tym padom su vsetci pritomni nebezpecny svedkovia. Ako by ste sa v takejto situacii zachovali?
-
inspiring_mclean
Som zvedavý či ho tatinko doma dobre "pokarhá". Chlapec si asi neuvedomil že sa druhý krát narodil, ak by mal krčmár zbraň v legálnej držbe mohol podľa mňa ihneď strielať - neviem akoby som sa ja zachoval ale asi by som tasil a reval na neho nech to zahodí inak strieľam. Predpokladám že sa to mladému prepečie, tatino sa postará nie ?
-
inspiring_proskuriakova
To co je na tom obrazku je nejaka zvlastna napodobenina samopalu, kedze je to samonabijacia plynova pistol v niecom vlozena, tak o samopale namoze byt ani rec, ale to zjavne novinarom nevadi. Ale zasa co cakat od ludi, ktori nevidia rozdiel medzi bagrom a buldozerom (ako v nedavnom clanku o havarii pred Kosicami). A potom v ramci ludovej slovesnosti uz nie je daleko od takehoto "samopalu" k 58ce.