Ale moj nazor na to je nasledovny: Ak chces strielat so zbranou na nosenie, mal by si skor uvazovat o IDPA strelbe kde to ma aj opodstatnenie. Uvazovat vsak ze by sa IPSC strielalo sluzobnymi zbranoami na nosenie mi prepac pripada ako do serialu WRC tlacit bezne auta z vyrobneho pasu (prapac za prirovnanie). Jeno je fakt, ze kazdy sa snazi zrychlit, tasit s vystrelom pod 1 s. a pod. ale to je vyvoj a ten je rovnaky v kazdom sporte (nezabudajme na plavecke kombinezy z nanomaterialov pripominajucich zralociu kozu a pod.).
1.kolo Tekovskej ligy
to roman: to ze si spomenul v zatvorke X-five som akoze prehliadol
a to prave kvoli tomu, ze napr. nikto kto striela touto zbranou si neupravuje spust a ...... takze to nebolo uplne spravne nasmerovane.
Ale moj nazor na to je nasledovny: Ak chces strielat so zbranou na nosenie, mal by si skor uvazovat o IDPA strelbe kde to ma aj opodstatnenie. Uvazovat vsak ze by sa IPSC strielalo sluzobnymi zbranoami na nosenie mi prepac pripada ako do serialu WRC tlacit bezne auta z vyrobneho pasu (prapac za prirovnanie). Jeno je fakt, ze kazdy sa snazi zrychlit, tasit s vystrelom pod 1 s. a pod. ale to je vyvoj a ten je rovnaky v kazdom sporte (nezabudajme na plavecke kombinezy z nanomaterialov pripominajucich zralociu kozu a pod.).
-
inspiring_liskov
rob vidis , a presne tvoja reakcia je ilustraciou toho kam sa WFC ubera...
nastartovalo Ta ze som spomenul tvoju milovanu hracku, a je uplne jedno ci si ju ladil sam alebo dosla vyladena z fabriky... skratka WFC uz pre mna nie je o zabave ale o pretekani , kde znacnu cast zavazi pouzita technika.
Ak sa vratim k prirovnaniu s autami, je to tak , ako by sme si dohodli srandamatch s autami co mame a pouzivame a v priebehu sezony si stale viac ucastnikov zacne kupovat Subaru Impreza WRX STi a ostatnym jaxi vezmu motivaciu.
Presne ako pises, coraz viac uvazujem o IDPA/SAOS a WFC dam zbohom.
nastartovalo Ta ze som spomenul tvoju milovanu hracku, a je uplne jedno ci si ju ladil sam alebo dosla vyladena z fabriky... skratka WFC uz pre mna nie je o zabave ale o pretekani , kde znacnu cast zavazi pouzita technika.
Ak sa vratim k prirovnaniu s autami, je to tak , ako by sme si dohodli srandamatch s autami co mame a pouzivame a v priebehu sezony si stale viac ucastnikov zacne kupovat Subaru Impreza WRX STi a ostatnym jaxi vezmu motivaciu.
Presne ako pises, coraz viac uvazujem o IDPA/SAOS a WFC dam zbohom.
Roman, urcite mas, ale aj nemas pravdu. Mne skor vadilo v uplynulom rocniku, ze niektori jednotlivci su za vitazstvo schopni spravit vsetko a v tom sa vytraca duch WFC. Ci to je aj v zbraniach neviem lebo vyvoj naozaj nezastavis. O uvedenom radsej osobne
P.S. Roman, ale to by si musel vsetkym nadiktovat G26 lebo ho mas ty, lebo stale by niekomu vadilo ze ma hlaven o cm dlhsiu, tamten ma o naboj v zasobniku navyse, ten ma lepsi opasok a ten posledny nema vnutorne puzdrom ale vonkajsie a pod. (opat sa sklanam pred yarcovymi vysledkami
)
P.S. Roman, ale to by si musel vsetkym nadiktovat G26 lebo ho mas ty, lebo stale by niekomu vadilo ze ma hlaven o cm dlhsiu, tamten ma o naboj v zasobniku navyse, ten ma lepsi opasok a ten posledny nema vnutorne puzdrom ale vonkajsie a pod. (opat sa sklanam pred yarcovymi vysledkami
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 5 months
roman napísal:...... a ostatnym jaxi vezmu motivaciu.....
WFC, nie IPSC. Cele je to o tom, ze na zaciatku mali rozni ludia rozne predstavy o obsahu a vyvoji WFC ("pamatnici" pamataju napr. avizovane IDPA v Tekove).rob999 napísal:Uvazovat vsak ze by sa IPSC strielalo sluzobnymi zbranoami na nosenie...
Niektore sa naplnili, niektore nie. Nic hrozne, taky je zivot.
rob999:
yarco sa sklana pred komplimentom a moze len skromne dufat, ze aj tento rok sa bude ako tak darit
To mas pravdu. Len je dobre, ak nie si jedina, kto striela len pre radost, to by ta mohlo po case nebavitpištoľníčka napísal:ak chcem vyhravat tak musim makat, ak pre radost tak co ma po druhych
Ale do tohto stadia sme zatial nedospeli (ani dufam nedospejeme) a kedze stupen mojho rozcarovania nedosiahol ten Romanov, tohto rocnika WFC sa s radostou zucastnim. Kolko pretekov stihnem, to je ina otazka...
-
inspiring_wu
teda Roman, trošku si ma prekvapil... Mal si pocit, že WFC malo od začiatku myšlienku používania zbraní na nosenie? Ja nie a nikde v pôvodných pravidlách to spomenuté nebolo. ako add správne poznamenal, toto je výsadou pretekov pod značkou IDPA (SAOS, LOS...). WFC od začiatku vychádzalo z pretekov postavených na platforme IPSC a naopak, preteky SAOS a pod. sa k WFC pridali dodatočne. Ja osobne som s týmto vývojom spokojný, lebo sa dáva priestor aj strelcom so "špeciálmi" na pretekoch IPSC, Situačky a pod. a tiež strelcom "praktikom" na pretekoch SAOS...
radosť z našich stretnutí mi nemôže NIČ pokaziť...
Mrzelo by ma, keby som si s Tebou nemohol zašpásovať len preto, že mam Shadowa s lievikom, upravenú spúšť, IPSC opasok so športovými púzdrami... dúfam, že to takto vidíme viacerí
radosť z našich stretnutí mi nemôže NIČ pokaziť...
Mrzelo by ma, keby som si s Tebou nemohol zašpásovať len preto, že mam Shadowa s lievikom, upravenú spúšť, IPSC opasok so športovými púzdrami... dúfam, že to takto vidíme viacerí
Kua čo sa tu deje, ja tiež žiarlim na Maxa Michela ako vie strieľať ale neostáva mi nič len makať a trénovať a zase dookola aby som sa mu vyrovnal aspoň na 20%.
Ale nevzdávam to a WFC je podla mňa ideálna spoločnosť na súťaženie a zdokonalovanie sa
Zdokonalovanie sa a súťaživosť, byť stále lepší a lepší je predsa ľudská normálna vlasnosť
A Bystrický pudingovia máte sa po vtákoch

Ale nevzdávam to a WFC je podla mňa ideálna spoločnosť na súťaženie a zdokonalovanie sa
Zdokonalovanie sa a súťaživosť, byť stále lepší a lepší je predsa ľudská normálna vlasnosť
A Bystrický pudingovia máte sa po vtákoch
-
inspiring_liskov
vidim ze 50% ludi nepochopilo co som napisal hned na zaciatku...
JA NIKOHO DO NICOHO NENUTIM A NEOBMEDZUJEM
nikoho nelimitujem a do vyvoja WFC nekecam
mate problem s citanim ???
jasne som napisal ze vyvoj WFC sa ubera inam nez su moje predstavy o vyuzivani volnych vikendovych dni a z tohto dovodu asi zacnem WFC vypustat.
Jasne som aj napisal ze to nie je ziadna kritika , len moja skukromna uvaha a rozhodnutie
TAK PRESTANTE BYT PODRAZDENI JAK TIGRE ze si niekto dovolil uviest ako priklad vas model hracky
JA NIKOHO DO NICOHO NENUTIM A NEOBMEDZUJEM
nikoho nelimitujem a do vyvoja WFC nekecam
mate problem s citanim ???
jasne som napisal ze vyvoj WFC sa ubera inam nez su moje predstavy o vyuzivani volnych vikendovych dni a z tohto dovodu asi zacnem WFC vypustat.
Jasne som aj napisal ze to nie je ziadna kritika , len moja skukromna uvaha a rozhodnutie
TAK PRESTANTE BYT PODRAZDENI JAK TIGRE ze si niekto dovolil uviest ako priklad vas model hracky
Ano aj nie, ako sa to vezme.bbpd napísal:Mal si pocit, že WFC malo od začiatku myšlienku používania zbraní na nosenie?
Jednym z hlavnych cielov WFC myslim bolo (a stale je) pritiahnut k 'dynamickej' strelbe sirsie strelecke masy, ktore dovtedy len staticky dierkovali papier a nevedeli nic o tejto relativne lacnej a jednoduchej moznosti rozsirenia si obzorov a schopnosti.
Co je samozrejme jednoduchsie, ked novo prichodzi nebude mat pocit, ze je mierne mimo nielen vykonmi, ale aj svojou 'domacou' vybavou.
Citit to aj tu na fore - viacero zaciatocnikov este pred uplne prvym pretekom riesi vyber a nakup vsemozneho IPSC vybavenia. Cast z nich mozno aj preto, lebo z roznych diskusii ziskali pocit, ze bez toho sa to asi neda.
Toto je ale na nekonecnu debatu nad kofolou/pivom, pricom ziadne jednoznacne riesenie samozrejme neexistuje...
To si pekne napisal.bbpd napísal:Mrzelo by ma, keby som si s Tebou nemohol zašpásovať len preto, že mam Shadowa s lievikom, upravenú spúšť, IPSC opasok so športovými púzdrami...
-
inspiring_wu
Sig-Jozko vieme ako si zacinal u nas na Turčeku to nepoprieš,cca 6rokov dozadu.Vymetal nam posledne miesta-nič v zlom.Ale ked clovek chce,vazne sa tomu venuje,vynalozi usile naboje,cas.Dopracuje sa tam kde je mozno Sig 1.Neni to lichotka ale hola skutocnost a som rad ze my nas klub sme mu to umoznili.Je fakt ze v IPSC-WFC neexistuje rozdiel pleti,veku,pohlavia.Na to ze ma Jozi zrely vek vymeta nas pekne
Na to ze mam aj ja určite handikapi,ci uz vaha,klby v prdeli drzim sa vas
Pudingy len trenujte
bbpd-ozaj spust ti sluzí