WFC smerovanie

inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

... a vraj ja som nespokojny
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

Roman, tiez na to cumim...
Používateľov profilový obrázok
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Bionda napísal:Mňa tiež môžete vyradiť z evidencie WFC.
Ďakujem
:shock:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

a to všetko preto, že strieľame pre radosť... :roll:
inspiring_liskov

Mato..to mas tak....

pre mna zacalo byt weefce prilis sportove, pre niekoho sa stalo malo sportovym... holt lide jsou ruzni a ruzny konicky maj.
Ako si pisal kdesi vyssie, hlavne ide o to stretnut sa , zastriilat si a prist domov zivy a zdravy.
Rad si s mojou pistolkou zajdem na nejaky srandapretek, potrenujem, netrafim, zasmeju sa na mne.... a rad sa zdravy vratim domov. Nejake body a umiestnenie mi je ukradnute.

edit; aby v tom nebol chaos : Mato = Kuro159
pištoľníčka
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

bbpd napísal:a to všetko preto, že strieľame pre radosť... :roll:
:cry: neviem či som niekedy mala z niečoho väčšiu radosť a lepší pocit ako keď som premrznutá a boľavá stála na poslednom stagei v komárne, pre svoju hlúpu chybu som neni zaradená vo výsledkoch a som z toho nešťastnáááááa je mi do plaču že môj prvý pretek som vlastne oficiálne ani neni hodnotená ale tá radosť že robím niečo čo ma nesmierne baví je väčšia ........ a teraz sa to celé takto dodrbe???

je to celé v péčku
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

Roman, rád sa s Tebou stretnem pri akejkoľvek príležitosti. a s ostatnými, ktorí sa rozhodli dať WFC zbohom, tiež
inspiring_liskov

puding, az postavis na rachote stage kde mi bude stacit 4ks zasobnikov po 6 vceliek....

ale do Tekova este pridem, dovtedy G26 nepredam.. potom uvidime
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Nechcem byt veštec ale moje prognozy a odhady ludi sa splnili :roll: :!: Sme ludia co si sedime,pokecame,ani sa nepozname a vieme ze si budeme -mozno rozumiet.Vid niektory strelci WFC vedia o com je reč nakolko si obcas prevolame.Nech si uz kazdy mysli co chce hlavne neprestanme strielat :!: ci uz ako WFC,SAPS,neregistrovany :!:
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

Skoda, myslel som ze WFC je dobra partia, pre zabavu...no teraz to vidim trosku inak... Radsej si skocim do tych Bojnic na otacacie terce, ako sa neskor natahovat... No strelci z WFC prepacte, ale nerozumiem Vam... :cry:
Naposledy upravil/-a inspiring_bose v 15 Mar 2010, 20:59, upravené celkom 1 krát.
pištoľníčka
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

BALISTIK napísal:Nech si uz kazdy mysli co chce hlavne neprestanme strielat :!: ci uz ako WFC,SAPS,neregistrovany :!:
YO !!!!
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

Roman- Ja strieľam naďalej pre radosť a preto lebo sa mi ešte dá , len budem neregistrovaná free a čo? :lol: :lol: :lol: ... ma pozdraviť môžete všetci ako doteraz, nie?! :lol: :wink:
inspiring_liskov

Mato, pod do Tekova.... kasli na hodnotenie a kategorie. Narobime nejake diery do tercov, zopar krtkov vydurime.... a maju tam skvely bufet
potrebujes len kver, zasobniky a sluchatka... ostatne poriesime, odvoz zariadim ja :)
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

kuro- niesi sam co tomu nerozumie,ale nemusiš niektore nedorozumenia brat vazne.Zo strelcami s rovnakou krvnou skupinou sa mozme stretnut vsade,pokecat aj strelit :wink: Najlepsie je ked sa stretnes sam s ludmi a po par pretekoch si urobis nazor sam. :!:
inspiring_liskov

Bionda ja ta tak pozdravim, ze sa ti plomby zo stoliciek vytiahne. a neboj dam si predtym mentolku nech z toho nemas zly zazitok ako ked sa Igoca bol byval zoznamoval :)
Zamknuté

Návrat na "Webforum CUP"