WFC smerovanie
-
inspiring_liskov
Mato..to mas tak....
pre mna zacalo byt weefce prilis sportove, pre niekoho sa stalo malo sportovym... holt lide jsou ruzni a ruzny konicky maj.
Ako si pisal kdesi vyssie, hlavne ide o to stretnut sa , zastriilat si a prist domov zivy a zdravy.
Rad si s mojou pistolkou zajdem na nejaky srandapretek, potrenujem, netrafim, zasmeju sa na mne.... a rad sa zdravy vratim domov. Nejake body a umiestnenie mi je ukradnute.
edit; aby v tom nebol chaos : Mato = Kuro159
pre mna zacalo byt weefce prilis sportove, pre niekoho sa stalo malo sportovym... holt lide jsou ruzni a ruzny konicky maj.
Ako si pisal kdesi vyssie, hlavne ide o to stretnut sa , zastriilat si a prist domov zivy a zdravy.
Rad si s mojou pistolkou zajdem na nejaky srandapretek, potrenujem, netrafim, zasmeju sa na mne.... a rad sa zdravy vratim domov. Nejake body a umiestnenie mi je ukradnute.
edit; aby v tom nebol chaos : Mato = Kuro159
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 5 months
bbpd napísal:a to všetko preto, že strieľame pre radosť...
je to celé v péčku
-
inspiring_wu
-
inspiring_liskov
Nechcem byt veštec ale moje prognozy a odhady ludi sa splnili
Sme ludia co si sedime,pokecame,ani sa nepozname a vieme ze si budeme -mozno rozumiet.Vid niektory strelci WFC vedia o com je reč nakolko si obcas prevolame.Nech si uz kazdy mysli co chce hlavne neprestanme strielat
ci uz ako WFC,SAPS,neregistrovany 
-
inspiring_bose
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 5 months
-
inspiring_hamilton
-
inspiring_liskov
-
inspiring_liskov