Presna strelba - vyber zbrane
-
inspiring_wescoff
-
inspiring_sammet
-
inspiring_wescoff
jaj viem ktoru myslis
to je ten problem ze k tej puske nieje skoro nic , dnes uz by som uvazoval tak ako mi povedal jeden mudry clovek
, mal si radsej setrit a kupit rovno TRG, (pre Turbiho povedal to Lado), mne na tikka vcera nevystrelil opakovane naboj pritom zapalka bola jasne otlacena , dnes osm pozeral zaver ci nejako slabsie nebije ale je to blud bije rovnako , Turbi to dal do remiho a strelilo to, ale potom mi dalsich 20 ran bolo v poriadku
- Gunslinger
- moderátor
- Registered for: 17 years 11 months
Hezky, pozrel som to a v 2004om sa Lester vdaka tym jeho strelam stal "strelcom roku"...
Tu som ich nasiel na predaj (len neviem ci je to cena za kus, alebo krabicu, ale kedze su tam za podobnu cenu aj tie mensie, tak to asi bude krabica
http://www.brunoshooters.com/Merchant2/ ... ry_Code=9B
Mna by ale benchrest bavil len v kombinacii s trojnozkou a dialkovo ovladanou hydraulikou a kamerou - nieco v style Sakala ale na papier - predstav si ako si sedis pri terci s notebookom, tuknes na touchpad, hodis okom na terc, na obrazovke kliknes o pol centi doprava, a zasa tuknes...
Gunslinger
Tu som ich nasiel na predaj (len neviem ci je to cena za kus, alebo krabicu, ale kedze su tam za podobnu cenu aj tie mensie, tak to asi bude krabica
http://www.brunoshooters.com/Merchant2/ ... ry_Code=9B
Mna by ale benchrest bavil len v kombinacii s trojnozkou a dialkovo ovladanou hydraulikou a kamerou - nieco v style Sakala ale na papier - predstav si ako si sedis pri terci s notebookom, tuknes na touchpad, hodis okom na terc, na obrazovke kliknes o pol centi doprava, a zasa tuknes...
Gunslinger
- Gunslinger
- moderátor
tango: To fi pif...
Inak, zrovna dnes mi dorazila ta druha vyklopna montaz na prilbu, ked som si ju prezrel aj som sa prestal divit preco za taky 'kusok zeleza' za velkou mlakou pytaju 300 dolacov... (a mne sa 30eciek zdalo byt vela...

Heh, este ma napadlo k tomu 'benchrest4lazies' - uplne najjednoduchsie by bolo namiesto RC vrtulnikovych servomotorcekov a 4kanaloveho dialkoveho pouzit obycajnu web-PTZ-dome kameru, CCD/CMOS snimac hodis na optiku, Pan/Tilt serva by posuvali stranovo/vyskovo a zoom servo tahalo spust, a ked to napichnes na mobil ani nemusis chodit na sutaz - cez druhy/svoj mobil/internet to odsledujes a odstrielas aj keby si bol tisicky km daleko...
Ale to uz idem 'trochu' off-topic
Gunslinger
Heh, este ma napadlo k tomu 'benchrest4lazies' - uplne najjednoduchsie by bolo namiesto RC vrtulnikovych servomotorcekov a 4kanaloveho dialkoveho pouzit obycajnu web-PTZ-dome kameru, CCD/CMOS snimac hodis na optiku, Pan/Tilt serva by posuvali stranovo/vyskovo a zoom servo tahalo spust, a ked to napichnes na mobil ani nemusis chodit na sutaz - cez druhy/svoj mobil/internet to odsledujes a odstrielas aj keby si bol tisicky km daleko...
Gunslinger
- Gunslinger
- moderátor
lovec: Ufff, toto mi nerob, uz som bol rozhodnuty ze najblizsich par rokov budem setrit (ci presnejsie splacat uvery
... Edge RND 2000 (doteraz tusim jedine seriovo robene 338LM semiauto) sa doviezt nedalo, ale ak by sa tato 'Bad News' doviezt dala alebo sa niekde v Europe objavila, hmmmmmm...

Pre porovnanie - Edge RND vs. Noreen ULR:

Gunslinger
Pre porovnanie - Edge RND vs. Noreen ULR:

Gunslinger
- Gunslinger
- moderátor
COBRA: Mno, to 'bad news' myslim nie je - dokonca ani keby to bolo v eurach by to nebolo take zle - cca tolko stoji aj 'klasicka' 338ma (A.I.cko a spol.). Bad news bude skor ta (ne)dostupnost
Ktovie aky by na tom bol spatny raz - ale ak je to AR-kovy system tak by sa s tym pohrat dalo, a s enydinom v pazbe, vyladenim a dobrou ustovkou, atd. by to mohla byt krasna hracka, optika by sice dostavala riadne kapky, ale tie kopance do pleca by za semi-auto funkciu stali...

lovec: Pohodaaa - dekel z odpadoveho kosa a plastove vrecia 80x60cm...
Ale ak na OAcko nahodim ten bubnovy 50-ranovy zasobnik, budem potrebovat vacsi lapac aj tam...
Gunslinger
Ktovie aky by na tom bol spatny raz - ale ak je to AR-kovy system tak by sa s tym pohrat dalo, a s enydinom v pazbe, vyladenim a dobrou ustovkou, atd. by to mohla byt krasna hracka, optika by sice dostavala riadne kapky, ale tie kopance do pleca by za semi-auto funkciu stali...
lovec: Pohodaaa - dekel z odpadoveho kosa a plastove vrecia 80x60cm...
Gunslinger