Remington 700 (variacie)

Používateľov profilový obrázok
Gunslinger
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

BOBOR666: V pohode, tam ani nejde o 'trufanie', vacsina ludi tam aj tak nechodi kvoli sutazi alebo umiestneniu ako takemu, ale preto ze tam je dobry kolektiv, da sa porozpravat o veciach co bavia nas vsetkych, a za jednu sutaz sa tam dozvies a naucis viac nez keby si x hodin brouzdal netom a studoval teoriu. Navyse zrelaxujes, ked svieti slnko lezis si v piesku ako na Floride, a popri tom si zabuchas... co viac moze clovek chciet ? :wink: :twisted:

Inak, z Liptova chodia pravidelne hned dvaja strelci (a stale to je blizsie nez to maju napr. cesi co dochadzaju z karlovych varov a pod. :)

Kazdopadne este raz gratulujem a nech sluzi !

Gunslinger
inspiring_greider

Príspevok od používateľa inspiring_greider »

Tak na LIPTOVE budeme mat toho asi viac minimalne dva remingtony sa este skladaju :D tak isto sa niekto na APSS pride ukazat, polezat si na floridskom piesocku a prevetrat ruru. Uvidime ako to vsetko dopadne hlavne casovo, ale urcite by to stalo zato spoznat dalsich s rovnakou diagnozou :wink:.
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Gunslinger napísal:P.S.: lovec: Dufam ze sa uvidime na kilometri a prevetras ten tvoj bling-bling (nech 'okolostrielajuci' konecne nadavaju aj na ustovku niekoho ineho... :roll: :lol: :lol: :lol:
....uvidime. 8) Si ma vyprovokoval, dnes som nahodil ustovku Roedale a bol som to naladit u nas na Orliku. Mno, hovadska rana je pomerne mierny a skromny komentar..... :twisted: :twisted: :twisted: Kto bol na Orliku,vie si predstavit priestorove dispozicie bunkra......pavuky opadavali zo stropu, mysi v tuneloch napinalo na zvracanie.....ja som mal tolko rozumu,ze som si doniesol najvacsie a najhrubsie Peltory.....tak dufam,ze to kazdy potom oceni....... :P :P :P :twisted: :twisted: :twisted:
inspiring_greider

lovec mohol by si tu prilezitostne hodit fotecku ako to vyzera s tou ustovkou... :wink:
AKI
expert
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

@Lovec: To sme sa museli tesne minut, aj ja som tam bol strielat cez vikend.
lovec
častý prispievateľ

Bobor: pozri sem

AKI: ja som bol v nedelu rano a na obed......dvojfazovy trening.... :twisted: 8) :lol:
peto454
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa peto454 »

Zdravim,

tak po dlhom rozhodovani, som sa nedavno rozhodol a prezbrojil. Konkretne z Remiho SPS Varminta .308 Win. na Remiho 700 Sendero v .300 Win. Mag. Niezeby som s Varmintom nebol spokojny, prave naopak, ale chcel som nieco vykonnejsie. Zatial zo Sendera nepadol este ani vystrel lebo nejake veci na prebijanie dorazili z USA len dnes a na nejake komponenty z Ciech si este chvilku budem musiet pockat. Takze strelecke dojmy az neskor. Na omak a na pohlad ale naozaj super. Casom snad len nejaku lepsiu pazbu od HS na to polozim. Este sa uvidi. Trocha detailov:
Puskohlad Leupold MK 4 8.5-25x50
Lista Warne Tactical 20 MOA
Kruzky Burris XTR
Dvojnozka Harris SBR-M
http://pokec.azet.sk/aniel223/fotoalbum ... d9ee426090
inspiring_greider

To LOVEC..vyzera to dobre aj ja sa pohravam s myslienkou nahodit nieco podobne....uvidim
Dakujem za foto :wink:

To peto454.. pjenkne len dvojnozku mas naopak :lol: :wink:
lovec
častý prispievateľ

peto454: traja z dvoch majitelov Sendera (ci dvaja z troch? tak nejak... :twisted: ) doporucuju licnicu Blackhawk. Zmeni ti zivot,uvidis.... :wink: 8) :D
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Ten harris si hned nasad spravne, lebo ti garantujem ze pri prvej rane ked budes mat nozicky na makkom podklade ich zlomis :cry:

PS : ides aj prebijat?? resp, uz mas naradie ???
peto454
prispievateľ

Príspevok od používateľa peto454 »

O ten harris sa nebojte, bol tam nahodeny narychlo len koli foto. Uz je tak ako ma byt. :D .
to Turbiak: samozrejme, ze prebijat. Vacsinu materialu na zaciatok uz mam doma, len strely a nabojnice este len na ceste.
to Lovec: licnicu planujem, vies poradit kde ju zohnat okrem US- shops? Nebavi ma uz vysvetlovat nasim colnikom, ze co je co a naco mi to bude :evil: .
lovec
častý prispievateľ

ja som moju kupil tu: http://www.sfw-shop.de/ - ale mam pocit,ze odvtedy ten shop dost zakapal. Myslim,ze ju v pohode kupis aj v UK.
inspiring_johnson

Príspevok od používateľa inspiring_johnson »

Dobrý deň , som tu nový a mal by som záujem o remington model 700 SPS Varmint konkretne kaliber .308W , jedna sa mi o takúto vec či sa to oplatí kúpiť? aké mate s tovto zbranou skúsenosti čo sa týka presnosti???? A ešte jedna otázka táto hlaveň je tlačená hlaveň alebo je to jednotný material???
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Pilot: pozri si cele forum dozadu , popisoval som to X krat . skusenost je taka ze ja mam SPS v AICS pazbe a v sobotu som s tym vyhral sutaz na 700-1000m staci ?:) ked to kupis povodnu pazbu mozes rovno vyhodit, je nepouzitelna
inspiring_johnson

Príspevok od používateľa inspiring_johnson »

ďakujem za odpoveď som čílam od začiatku ale nikto nepísal podrobnejšie ale už som sa rozhodol potom , keď na 700-1000m je taká presná pravdaže s profesionálom tak potom pre takého hobby bude stečiť :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Športové zbrane"