Michal1 napísal:Werty: Pocul som ze sa Jaro tento rok nedostavi![]()
Nenasie sa jeden Stage na prezentacku![]()
1.kolo Tekovskej ligy
-
inspiring_hermann
-
inspiring_hermann
Tak sa mi zda ze som tu dnes prvy po preteku...
Na zaciatok ba som chcel podakovat usporiadatelom za vynikajuco zorganizovany pretek (ako sa uz v Tekove stava zvykom).
Nic sa neobide bez chybiciek, ale tych dnes bolo minimum. Zostali mi len super dojmy z kolektivu v mojom squade (BOA + Lipt.Buchaci).
Vyzdvihnut by som chcel rozhodcu na stage c.3 - BBPD - Mareka Beresa, ktory na mna dnes urobil perfektny dojem co sa tyka spravania sa k chalanom co dnes strielali po prvy raz - fakt perfektny pristup!!!!
Takze este raz podakovanie hlavnym organizatorom Wertymi a jeho Lucke!!!
Na zaciatok ba som chcel podakovat usporiadatelom za vynikajuco zorganizovany pretek (ako sa uz v Tekove stava zvykom).
Nic sa neobide bez chybiciek, ale tych dnes bolo minimum. Zostali mi len super dojmy z kolektivu v mojom squade (BOA + Lipt.Buchaci).
Vyzdvihnut by som chcel rozhodcu na stage c.3 - BBPD - Mareka Beresa, ktory na mna dnes urobil perfektny dojem co sa tyka spravania sa k chalanom co dnes strielali po prvy raz - fakt perfektny pristup!!!!
Takze este raz podakovanie hlavnym organizatorom Wertymi a jeho Lucke!!!
-
inspiring_liskov
nechcel som byt standardne prvy a tak som pockal bracho 
mocno dobry pretek bol, nas squad tiez super. Sice sme cely den nevideli Igocu , ale ta jedna prilezitost na stage c2 stala za to !!!
Organizacia skvela, ocenujem ze tentokrat nebola obedova prestavka pocas preteku. Stage zaujimave a kratke, aspon som sa moc nenabehal
diky chlapi
mocno dobry pretek bol, nas squad tiez super. Sice sme cely den nevideli Igocu , ale ta jedna prilezitost na stage c2 stala za to !!!
Organizacia skvela, ocenujem ze tentokrat nebola obedova prestavka pocas preteku. Stage zaujimave a kratke, aspon som sa moc nenabehal
diky chlapi
Ja som tu bol sice prvy,ale pisem az ked ste zacali vy
organizacia super,skvely rozhodcovia.Nas sklad nemal chybu,tolko srandy co sme zazili
dnes sice padalo hrozne vela non-shotov.miss,PT atd.Na zaver som skusil co vydrzi moj shadow nakolko sa pre mna pretek skoncil pred dostrelenim styroch ran.Ostala my gula v hlavni,zial zavadu som nedokazal odstranit
este ze som neprskol dalsiu gulu lebo mal by som špuntovku
Gratulujem nasemu vitazovi SIGOVI 1
Kedysi som ucil ja jeho ,teraz on mna,len tak dalej

-
magical_banzai
-
inspiring_wu