4.generacia glocku
-
inspiring_turing
Zdrsnenie RTF nie je veľmi príjemné na úchop, po vyskúšaní by som skôr povedal, že je vyslovene nepríjemné. Zdrsnenie použité na Glockoch Gen. 3 je podľa môjho názoru omnoho lepšie.
Pri tom zdrsnení RTF po čase asi dôjde k jeho nerovomernému opotrebovaniu, rovnako podľa mňa bude "drieť" odev, ktorý s ním príde do styku.
Rozmýšľam, že by som si kúpil ešte jedného Glocka Gen. 3 - kým sa ešte dá kúpiť.
Pri tom zdrsnení RTF po čase asi dôjde k jeho nerovomernému opotrebovaniu, rovnako podľa mňa bude "drieť" odev, ktorý s ním príde do styku.
Rozmýšľam, že by som si kúpil ešte jedného Glocka Gen. 3 - kým sa ešte dá kúpiť.
-
inspiring_bose
- Yuri the GUN NUT
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 1 month
Páni nič v zlom, ale koľkí ste už strieľali z Glocku 4tej generácie, že sem dávate také fundované komentáre a názory? Nechcem sa ozaj nikoho dotknúť, ale všetko nové nemusí byť automaticky zlé - veď si spomeňte ako ľudia pozerali na prvé Glocky a ešte stále niektorí "kovouznávači" pozerajú. Ja osobne verím, že Glock 4tej generácie bude rovnako úspešný ak nie viac ako boli všetky generácie pred ním. Mám Glock 19 3tej generácie a som s ním nadmieru spokojný, ale aj tak by som uvítal trošičku menšiu pažbičku na ešte pevnejší úchop - preto verím, že Glock 4tej generácie bude pre mňa osobne riešením. Glocku zdar

- Yuri the GUN NUT
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 1 month
Cena bude vraj ako doteraz pre všetky Glocky 9x19, .40SW, .357Sig rovnaká, len Glocky v .45ACP a 10Auto budú drahšie ako boli aj doteraz.Avirus napísal:Yuri the GUN NUT: 580,- € bude prodpokladám cena za G17 Gen4.
Johny1: Zatiaľ mám objednaný jeden kus "protekčne" v Trigonuse.
Časom by ich mali mať na predajni viacero...