CZ550 Varmint Laminated .308W

inspiring_perlman

CZ550 Varmint Laminated .308W

Príspevok od používateľa inspiring_perlman »

Kto mi vie nieco o tomto zeleze povedat ?
Používateľov profilový obrázok
suigan
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa suigan »

inspiring_perlman

Príspevok od používateľa inspiring_perlman »

Dakujem idem kuknut
inspiring_greider

Príspevok od používateľa inspiring_greider »

myslite si ze je to vhodna volba na sportove ucely a obcasne pouzitie aj ako polovnej zbrane....?? :D
ci sa namna na polovackach budu divne pozerat?? :roll:
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

pozri na offroadacke forum - 4x4club.sk - a napis Nick-u "snipera". Je to moj znamy,nejaky ten rok ju uz ma,tak ti bude vediet povedat co a ako okolo tejto flinty.
inspiring_greider

Príspevok od používateľa inspiring_greider »

ok dik moc skusimsa s nim poradit
sentinel
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa sentinel »

Zdravím. ja mám cz 550 varmint 308w. Mám na nej inú pažbu, úsťovú brzdu a optiku Leupold VX II 6-18x24 sosnovou fine duplex. S nožičkami v ľahu sa mi podarilo zopár krát na 200m urobiť rozptyl stredov zásahov na 15-16mm. Vonkajší rozptyl bol 21mm myslím tým vzdialenosť vonkajších okrajov dier v terči. Ak sa mi padarí dostať sem foto ukážem. strelivo som použil sériové sako 10,9 racehead.
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Daj foto zbrane, to vzdy potesi.... :wink: ....samozrejme aj terce,ked chces.
inspiring_gould

Príspevok od používateľa inspiring_gould »

Zrejme je to dobrá voľba a nemáš čo stratit.Aký kaliber si zvolil?
sentinel
prispievateľ

lovec napísal:Daj foto zbrane, to vzdy potesi.... :wink: ....samozrejme aj terce,ked chces.

No nahodil by som aj foto, aj terče, ale zatial ešte neviemako sa to tu robí. pokúsim sa.
sentinel
prispievateľ

lovec napísal:Daj foto zbrane, to vzdy potesi.... :wink: ....samozrejme aj terce,ked chces.
tak som sa s tým trošku pohral, pozrite na tomto odkaze:

http://www.i-bazar.sk/pictures/pics/pre ... 767020.jpg
http://www.i-bazar.sk/pictures/pics/pre ... 724416.jpg
http://www.i-bazar.sk/pictures/pics/pre ... 298180.jpg

terče by som sfotil na novo, ale už ich asi doma nenájdem . a trieľať som bol naposledy v januáry za sneženia a vetra pri -6stupňoch. už sa celkom teším na novú mark 4. potom nahodím aj terče.

edit electron: NECITUJTE prispevky!
sentinel
prispievateľ

Zdravím. bol som 27.3.2010 s mojou uhohou 550 varmint na súťaži apss na dps, strieľalo sa do 1000m. napriek tomu že mojmu puškohladu došiel dych pri 770m strieľal som ešte odhadom na 800m so zásahmi aj do čierneho, nestrieľal som 900 - 1000m a skončil som 6 v poradí z 21 strelcov. myslím že to nie je zlý výsledok keď berieme do úvahy že moja cz 550 je najlacnejšia, používam sériové strelivo, nemám bedding ani iné úpravy. takže čo sa týka presnosti určite nie je zlá :-) ale aj strelec by tam mal niečo ukázať.
inspiring_bardeen

Príspevok od používateľa inspiring_bardeen »

2 sentinel:
Ak to nie je tajne mozes prezradit aku seriovu municiu pouzivas ? Doteraz som strielal z mojej varmintky laminated Normy DL ale uz mi dochadzaju zasoby, tak by som skusil aj nieco ine :-) Idem mi hlavne o terc a lov skodnej, na lov mam prebijane KJG od fy. Schnetz s ktorymi som nadmieru spokojny.
sentinel
prispievateľ

Strieľam strelivom sako racehead 10,9g Vo 820 ms.
inspiring_bardeen

Príspevok od používateľa inspiring_bardeen »

Aku pouzivas montaz ? Mas ju so sklonom 20MOA ? Ake kruzky ? Totizto uz dlhsiu dobu uvazujem ze vymenim dvojdielnu CZtacku montaz za nieco ine pretoze sa s meoptou r1 tactic nedostanem dalej nez cca 450m, a uplne na doraz nechcem klikat. Vedel by si mi poradit ? Diky.
Napísať odpoveď

Návrat na "Športové zbrane"