Zbroják, skúšky a literatúra

inspiring_babbage

Príspevok od používateľa inspiring_babbage »

vďaka, takže si počkám a uvidím ako to dopadne :)
Používateľov profilový obrázok
MASH4077
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 4 months

Príspevok od používateľa MASH4077 »

machiavelli84 napísal:mám otázku, po skúškach mám už tretí týždeň, mám ich úspešne za sebou, no zbrojak je stále v nedohľadne...dnes som zistil, že čakajú na papiere z BA, neviete o čo môže ísť? skúšky som robil v HE, ale už dlhodobo žijem tu v BA...ďakujem
holt "úřední šiml"
inspiring_babbage

takže už som sa dočkal, dnes mi slečna policajtka oznámila, že už si môžem dôjsť vyzdvihnúť zbroják...ďakujem ľudkom na tomto fóre za kopec užitočných informácií...
MASH4077
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 4 months

Príspevok od používateľa MASH4077 »

tož vitaj, gratulujem

ako povedal súdruh V.I.Lenin:
učiť sa - mieriť
učiť sa - sušiť
učiť sa - strieľať

to nieje 1.apríl ale realita
ešte raz vitaj :wink:
Tomas22
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa Tomas22 »

Zdravim Vas. Chcem sa Vam vsetkym podakovat za cenne rady. Doteraz som sa neregistorval ani neprispieval, lebo v podstate nebol dovod. Vsetko co som potreboval vediet a najst som tu aj nasiel. Pomohli Ste mi pri vybavovanie ZP. Ziadost je uz podana. Na moje pocudovanie bez problemov. Prisiel som, odovzdal som, odisiel som. Trvalo to cele asi minutu. Teraz uz len cakam na vyjadrenie a dufam ze bude kladne. Ziadam o A, E, F.
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

je mi velmi sympaticky tvoj pristup, ze si si precital, podal ziadost a nezasypal to tu stovkami sprav, ze uz o tyzden, ze uz o 5 dni, ze uz zajtra, zamykam dvere..
drzim ti palce.
Tomas22
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa Tomas22 »

dakujem Ti velmi pekne. A myslim si ze je to normalne ze si to najskor pozriem, pohladam a ked nenajdem tak sa pytam. Clovek nemoze chciet ze mu vsetko polozia na taniery pred nos :D
wodnicek
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa wodnicek »

pani zaujima ma ci im budu stacit pri skuskach iba odpovede ktore su uvedene v knihe...pretoze niektore su formulovane vseobecne...ci to proste budu rozoberat podrobnejsie...
jafo
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years

Príspevok od používateľa jafo »

bude stacit...avsak dobre sa pozri na NO a KN aby si to vedel pripadne interpretovat vlasnymi slovami . Zelam vela zdaru na skuske :D
Jafo
agger
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Bohate stacia, mnohe som ani nemal sancu cele odrapotat (resuscitacia pachosa). Mimochodom priemerny cas na skuske (ustna cast) bol 7 minut - bolo nas tam asi tucet. Kedze som isiel medzi poslednymi tak som to dal za 4. Skus si spravit cvicny test - povyberaj si otazky z kazdej temy - a stopni si za kolko to obkecas. Snaz sa dostat pod 15 minut inak ta budu dzubat ze mas hovorit k veci...
wodnicek
občasný prispievateľ

dakujem pani za rady..dufam ze to dam ked som si uz vykopal aby moju ziadost vobec vzali...drzte palce.
Next
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Next »

Joo jo, stručné a jasné odpovede k veci. Na odpoveď, ktorá je v knihe rozpísaná na pól strany stačí odpoveď "Áno, je" :wink:
A odpovedať len na to, čo je v otázke, nie zbytočne obkecávať.
siver
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa siver »

Tiež som si myslel, že budú chcieť celé citácie .... ale chceli hlavne aby sme vystihli "podstatu" :wink:
wodnicek
občasný prispievateľ

no tak som dne pohorel... :( vacsinou sa tu tym ludia nechvalia...ale .. ja to tu napisem nech si daju ludia este vacsi pozor..akoze teoria mi sla aj ked ma riadne prevetravali a kazdy pojem trebalo rozobrat definicie a podobne...aj mimo temy...ale to by az taky problem nebol ako povedali teoria ok.. ale pri ukazde som v jednom momente dal prst an spust...nebol tam este ani zasobnik...viem viem ako keby nabita...som truhlik pokaslal som si to sam...idem na opravak..chlapi boli pak v pohode ze nech pridem nabuduce a bude to ok...len ze my na slovensku mame blby zakon povedali ze v cesku je to lepsie pretoze tam amju aj pripravu/prakticku v ramci ucenia na ZP ...co uz tak mi drzte palce nabuduce

a btw este zavarili mi ked sa ma spytali na clony urad....a ze ako to je teraz...ehm a to som presne nevedel.. dajte si pozor je schengen v knizke k tomu nie ej nist...
inspiring_babbage

to je fakt škoda, že to nevyšlo na prvý krát, ale nabudúce to už spravíš ľavou zadnou...
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"