EFMJ - informácie, skúsenosti

Používateľov profilový obrázok
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Snypo napísal:Dal som si objednať 9L od Federal so strelou EFMJ,tak som zvedavý čo mi zoženú ( poľovníctvo v PO)

Pod Šarišom alebo na Solivare?
Tigrík
prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa Tigrík »

Chlapci, a čo takto pustiť jednu včeličku do balíka novín,prípadne do fliaš z vodou naukladaných za sebou? Potom bi ste mohli sem hodiť fotku zdeformovanej strely :roll:
agger
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Pracuje sa na tom len treba vyckat.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

vsetko bude, ale v tomto dazdi ma do Jaroviec nikto nedostane, nemam rybarske gumaky
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Ved o EFMJ je na nete plno testov.

Naco robit nieco co uz je urobene :?:
agger
častý prispievateľ

Preco nie? :wink:
inspiring_roentgen

Príspevok od používateľa inspiring_roentgen »

agger
častý prispievateľ

Ono jedna vec su tieto testy a druha vec je odskusat si strelivo zo sarze ktoru nosis naladovanu. Nehovoriac o tom ze je skoda pustit vcelu za 1.6e/ks len tak do terca...
Snypo
prispievateľ
Registered for: 17 years 6 months

Príspevok od používateľa Snypo »

Panzer: Luba polovnictvo aj na Slovenskej ulici u Soltisa ... no uvidim čo a ako.Nikto z PO mi nebol schopný zohnať ani S&B subsonic,tak v to EFMJ od Federalu ani reálne nedúfam :roll:
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Ale taketo technologie sa mi pacia, pri tvrdej prekazke sa cipy spicky strely schovaju k sebe kvoli lepsej prieraznosti - mensi prierez strely.
A pri makom tkanive sa cipy roztvoria pre co najvacsiu plochu strely.

Ha a ja viem ako to funguje :-)

Obrázok
Snypo
prispievateľ

Zaujímavé :) čože je to za včeličky? Nejake policajne specialy?
EDIT1: Takže EMB asi od Fiocchi to bude že.
MadDog
občasný prispievateľ
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa MadDog »

To: Panzer & Snypo
Dnes som kúpil SUBSONIC S&B 30 centov/kus na solivare. Pod šarišom mám sľúbené EFMJ. Ak prídu, tak dám vedieť.
Snypo
prispievateľ

MadDog: :-) EFMJ mam slubene v polovnictve LUBA /pod sarisom/ už asi 2 mesiace :lol: a,stratil som už nádej...
Subsonic si v tejto dobe už mohol kúpiť,lebo pred cca 1,5 mesiacom som ich zháňal a dal som si objednať nejakú tu krabičku u Norka (Solivar).Samozrejme,mesiac sa nič nedialo,tak som si subsonic kupil v KE :wink:
BTW: Som rad ze aj par Prešovčanov sleduje toto fórum.
raky111
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years

Príspevok od používateľa raky111 »

MadDog napísal:To: Panzer & Snypo
Dnes som kúpil SUBSONIC S&B 30 centov/kus na solivudnúťare. Pod šarišom mám sľúbené EFMJ. Ak prídu, tak dám vedieť.
Na EFMJ možeš zabuť. Do SR ich nikto nedováža. V CR ich má DETEX ale ten ich može predať len niekomu kto má vojenskú licenciu. Mimochodom neviem či práve subsonic je to správne strelivo. Má nízku rychlosť strely a tým je vylúčená takzvaná dočasná dutina ktorá je dosť dôležitá pri zásahu protivníka.
Snypo
prispievateľ

raky111: Podla mojich skromných testov do mokrých novín subsonic vyšli z toho najlepsie,čize to ja nosim.
EFMJ - nezabudnem,ale stale dobiedzam do predajcov v Po a Ke nech sa preberú z kómy a konecne nakupia čo strelci chcu. Ne len full laboracie FMJ na prestrelenie 3 ludi :oops:
EDIT1: EFMJ kludne v Rakusku kupis,len ci sa ti oplati platit cca 16,5€ za papiere na polícii :idea:
EDIT2: SeCa tiež na vychod este nedosli,predajcovia (90%) u nas (PO - KE) to beru za zakazane strelivo :|
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"