Termíny na strelnici Lipovník - SŠK D-FENS

Mám záujem o súťaž na strelnici Lipovník v streľbe z:

Malej odstrelovačky (.22 LR)
6
32%
Útočnej pušky (7,62*39, 223 rem.)
7
37%
Pištole (7,65mm, 9mm, ...)
6
32%

Celkom hlasov: 19

friendly_matsumoto

Termíny na strelnici Lipovník - SŠK D-FENS

Príspevok od používateľa friendly_matsumoto »

Vzhľadom na to, že sa nášmu klubu D-FENS Topoľčany podarilo dohodnúť s armádou prenájom strelnice Lipovník a je nám ľúto využívať ju iba na naše rekreačné strieľanie, chcem Vás požiadať o radu prípadne pomoc pri organizovaní súťaže, alebo iba streleckého stretnutia. Termíny sú uvedené na webe dfens.sk. Max. povolený kaliber je 7,62x39. Minulý rok sme rekreačne strieľali malorážku , 58-čku a pištoľ. Uvažujeme na súťažou MAO, prípadne útočná puška, pištoľ.... ak máte nejaký nápad píšte na dfens@dfens.sk.
Ďakujem
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

pridaj do hlasovania aj moznost "mam zaujem o vsetky typy"
friendly_diffie

Príspevok od používateľa friendly_diffie »

no niejak mi nejde nacitat stranku dfens.sk neveite niekto co sa deje
friendly_matsumoto

dfens.sk docasne nefunguje (problem so serverom), dufam ze uz zajtra to bude OK.
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Na lipovnik chodim raz za rok a viem si tam perdstavit MAO na 100m ;-)
Pretoze to nie je nikde na SR
friendly_matsumoto

To by šlo, vlani sme skušali a bola to celkom sranda. Projektilu .22LR trva dost dlho nez tam doleti (teda pocujes pauzu medzi výstrelom a dopadom na terč). Ale Suhl a zkm 456 to zvladali bez problemov.
Rasto
expert

Presne ako pises, bolo by to jedinecne a koho este bavi strielat na 50m zapalky :-)
Alebo taka mierenka pistolou na 100m by tiez nebola zla doplnkova disciplina :-)
Hlavne nie standardna pistol, lebo ta sa striela vsade a tu by sa dala vyuzit strelba na 100-300m, co nemozes skoro nikde.
Ja som
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

...
Naposledy upravil/-a Ja som v 13 Máj 2011, 17:00, upravené celkom 1 krát.
friendly_matsumoto

vzhľadom na výsledok hlasovania a počet záujemcov bude v termíne 15.5. na Lipovníku súťaž v streľbe z malej odstrelovačky ( 22LR) a v streľbe z útočnej pušky (7,62 a 223 Rem.) v prípade záujmu doplníme súťaž v streľbe z pištole. Ak máte záujem o účasť je potrebná registrácia na dfens@dfens.sk vzhľadom na to že ide o vojenský objekt. Štartovné je stanovené na 8 €, v cene sú terče, diplomy, drobné ceny pre víťazov a malé občerstvenie. Ďalšie pokyny na www.dfens.sk
Rasto
expert

Diky Jurky, budem sa snazit dofrcat a niekoho prihodit do auta :-)
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

ahoj jurky, 15.5. je možno trošku nešťastný termín, keďže útočnú pušku by si radi strelili aj tí, ktorí v tom čase budú strieľať 2.kolo extraligy v Sielnici... :cry:
friendly_matsumoto

Termíny sú dané už od začiatku roka a nejde s nimi nič robiť, je to armádny priestor a tá má jasné pravidlá. Mrzí ma, že to niekomu nevyhovuje, ale naozaj nie je v našich silách to zmeniť. Záujemcovia o účasť prosím registrujte sa na dfens@dfens.sk. ďakujem
Rasto
expert

Jurky mohol by si sem ci na vasu stranku nahodit propozicie sutaze?
Teda konkretne pravidla, strelecke situacie a popripade i terce na ktore sa bude strielat.
Neuskodilo by ani vzdialenosti.
Rozhodujem sa o ucasti na roznych podujatiach, tak pojdem na to zaujimavejsie.
Dik
duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

....
Naposledy upravil/-a duros v 12 Máj 2010, 09:46, upravené celkom 3 krát.
vigorous_rosalind

Príspevok od používateľa vigorous_rosalind »

Niečo málo ohľadom súťaže Lipovník 15.5.2010. Strieľať sa bude na papierové terče. môžete sa tešiť na streľbu na rôzne vzdialenosti (aj v rámci jednej streleckej situácie), streľbu pod časovým stresom (väčšina situácii bude mať obmedzený čas na splnenie), rôzne polohy pri streľbe. Konkrétne situácie sa dozviete až na mieste. Zbraň je povolená dlhá malorážka .22LR, bez obmedzení. Optika je bez obmedzení, odporúčam aspoň 6x. Keďže ide o 0-tý ročník, súťaž je ešte vo vývoji. Veľmi radi si s Jurkym vypočujeme konštruktívne komentáre.
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"