IDPA
Dátum preteku sa blíži. Dúfam panstvo, že tentokrát to už nebudem musieť odvolávať.... 21.4. idem na 1 kontrolu a po výsledky v piatok. Pretek má byť v sobotu. Dúfam, že mi vtedy ukončí PN. Sledujte stránku prosím. Za pochopenie ďakujem.
AHOJTE! Volal som lekárke na moje výsledky, tak Ž I A Ľ moja PN trvá naďalej. Je mi to ľúto, ale ešte nie som fit, tak sa aj tento sobotný pretek 21. 4. 2010 O D K L A D Á. Termín sa POSÚVA na máj. 22. 5. 2010. Skúsime to dobehnúť v VII a VIII mesiaci, kde dáme hlasovať o termínoch. Za pochopenie ďakujem a opakujem že ma to veľmi mrzí.
Tak plánované 1. kolo je na 22. 5. 2010. Dúfam, že počasie bude priať. Som zvedavý ako a akým počtom začneme konečne ligu. Štartovné sme upravili smerom dolu. Samozrejme všetko bude úmerné počtu. Tento rok upustíme od gumových schovávačiek. Parkúry budú viac menej statické čo by sme mohli priblížiť o krok k realite. Lebo múdry ak môže radšej utečie ako by mal strieľať, a ak ku tomu dôjde tak do krytu a riešiť. 
AHOJTE. MALÁ ZMENA NASTALA. DÚFAM, ŽE NIE NEPRÍJEMNÁ. TERMÍN 1. KOLA SA PRESÚVA NA NEDEĽU 23.5.2010. Strelnica ja totiž už dávno obsadená, čo mi kým som bol na PN uniklo. PRETO VÁS POPROSÍM DAJTE MI VEDIEŤ ČI BY STE PRIŠLI AJ V NEDEĽU. JE NUTNÉ VEDIEŤ VÁŠ POČET. INAK TERMÍNY ĎAĽŠÍCH PRETEKOV BUDÚ TIETO: 19.6.2010 - 17.7.2010 - 4.9.2010 A pokúsime sa dať niečo v auguste. (samozrejme podľa ohlasov)