Remington - aky model v 700-ke?

inspiring_greider

Príspevok od používateľa inspiring_greider »

jakub ja na tvojom mieste som sa rozhodoval medzi dvoma variantmi:
1, priplat si a kup police: vyberes z krabice nahodis optiku a mozes strielat...za tie peniaze je to idealna zbran na take hrajkanie sa na strelnici
2, kup sps varmint : doladis si to a potuningujes na svoj obraz..sice usetris par €uri na zbrani, ale s novou pazbou to v konecnom dosledku bude aj tak dost mastne ( inak turbiak predava komplet sps v pazbe od AICS...vyuzi jeho chvilkove zlyhanie pudu sebazachovi :twisted: :twisted: :twisted: )

nakoniec som kupil v Prahe POLICE a doteraz som happy :wink:
Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

xx
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 04 Nov 2010, 20:53, upravené celkom 1 krát.
friendly_dewdney

Príspevok od používateľa friendly_dewdney »

tak na zbran mam tak 1100e aj 1200e cisto len na zbran optiku atd teraz este neviem rozpocet
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

xx
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 04 Nov 2010, 20:53, upravené celkom 1 krát.
13pepko
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa 13pepko »

vcera som pisal do Presova Soltesovi a dal mi cenu na 700 police 1200e +-10e a na sps varmint 860e,takze ma dost.jakub skus ho kontaktovat mozem ti dat aj cislo,chcel som tikku ale ja idem objednat si uz police
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

xx
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 04 Nov 2010, 20:55, upravené celkom 1 krát.
13pepko
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa 13pepko »

jozo 456 cakal na tikku a ta ma sialene dodacie lehoty,pysal som o cene, ale urcite nebude cakat ako na tikku.a turbiak videl som tvoj inzerat preco predavas remiho co ides kupovat?
inspiring_greider

nemenovany predajca z Presova ma stal kopec nervov a este viac strateneho casu (este teraz mi stupa tlak ked si nato spomeniem ), povodne mi mal dodat zbran do troch tyzdnov max 6tich, zaplatil som zalohu 1000€ a caka a cakal a cakal..... :x :x
par krat sa udajne aj vybral so Prahy len vzdy do toho nieco prislo raz sa pokazilo auto raz nahle ochorel potom zas ochorel syn atd atd :twisted: :twisted:
Po pol roku bola moja hladina trpezlivosti na bode mrazu, poziadal som o vratenie zalohy ...co prebehlo ako tak hladko..aj ked to vracal na dva krat :roll: :roll:
Vybavil som papiere cca do 10 dni vycestoval do proarmsu kupil to priamo tam.....( perlicka na zaver...proarms pocas toho pol roka (co som ja cakal na zbran a pocuval vzdy inu pikovinu preco sa to este nedalo doviest do sr) od nasho pana predajcu nemal objednavku na vyvoz zbrane ......
AK remington z Presova to radsej...
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

xx
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 04 Nov 2010, 20:54, upravené celkom 1 krát.
friendly_dewdney

bobor666,kde si bol po ten remington v prahe u koho u hofmana?ak mozem vediet co ta vysiel?asi este budem musel trosku dosporit do toho police?
inspiring_banach

Príspevok od používateľa inspiring_banach »

Police ťa vyjde tesne pod 1300€...
inspiring_greider

PROARMS Praha...cena 30960 čk....fakturu som hladal pol dna :roll: :lol:
inspiring_greider

ked sa chces tomu venovat a bavi ta to myslim si ze tych par € hore dole.. :wink: ...ta cena bola aktualna niekedy vo februari ked som ho kupoval. Povolenie na dovoz mas len do pondelka a vyuzil si ho :?: :?:
friendly_dewdney

bobor666 pysal som do proarmu a dal mi cenu 32 790 kc,ano mas pravdu par e sa oplati dat vysie a este sa ta chcem spytat ohladom papierou co potrebujem vybavit?dik
inspiring_wescoff

Príspevok od používateľa inspiring_wescoff »

ehm SPS tactical je uz doma :)
Obrázok

Obrázok
Naposledy upravil/-a inspiring_wescoff v 30 Máj 2010, 10:12, upravené celkom 1 krát.
Napísať odpoveď

Návrat na "Športové zbrane"