APSS 30.5.2010
APSS 30.5.2010
Na stranke apss som nenasiel ziadne propozicie. Vcera to tam este bolo. Zmenilo sa nieco?
- Gunslinger
- moderátor
- Registered for: 17 years 11 months
TURBIAK: Snazili sme sa to aspon trochu priblizit realite (bezny policajny odstrelovac na 320m zvycajne nestriela... jednou z vynimiek ale mozu byt zasahy na letiskach... a preto su tie stages postavene tak ako su). Ak sa ti 70m na tych troch stageoch zda malo tak by si mal dojst a skusit si to (hlavne tu identifikaciu 
Bolo tazke nezvyhodnovat semi-auto, ked vo vacsine taktickych situacii je semi-cko zvyhodnene prirodzene - predstavy ze vojensky odstrelovac moze dat maximalne ranu, alebo za istych situacii dve su uz skor len z filmov (ale prisposobili sme im ten posledny stage - tych 8x2rany), nedavne vojenske konflikty uz su ineho typu (su ine SOPka, iny pristup k rieseniam situacii, iny pristup, atd. - ako sme preberali inde). A limity typu ze odstrelovac pri sebe nesie len 1 naboj su podla mna dost mimo, daleko logickejsie (a realnejsie) je ze niekedy ma len jednu moznost vystrelit (unosca sa medzi rukojemnikmi ukaze len na par sekund - vid stage 7.
A neobmedzeny pocet ran je len na par stageoch a tam nema vplyv - tam budes briefovany na typ terca az tesne pred strelbou a presny pocet by to prezradil vopred (ak dojdes - pochopis
Casy su zvycajne pocitane na priemerne dobreho strelca s opakovackou. Jediny terc kde by som bol ako tak zvyhodneny (aj ked neviem ci popri rozhodcovani vobec stihnem aj odstrielat) je ta strelba na nabojnicu - za 20 sekund na nu pomaly strelec s opakovackou da mozno 2 ci 3 rany (rychly strelec aj 4 ci 5), ja mozem dat aj 50 ran, lenze staci len jeden zasah alebo aspon dotyk cize dobremu strelcovi bude na tu vzdialenost uplne stacit prva/jedna rana...
Takze tak, uz len dufat ze nam vyjde pocasie, nic sa do toho nepripletie, a dobre to dopadne
Gunslinger
Bolo tazke nezvyhodnovat semi-auto, ked vo vacsine taktickych situacii je semi-cko zvyhodnene prirodzene - predstavy ze vojensky odstrelovac moze dat maximalne ranu, alebo za istych situacii dve su uz skor len z filmov (ale prisposobili sme im ten posledny stage - tych 8x2rany), nedavne vojenske konflikty uz su ineho typu (su ine SOPka, iny pristup k rieseniam situacii, iny pristup, atd. - ako sme preberali inde). A limity typu ze odstrelovac pri sebe nesie len 1 naboj su podla mna dost mimo, daleko logickejsie (a realnejsie) je ze niekedy ma len jednu moznost vystrelit (unosca sa medzi rukojemnikmi ukaze len na par sekund - vid stage 7.
A neobmedzeny pocet ran je len na par stageoch a tam nema vplyv - tam budes briefovany na typ terca az tesne pred strelbou a presny pocet by to prezradil vopred (ak dojdes - pochopis
Takze tak, uz len dufat ze nam vyjde pocasie, nic sa do toho nepripletie, a dobre to dopadne
Gunslinger
- Gunslinger
- moderátor
AKI: Ano (takticka strelba nie je benchrest
Preto su aj tie vzdialenosti tak ako su - ak by aj prsalo, alebo naopak bolo horko (a riadna mirage), stale by sa to malo dat odstrielat. Samozrejme dufame ze nas nechyti prietrz mracien a krupobitie, ale kazdopadne strielat sa planuje aj za dazda.
Gunslinger
Gunslinger
Toz domov som dorazil dobre,nezmokli sme.....sutaz paradna (moj vykon biedny, pred sutazou je vhodne mat nastrelenu pusku...
), cest a slava organizatorom. Pekne vymyslene,plynule, proste fajnove postrielanie si. Dakujem!....aj za preteky aj za dobru spolocnost.
P.S. Ta Mud-River (Binovce-Trstin) to bolo celkom huste.....
opustene auto,motorka.....som cumel ako sa cez cestu vali cca. 20-30cm hlboka a 50 metrov siroka blatova rieka......
No a to som si po krupobiti na Bielej hore myslel,ze to bola ta horsia cast cesty domov.....celkom sila,taky dazdik.....
P.S. Ta Mud-River (Binovce-Trstin) to bolo celkom huste.....
- Gunslinger
- moderátor
AKI: To si bol Ty ? Skoda ze si mi nepovedal nick - nepriradil som si Ta (aj ked na rozpravanie nebolo moc casu a tusim sme to stihli len tak tak - ta burka/lejak sa spustila minutu po vyhlaseni vysledkov... 
TURBIAK:
Ja som tiez nemal naboje - v sobotu poobede som priletel z Rima a z letiska valil rovno na DPSku nachystat to, a strielal som len s takou zmesou roznych podivnych co som mal v trezore uz od neviemkedy
lovec: Dakujem moc ! Som velmi rad ze sa pacilo, a naozaj aj ked na papieri niektore terce vyzerali lahko, v reale ked sa clovek pozrie na vysledky tak to bola riadna zaberacka pre vsetkych (a to sme tam pritom boli vsetko dobri strelci). A mhm, s nenastrelenou puskou si to vobec nemal lahke (napr. na tych 300m si mal krasny rozptyl, ale vsetko slo kusok mimo center).
Cestou domov si si teda na tom tvojom lunochode aj trochu 'zaoffroadil' ?
Ja som siel hornou cestou kde to bolo ok (len chvilami nestihali stierace
ale Dano hovoril ze s Nivou cestou do BA tiez musel brodit...
Hlavne ale je ze vsetko dopadlo dobre, zastrielali sme si a nikomu sa nic nestalo. Napriek posunu kvoli sutazi 'standardu' sme to vlastne cele stihli odstrielat za 4 hodiny, a jediny komu som musel dat penalizaciu som bol ja sam
kvoli tym poslednym gongom strielanych zo zakrytu (tie gongy sme museli kvoli bezpecnosti strielat inak nez som povodne planoval). Ak by som ale este niekedy organizoval sutaz tak uz by som asi zaroven aj nestrielal - moc dobre sa to neda skombinovat (Dano a Karol mi sice velmi pomohli, ale aj tak som nevedel kde mi hlava stoji a popri priebeznom pocitani vysledkov som dvakrat nestihol/zabudol aj zmenit naklikanie...

Najblizsia sutaz teda bude na Turecaku o dva tyzdne (ja ale asi budem este v Nemecku, oh well).
Tak zatim, rad som vas oboch videl/stretol a este raz dik !
Gunslinger
TURBIAK:
lovec: Dakujem moc ! Som velmi rad ze sa pacilo, a naozaj aj ked na papieri niektore terce vyzerali lahko, v reale ked sa clovek pozrie na vysledky tak to bola riadna zaberacka pre vsetkych (a to sme tam pritom boli vsetko dobri strelci). A mhm, s nenastrelenou puskou si to vobec nemal lahke (napr. na tych 300m si mal krasny rozptyl, ale vsetko slo kusok mimo center).
Cestou domov si si teda na tom tvojom lunochode aj trochu 'zaoffroadil' ?
Hlavne ale je ze vsetko dopadlo dobre, zastrielali sme si a nikomu sa nic nestalo. Napriek posunu kvoli sutazi 'standardu' sme to vlastne cele stihli odstrielat za 4 hodiny, a jediny komu som musel dat penalizaciu som bol ja sam
Najblizsia sutaz teda bude na Turecaku o dva tyzdne (ja ale asi budem este v Nemecku, oh well).
Tak zatim, rad som vas oboch videl/stretol a este raz dik !
Gunslinger
Jojo to som bol ja len casu bolo malo, dokonca som nemohol cakat na vyhodnotenie.
Mne tie terce vobec neprisli jednoduche, len tie stage (FBI) co sa strielalo v roznych polohach bola riadna fuska a to stale presuvanie bol pekny stres. Podla mna to bolo super spestrenie. Aj zbrane dostali riadne zabrat. Mne vypovedal Remington na detonatoroch. Do spuste sa dostal piesok, tak som v casovom limite fukal do spuste a nadaval.
Najlepsie som sa rozstrielal na konci a na posledny poper my chybal jeden naboj...
Mne tie terce vobec neprisli jednoduche, len tie stage (FBI) co sa strielalo v roznych polohach bola riadna fuska a to stale presuvanie bol pekny stres. Podla mna to bolo super spestrenie. Aj zbrane dostali riadne zabrat. Mne vypovedal Remington na detonatoroch. Do spuste sa dostal piesok, tak som v casovom limite fukal do spuste a nadaval.
Najlepsie som sa rozstrielal na konci a na posledny poper my chybal jeden naboj...