Použitie zbrane

infallible_wright

Príspevok od používateľa infallible_wright »

No sakra robota!!! Tak to teda mal ten tvoj znamy stastie. Podla mna 90% utocnikov skrotne uz po varovnom vystrele, ale tych 10% je skutocne nebezpecnych. A preto nosim NC1911 .45ACP!!! Kurva, najhorsi na tom je fakt, ze Boris_Berettny ma pravdu, ak niekoho odprasnes, si v srackach az po usi, i ked si konal v ramci platneho zakona. V pripade, ze niekto bude konat podla prikladu, aky Boris naznacil, odporucam nejaky revolver a strelivo s olovenymi strelami, ktore sa dost brutalne deformuju...
friendly_fermat

Príspevok od používateľa friendly_fermat »

No asi se nam poslanci s ACAB snazi sdelit, ze nemame nikam jinam lozit, nez do prace a jinak sedet doma a cumet na bednu nebo sedet u picitace. Aby nas v pracovnim usili podporili, este nam ty kundy zvysili dane(za tohle ale ACAB vyjimecne nemuzou-tem se zdrazeni koblih jiste taky nelibi). Kdyz sem byl jednou u ACAB na pratelskym pokecu, zrovna tam resili pripad jednoho duchodce. Ale uz meli predem ve veci jasno!!! Proboha von ma este doma nejaky zbrane??!! No tak honem, poslete tam nekoho, at mu je seberou!!!(to jsem este netusil ze stejne budou ty pice postupovat u me za vec kera s ostrejma zbranema nemela co spolecnyho) A o co slo??? Duchodce videl pred barakem dva fetacky xindly, jak tam smejdej a votviraj auto, tak vysel ven a v nasledny potycce jednoho xindla strelil do nohy. Predtim este vpalil varovnej vystrel do pneumatiky, ale temhle fetackejm xindlum je to jedno, ty se pred nicim nezastavej. Zastavej se jedine pri pohledu na vlastni krev. Ty policajti nezlobte se na me ze to reknu na ferovku sou proste strasny k******, jim este vo krk nikdy neslo, tak se jim to posuzuje, picacurakum jednim. Vzdycky ty zmrdi vytahnou tu jejich pomrdanou placku a krejou se za TRC utok na verejnyho cinitele, z keryho je kazdej xindl vysranej, prtoze vi, ze by pak v tom jejich domecku hruzy zazil opravdovy Sado-Maso. Vono totiz kdyz xindl nereaguje na varovani nepriblizuj se, musi se halt zacit strilet do nej, protoze pustit si xindla k sobe, to je jistota smrti!!! Me osobne naucili ACAB jednu vec, mrtvy nemluvej-shoot to kill. A pak honem utyct!!! Pac nechat se postavit pred bolsevickou justici, to je lepsi tu zbran pak otocit proti sobe. Protoze se tam stejnak dozvi tak akorat, ze xindl si s nim chtel o cele situaci jen promluvit, jenze vy ste ho vubec neposlouchali a zacali strilet a jestli on mel nejakou zbran tak jedine aby vas zastrasil, co by utocnika. Proste v zakone o sebeobrane plati: Neni clovek neni problem... Shoot to kill!!!
Používateľov profilový obrázok
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

mjr_Zeman napísal:No sakra robota!!! Tak to teda mal ten tvoj znamy stastie. Podla mna 90% utocnikov skrotne uz po varovnom vystrele, ale tych 10% je skutocne nebezpecnych. A preto nosim NC1911 .45ACP!!! Kurva, najhorsi na tom je fakt, ze Boris_Berettny ma pravdu, ak niekoho odprasnes, si v srackach az po usi, i ked si konal v ramci platneho zakona. V pripade, ze niekto bude konat podla prikladu, aky Boris naznacil, odporucam nejaky revolver a strelivo s olovenymi strelami, ktore sa dost brutalne deformuju...
Najhorsie je to ze ked dnes vytiahnes zbran musis uz strielat lebo v obehu je vela poplasnakov a plynoviek co vypadaju skutocne hodnoverne a niektory ludia zacinaju stracat respekt pre skutocnou zbranou.
Este ked som podnikal na moju manzelku pri plateni vytiahol jeden ozraly hajzel plynaka. Posahany Umarex C1911 8mm Knall. Nastasie som bol dost blizko a poznam trochu zbrane. Ale jednako mi nebolo vsetko jedno, keby som mal gun asi by sa strielalo. Ozaj kto kupi plynaka 8mm Umarex?
Od tech chvile 9mm Luger olovo, alebo poloplast.
elegant_neumann

Príspevok od používateľa elegant_neumann »

Počul som, od jedného človeka, že on zvykne v revolvery nosiť prvý náboj slepý, druhý gumový a tretí niaký plastový alebo tak a vo vnútri sú guličky - efekt ako "brokovnica". Čo na to hovoríte? Myslím, že ja by som použil maximálne tak prvý ten gumový a potom ostré alebo ani to nie.

Inak čo je to zač ten poloplast?
elegant_neumann

Počul som, od jedného človeka, že on zvykne v revolvery nosiť prvý náboj slepý, druhý gumový a tretí niaký plastový alebo tak a vo vnútri sú guličky - efekt ako "brokovnica". Čo na to hovoríte? Myslím, že ja by som použil maximálne tak prvý ten gumový a potom ostré alebo ani to nie.

Inak čo je to zač ten poloplast?
friendly_fermat

esli se nepletu, tak je to tzv. hromadna strela, tohle se pouzivalo v indii na hady, jak delany. Kupodivu, esli se nepletu, je to este mirnejsi, nez plastovej projektil. Ale v Cr to ty debilove zakazali, nechapu proc a komu to vadilo. To sou takovy xindlove v tomhle state, to je hrozny...

Jinak poloplast, to je slovo poloplášť bez hacku a carek.
friendly_fermat

Ahahahaha, AKI, az ted sem to vycet, tys mu toho plynaka sebral, tomu vozralovi???? :lol: :lol: :lol: No ty jsi jako ty moji ACAB s tim rozdilem, zes mu to sebral opravnene :lol: :lol: :lol:
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Boris_Berettny napísal:Ahahahaha, AKI, az ted sem to vycet, tys mu toho plynaka sebral, tomu vozralovi???? :lol: :lol: :lol: No ty jsi jako ty moji ACAB s tim rozdilem, zes mu to sebral opravnene :lol: :lol: :lol:
ja som mu ju nezobral ja som mu ju zabavil v mene zakona. Potom sa mi bol este vyhrazat ze ma uda na policiu. Ludi jednoducho nevedia byt vdacny.
Co sa tyka toho poloplastu je to ako pise BORIS, len nemam vo vybave dlzne a makcene. Premyslal som ze sa vyzbrojim este niecim strasnejsim, lebo od urcitej doby nemam chut respektovat akekolvek prava ludi, ktory nerespektuju moje prava. Radsej si nechem zobrat zbrojak a gun a prezijem ako niekomu opalovat tvar slepakmi a utrpet 40 bodnych ran. :twisted: :twisted: :twisted:
friendly_fermat

Tak to jsi na tom jako ja, ja sem taky opaloval tvar jednomu xindlovi dokonce peprakama a malem ve me skoncil jeho nuz. A ted me kvuli tomu stat stiha jako nejakyho banditu :twisted:
Ale jak rikam uz po 100. kdyz k necemu takovymu dojde, chce to pak nahlasit ztratu zbrane a muzes vesele pokracovat dal, ovsem uz bez karticky s pismenkama ABCD. Se divim, ze na ty karticce nejsou pismenka ACAB :lol:
elegant_neumann

Čo by ste povedali na elektrický paralizér kombinovaný s pepřovým sprejom? Alebo len ten pepřák? Počul som, že funguje (pepřák) aj proti feťákom, ožralom a podobne. V USA ho dokonca úspešne aj používajú a vymieňajú starý CS za OC (ale to mám len z netu a z počutia, tak za to ruku do ohňa nedám). Pokiaľ tá účinnosť je skutočne ako sa hovorí - tak je to podľa môjho názoru celkom dobrá alternatíva k strelnej zbrani (dlhé úradné naťahovačky a vybavovačky ) alebo ku nožu resp. obušku (lebo napríklad dámy nezvyknú dlhé roky trénovať sebaobranné techniky a boj s týmito zbraňami) proste v jednoduchosti je krása, alebo

Inak chcem sa spýtať znalcov či je dovolené používať pepřáky na ľudí v Slovenskej republike a aké obmedzenia sa týkajú elektrických paralizérov v SR?

Ďakujem!
magical_williams

Príspevok od používateľa magical_williams »

Jedno je jasné, braniť sa človek musí a žiadny zákon na tom nič nezmení, keby prišlo 5 zločincov z nožmi a mačetami do domu v noci a v dome otec matka a 2 deti tak je tá štastná rodinka určite hotová. A keby mal otec zbran myslím že by sa nespoliehal na dobrosrdečnosť zločincov a políciu ktorá by dorazila za 30 min. Myslím že by vytiahol zbran a za prah domu by nikoho nepustil. Ja osobne by som im asi urobil tracheotomiu brokovnicou, ale asi pekne by som si to odsedel.
inspiring_joliot

Príspevok od používateľa inspiring_joliot »

Cha cha cha cha cha, mam pro vas ultra historku o dvou pobodanejch fizlech u nas na sidlisti, to se asi vazne poserete!!!! Ja uz z toho tady chciju druhym dnem :o)))) Na sidlaku sme meli takovyho ultra psychopata, kterej bytostne nesnasel zensky, kdyz nejakou videl, zacal ji sproste nadavat a trochu za ni popobehnul, ale neutocil :o))) To takhle v utery ve 22:00 nadaval nejaky holce a rozbehnul se za ni :o))) Okolo jela zrovna hlidka mestskejch fizlu :o))))) Fizlove to videli, tak ho sli zlegitimovat :o)))))) Jenze to se psychousovi nelibilo a chtel po nich cisla odznaku :o)))) a trochu pritom zacal vysilovat :o))) A ten jeden fizl na nej pratelsky sahnul, aby se uklidnil nebo co :o))))) Tak ten borec vytahnul kuchynak :o))) a seknul blbyho fizla pres xicht :o))))))) V tom prisel ten druhej debilni fizl a zacal se po nem sapat :o))))) tak ho ten borec bodnul do krku :o))))))))))))))) Tak se tam oba valej v tratolisti krve a ten pobodanej do krku povida tomu druhymu :o)))) Pojd, jdeme odsud, ze me strika krev :o)))))))))) Borec odesel domu a zavolal si sanitku, protoze v zapalu boje s kuchynakem zranil i sebe :o)))))))) Ja z tech blbejch fizlu vazne chciju, proto lidi nespolehejte na ne a sami se ozbrojte, ty jeste nikdy nikomu nepomohli. Uplne zapomneli, ze maj bouchacky, neni taky cemu se divit, protoze k tem fizlum tady chodej samy mlady zajicove, co maj doma zenu s deseti detma, tak tam hledaj socialni jistoty a myslej si ze je to bezpecna prace, protoze tady po fizlech nikdo nestrili. Cha cha cha, az toho borce pustej z blazince, tak mu pak vsugeruju, ze ty maminy co mi sebraly ZP mu chtej ublizit a vybavim ho dvema kuchynakama na sebeobranu :o))))) Ten by tam na ne nabehnul i o pul noci, to mi verte :o))))))))) Pro ty kdo by neverili, ze je tohle mozny, ale ja rikam, ze v tomhle state je mozny vsechno :o)))) a por nase sidliste to plati dvojnasob :o))))

http://zpravy.idnes.cz/praha.asp?r=prah ... _praha_ton
friendly_fermat

Heh, zapomnel sem se podepsat, ale jiste jste poznali i tak, kdo to napsal....
e-zbrane
občasný prispievateľ
Registered for: 22 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa e-zbrane »

Chlapi prestante si tu nadávať! Nadávajte si prostredníctvom súkromného mailu, aj takúto možnosť tu máte.Musel som to vymazať!!!

ADMIN
inspiring_dubinsky

Príspevok od používateľa inspiring_dubinsky »

Slzák je na nič, lebo pri silnejšom vetre ho máš va vlastnom ksichte a elektrošok možeš použit až ked je utočnik pri tebe a to už je neskoro. ja som skusal aj paralyzer na sebe aj naboj z plynovky, a bol som chopny dalsej akcie takmer okamzite. takze radsej nie.
Mal som aj plynovku, ale raz mi spadla v jednom podniku na diskoteke a vystrelila. Co nasledovalo si viete predstavit - utieklo 30 ludi bez zaplatenia, prisli 4 policajne auta a bol som v putach do rana. NAstastie mi nebol dokazany umysel, ale nestastna nahoda vplyvom padu pistole z puzdra, tak aj ked som nafukal nejake promile, mal som len priestupok na OU s pokutou 300 Sk, a moja plynovka sa stratila nevedno kde aj ked po expertize mi ju mali vratit. Moja obhajoba (vysvetlenie) spocivalo v tom, ze plynovku som mal preto, lebo ak by sa stala nejaka nehoda ako tato tak bez nasledkov na zdravie a preslo mi to. Ale nechcem si predstavit co by sa stalo ak by som mal ostru zbran.
Poucenie - alkohol + zbrane = nikdy (ani plynovky) :!: :!: :!:
Napísať odpoveď

Návrat na "Nutná obrana - krajná núdza"