Čo vydrží glock

Používateľov profilový obrázok
Speedy
prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 10 months

Príspevok od používateľa Speedy »

chlapi na icq to s vami preberem na toto forum nebudem zverejnovat nic nechcem robit zbytocne halooo
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

spherixis
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 2 months

Príspevok od používateľa spherixis »

Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

toto je ešte väčšia pecka

http://www.youtube.com/watch?v=yYGCxgcJIf4&NR=1

edit: tak sme naraz našli to isté :D :D
hunter8
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 8 months

Príspevok od používateľa hunter8 »

electron napísal:http://www.theprepared.com/index.php?op ... id=90&Item

som rád,že ho mám :)
Prave dnes som zažil veľke sklamanie z glocku,vlastnim glocky 17 a 19 a na 17 som dnes zistil,zavadu,praska pomaly ale iste nabojova komora,glock ma 6.rokov a anikdy som ho nekrmil predavkovanými nabojmi,laborujem hlavne 8.gramove celoplašte na ipsc faktor 130 135,minimum nemam rad peckovanie,kto mi dačo rozumne poradi,10 rokov glockarim,kvanta ludi som presvedčil si kupiť glocka. :cry: :cry: :cry: :cry:
inspiring_lehmann

Príspevok od používateľa inspiring_lehmann »

Stat sa to moze ktorejkolvek pistoli, kolko ma ta 17 odstrielane? Inak uprimnu sustrast... :oops:
hunter8
občasný prispievateľ

glock 17 bol kupeny 2001,vystrelených 10000 nabojov zhruba laborovane na 320 m/s.najviac so ho použival na mierenku,17 C na ipsc ten zatial žije.sklamany som nenormalne 8) 8)
inspiring_newton

daj foto,inak neverim :D /stat sa moze vselico
hunter8
občasný prispievateľ

čo chceš vidieť odfotene večer s ním idem na rtg.snimkovanie,na pravom boku nabojovej komory v oblasti 5 mm pod pismenami a čislicami od zadu k prednej časti idu 1 mm od seba vzdialene dve mikri prasklinky dlhe 15 mm,ked stihnem tak ti foto pošlem na sukromny email.suhlasiš.zajtra ho posielame cez zbroj .firmu do hermesu a potom by mal ist do rakuska do glocku.aj oni su zvedavy.inač 7.rokov nedal som dopustiť na glocka ani krive slovo.na oboch glokoch som nemal žiadnu zavadu nič ulomene ,nič prasknute akurat parkrat neobtiahol nontoxi česke,a aj ps slovenske,ale to hlavne robil C-kovi,s pozdravom hunter
inspiring_jang

Príspevok od používateľa inspiring_jang »

A tu by si nemohol hodit tu fotecku? Sme zvedavi viaceri :wink: Ak to nevies, tak mi ju posli, ja to tu dam. Ak chces hodim ti do SS mail.
inspiring_newton

hunter8
mam G17 5.rok/od 2.9.2002/kupovany v Hermese ,cca 6-7k vystrelov,bez problemu.Inak som zvedavy na foto
cybernetic@centrum.sk
hunter8
občasný prispievateľ

zdravim vas glockari
elektronovi som poslal foto 2 ks,jarik tebe neviem kde poslat idem s glockom na rtg.jano budem na 0918 644 605.jano hunter
hunter8
občasný prispievateľ

caute
čakam aj nejake povzbudive emaily,pri glockoch by som chcel ostať aj nadalej.hunter
inspiring_newton

hunter8
kua,som zvedavy co ukaze rtg,a fy.Glock
Pozeram ,ze mas ram 2.generacie/este bez vystrazniku a druheho kolika v kulise/,ale to nic nemeni na zavade.Hlavne sa nezmenili.
hunter8
občasný prispievateľ

caute
čo povieš na foto,na ipsc som videl chlapika strielať s tkzv.tormentačnymi nabojmi,jedna strela ostala v hlavni a vypalil druhu glock to prežil bez važnej ujmy.hunter
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"