ked si videl foto tak isto ukazal rtg,tmavši pas presne ,ešte sme priložili hlaveň a zhruba rozmery suhlasia,prasklinu v komore nieje vidieť/ani jednu,zatiaľ?
podľa odhadov našej laickej glock partie,je zaujimave,že praskliny vidno len z vonku,ja momentalne na to nemám nazor
Jarik
este ti neodpadla svetlovodna mucha?
hunter8
zbytocne patras po office e-mail,nenajdes ho.Ja som im pisal list priamo do Wagramu.
foto som chcel dat na ceske glockarske forum
Ani Glock nieje super zbran ktora sa nemoze pokazit alebo zlomit. Ved je to len zelezo a plast. Netreba robit vedu ale aspon hrebienok trochen padne ....
Suhlasim s Niemandom. Nic nie je 100%tne, ani Glock perfection. Ako to uz niekto pisal, vsetko sa viac alebo menej priblizuje k dokonalosti. Ale dokonale nic nie je. Akurat sa mozno ten Glock priblizuje k tej dokonalosti viac ako ine zbrane (aspon co sa spolahlivosti týka).
chlapi nehnevajte sa ale toto je stale to iste dokola nemyslite???skusme nieco ine takato onania ma nebavy...mne je jedno co je lepsie a co horsie nech kazdeho zaujima to co ma doma alebo co si chce kupit...potom j etu uz len tema kde a ako strielat a ako vylepsovat svoje naradicko a techniku