Glock 26
-
inspiring_kepler
-
inspiring_liskov
-
elegant_johnson
-
inspiring_kepler
-
inspiring_kepler
Tango a nemate vy nahodou Glock 17 a HK MP5 ako sluzobne zbrane 
A nie je to nahodou spicka vo svojom obore. Korupcia nepredava zle veci ale predava dobre veci ale predrazene a to je rozdiel
Ak chces poradit, napis na: fico@strana-smer.sk
A nie je to nahodou spicka vo svojom obore. Korupcia nepredava zle veci ale predava dobre veci ale predrazene a to je rozdiel
Ak chces poradit, napis na: fico@strana-smer.sk
-
inspiring_kepler
tango CZ75D hadam nie su take shity ci su ?
Ale s tymi blbostami co sa nakupia len tak, aby boli niekde "preliate" peniaze mas pravdu. Nie su to sice velke "palky" ale predsa.
Osobne si ale myslim, ze ked ide uz o velke baliky penazi tak uz sa shity za drahe peniaze nenakupuju, lebo to by dotycni mali problem "ukorculovat", shit a este taky drahy
A k tym mojim zalozkam: tango zisti a potom mi napis, nech viem na com som
Ale s tymi blbostami co sa nakupia len tak, aby boli niekde "preliate" peniaze mas pravdu. Nie su to sice velke "palky" ale predsa.
Osobne si ale myslim, ze ked ide uz o velke baliky penazi tak uz sa shity za drahe peniaze nenakupuju, lebo to by dotycni mali problem "ukorculovat", shit a este taky drahy
A k tym mojim zalozkam: tango zisti a potom mi napis, nech viem na com som
Naposledy upravil/-a inspiring_kepler v 15 Jún 2010, 18:00, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_roentgen
Hmm,pokial nenosia Glocka prislusnici specialnych zloziek,ale radovi policajti,neviem ci to je nejaka velka reklama. Co som videl vykony par radovych policajtov na strelniciach,skor to ludi odradi.
Nechcem sa tym nejako dotknut beznych policajtov,ktori maju vztah k zbraniam a strielaniu sa venuju aj vo volnom case,ale to je male percento. Strelecka zrucnost vacsiny policajtov je podpriemerna. A bohuzial sa to zvadza na vselico mozne,hlavne na zle zbrane a zle strelivo.
Ale hlavne je to o mnozstve a kvalite streleckeho treningu.
-
inspiring_roentgen
Je uplne jedno ako ten policajt striela.
Visi to na opasku = robi reklamu.
Tak ako ty robis reklamu tescu ked si odtial nesies nakup v ich igelitke.
A imo, policajt ktoremu nezalezi na jeho streleckych schopnostiach, si asi nebude kupovat za svoje peniaze zbran, ktoru bude nosit do sluzby.
Takze pravdepodobne policajt bez vztahu k zbraniam bude robit reklamu len beznej sluzobnej zbrani a je pravdepodobne, ze ten co ma v puzdre nieco ine ma asi k strelbe vztah.
Ale mozem sa mylit.
Visi to na opasku = robi reklamu.
Tak ako ty robis reklamu tescu ked si odtial nesies nakup v ich igelitke.
A imo, policajt ktoremu nezalezi na jeho streleckych schopnostiach, si asi nebude kupovat za svoje peniaze zbran, ktoru bude nosit do sluzby.
Takze pravdepodobne policajt bez vztahu k zbraniam bude robit reklamu len beznej sluzobnej zbrani a je pravdepodobne, ze ten co ma v puzdre nieco ine ma asi k strelbe vztah.
Ale mozem sa mylit.