Glock 26

inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Tak to je horsie ako som si myslel :(
Používateľov profilový obrázok
igoros
moderátor
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

Pani, naspat k teme G26. Ak chcete pokracovat, zalozte si novu temu a ja vam tie prispevky presuniem
MRBLUE
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

OK,teda naspäť k téme. G26 je v pohode,ale skôr by som prijal nejaky superkompakt na spôsob G36 s jednoradovym zasobnikom. Keď totiž porovnám G19 a G26,veľký rozdiel v nositelnosti nevidím. Problém totiž nerobí výška či dĺžka,ale šírka. Podľa mna by sa nejaký placaty Glock XY 8+1 9Luger či 7+1 40S&W mohol kľudne uchytit na trhu.
inspiring_kepler

Kahr PM9 je to co hladas :-)
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Blue, presne ako hovoríš. Napríklad taký Walther to pochopil už skôr a s PPS robí celkom slušný kšeft.
:arrow:
G 26 som skúšal na strelnici a dosť mi nesedí. Vzhľadom na šírku to nebude asi terno ani na nosenie, ale to vy majitelia viete posúdiť lepšie ako ja. V každom prípade, z PPS som nadšený. Dobrá ergonómia a... a tá zanedbateľná šírka! Glock by mohol skúsiť zabodovať aj v tomto segmente trhu.
BTV
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Plny suhlas s Jackom!

Ked som sa rozhodoval co do vrecka, tak do uzsieho vyberu isiel G26 a W-PPS - kapacita dvojradoveho zasobnika vs. uzsi a nositelnejsi profil.

Vyhralo PPS-ko a dosial plna spokojnost 6/7 ranovy zasobnik je uplne postacujuci a sirka ja na nositelnost super....

Glock v tomto trosku zaostal...
MRBLUE
častý prispievateľ

BKSL
Nie neni to to co hladam,ani Kahr,Walter.Kel-Tec,ci nieco podobne... Lebo to neni Glock,ale len nieco podobne :)
Skratka,kto podlahol Glocku,chce Glocka. Maslim ze prave koli oblube a rozsirenosti tejto znacky by aj toto malo dost velku sancu na uspech. Preco by som mal mat hlavnu zbran Glock 34,17 a zaloznu Kahr ci Kevin?
Ked na opasku Glock,v ponozke tiez Glock. :D
A takto myslim zmysla vacsina Glockarov.
maros15
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

Ide len o to aby mal na zavere napisane Glock?
Ved PPSko ma ten isty mechanizmus ako Glock.
MRBLUE
častý prispievateľ

To neni len o napise. Ide aj o rovnaku charakteristiku spuste,rovnaky sposob manipulacie,zhodne suciastky a podobne...
Dalsie dovody:
Mas dostupny a rychly servis. (narozdiel od inych vyrobcov)
Ku Glockom sa vyraba velke mnozstvo prislusenstva. (narozdiel od inych...)
Ceny nahradnych dielov su nizke. (narozdiel od inych...)
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

tak to ti ostava len Glock 36 , bola to aj moja volba, ale 2x som ho mal objednany cez jedneho znameho odtialto z fora a 2x z toho nic nebolo...

tak som stratil trpezlivost a idem do W-PPS v 40sw
MRBLUE
častý prispievateľ

Ja viem,len som konstatoval na margo G26,ze u Gastona by sa mali zamysliet a vyplnit tuto medzeru na trhu. Ked som sa o tom bavil s viacerimi znamimi,tiez by prijali nejaky placaty Glock v inej razi ako 45ACP.
A to sme na Slovensku. V USA by sa to podla mna predavalo ako teple rozky. :)
friendly_lichterman

Príspevok od používateľa friendly_lichterman »

tango wrote: Ja som zazil ze nam raz kupili takticke okuliare, neviem co to stalu faktura sa mi do ruk nedostala...myslim este na VP....ale na okuliaroch bolo z vnutra napisane DO NOT USE FOR WAR GAMES tak co ti poviem...najdem doma foto a to tu zavesim. Niekto sa len zase nabalil. To je zbytocne o tom pisat lebo by padol server tolko toho je.

Aj ked kupis bryle od ESS splnajuce nejake americke balisticke normy bude v prilozenych papieroch napisane presne to iste!! Ide o právnu ochranu firmy, ktorá nebude niest ziadne pravne nasledky pri zlyhani balistickej ochrany!
inspiring_kepler

MRBLUE Glock je best ale uzke pistole proste Glock nerobi tak ti zostava uz len ina znacka.
MRBLUE
častý prispievateľ

A G36 je co? To iste mozu urobit aj v 40SW a 9L :)
inspiring_kepler

Ked Glock o takej moznosti ani nepise tak najblizsie 3 roky nic take asi neuvidis, takze ti zostava vybrat si len zo stavajuceho sortimentu :-(
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"