K100 pre zaciatocnika .

niko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Jo alebo dole v lavo :lol:

to delarock: Ja ked som robil zbrojak, som pocital, ze kupim v komise staru 7,65 a budem strielat len tak raz za pol roka. Hmm. A strielam Glocka 17 5 - 6 tisis ran rocne :D Cize mas dost silne riziko, ze ta strelba chyti. Pozor, silno nakazlive !!! 8)
friendly_aryabhata

Príspevok od používateľa friendly_aryabhata »

No takze konecne mam presne potvrdeny termin skusky celkom sa tesim:)Dost som bol prekvapeny jak ma boli lustrovat prisiel policajt asi pred tyzdnom a spovedal ma jak byvaleho kriminalnika.Na otazku ze naco mi je zbran som mu odpovedal nato naco mam poistku na aute :) Druha mlada policajtka bola mila ticho sa usmievala.Robim na kosice okolie takze keby nahodou dakto potreboval info jak vybavit Acko staci napisat spravu...

Zbran nakoniec vybavujem tak ze sadnem do auta a idem za bratom to blavi zevraj mate nejaku predajnu "Erik" v ktorej je velky vyber a budem si moct osahat zobrat do ruky a podobne.Co by som sa ale chcel spytat.

Mam velmi milu znamu na policii co este donedavna robila na zbranovom a povedala mi ze ked si davam ziadost o Acko mam si dat aj na Ecko.Tj sportova strelba ale potrebujem sa prihlasit do sportoveho klubu streleckeho.Neviete mi niekto prosim objasnit tuna v kosiciach do ktoreho klubu ist najlepsie a co to obnasa tak clenstvo ??

Add k tomu prilezitostnemu strielaniu !:) mne to je jasne ze to dopadne tak jak pisete.Mozno raz si nejak splnim sen s nejakym tym barettom .50 :)))
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

? a to ti ta prijemna kamoska od policie neponukla ŠKP ?
tj Športovy Klub Policie ? :O

ale Ecko ti je zbytocne ked nechces dlhu strelnu zbran
a ked uz Ecko daj si aj zvysne .. teda okrem polovnika :D
friendly_aryabhata

tak kamoska to neni iba znama a o 16 rokov starsia :) ja myslim nejaky sukromny.No praveze ked mi dojdu peniaze rad by som si zaobstaral HK cko SL8 :) hmm ake ine myslis?? v podstate si mozem dat len A E F ze ? polovnik ani prislusnik bezpecnostnych zloziek niesom
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

delarock čítaj PM :)
friendly_aryabhata

takze vahy sa presunuli trosku zase spat na vahu k100,nasiel som tuna na stranke inzerat na kacengu Gckovu za 300 euro,radsej si nakupim za dalsich 300 euro naboje a pojdem trenovat jak dat 720 za walthra....
vsetci viete asi o ktoru ide ak je este aktualna,zevrja ma odstrielanych 50 nabojov :)
inspiring_hypatia

Príspevok od používateľa inspiring_hypatia »

Nazdar kamoš ja som tiež čerstvým vlastníkom K100 Mk7. Celkom slušne som si ju už vyskušal a som s nou velmi spokojny.
Dokonca som pred chvilkou čital na stranke GP že robia dopredaj zbrani vyrobených v roku 2009 a je v suprovej cene nekonkurenčných 400 Ečiek, takže ak by som ja teraz kupoval určite by som do toho šiel. Každopadne volba je tvoja a všetko je len na tebe.
Držím palce a pevne verim že sa rozhodneš správne aj ked to bude akokolvek hlavne nech ti zbran sluzi a budes mat zo strelby len radosť.
:lol: :lol: :lol:
niko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Vies delarock. Ono pravda je, ze ked si vyslovene nevyberes nejakeho exota ala Pobrezie slonoviny, ci Turecko, atd. a pojdes po klasickych osvecenych znackach zbrani, tak nemas co pokazit. Dolezite je len vediet aky chces kaliber a naco zbran chces. No a samozrejme, aby ti sadla. Ci to potom bude K 100, Glock, CZ, ci HK je v principe pre zaciatocnika jedno. Ono az ked skusis jednu zbran, v podstate zistis co skutocne chces a kupis nieco co ti bude viac pasovat.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Ja som zacinal s K100, potom prisiel Glock 19, po nom Glock 26 a Ruger LCP. Teraz zijem s Kahr PM9 :-)
A tuto celu rosadu som absolvoval do 2 rokov co mam ZP.
Netreba v zaciatkoch nejak extra rozmyslat nad volbou zbrane, casom sa to vykristalizuje samo.
Hlavné je nespravit nejaku pi...inu so zbranou a zžiť sa s ňou.
Uvidis neskor sam ci ta viac bavi nosit iba zelezo na boku alebo aj behanie s tym zelezom po strelnici a potom si vyberies to prave orechove :-)
Používateľov profilový obrázok
Next
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Next »

Takže už i ja som niekoľko hodín majiteľom K100, aká je krásna. :lol:
Radosť ako ho..do :)
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

to next: nech Ti prinesie veľa , spokojnosti a radosti. V Kláštore v nedeľu ju pokrstíme a dáme jej zabrať. budeme s ňou páliť všetci až do červena :wink:
Next
prispievateľ

Už sme ju pokrstili v Tekove, ak sa nemýlim tak sme ju ráno spolu premazávali... Čezetáci ticho :lol:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ech musim byt ticho,lebo u nas v klube sa zacina rozmahat fenomen s nazvom....ale aspon pozdravy mate hned za sebou :twisted: Vsetci nasi novy ako bzučo,next,Duri,pribudne aj Tibor maju Kachny.Idem vybavit od JK sponzorske,ale bacha sme na polovnej strelnici aby neprisli na Vas polovnici lovit s brokovnicou :lol: sorrky musel som :wink:
inspiring_hypatia

Príspevok od používateľa inspiring_hypatia »

Heheh no Rasťo ešte aby si sa aj ty nevratil späť ku Kačenke, ked nás už bude toľko v klube. A potom budeme my naháňať ČZ-ťákov a ty tam tiež patríš.Tak bacha. :D :D :D
Next
prispievateľ

BALISTIK:
Ešte, aby si ma neprosil či nemôžeš odstrielať parkúry s Kačenou, keď Ta tvoja čé-zé-tá zoxiduje :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"