Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)
Jo jo, moc pěkný závod. Ostatně co se písku týče, je lepší zbraně ošetřit suchým mazivem, to na sebe aspoň tak netáhne bordel a stačí je pak jen vyklepat
P.S.: Ale přiznám se, že jedna věc mě trochu zklamala a to ta záležitost s tím, že někdo neumí dodržovat pravidla a nastřeluje se do cizích terčů. Bylo by fajn, kdyby se dotyčný chytil za nos a nevnášel do dobré party lidí zbytečnou nevraživost
P.S.: Ale přiznám se, že jedna věc mě trochu zklamala a to ta záležitost s tím, že někdo neumí dodržovat pravidla a nastřeluje se do cizích terčů. Bylo by fajn, kdyby se dotyčný chytil za nos a nevnášel do dobré party lidí zbytečnou nevraživost
Pekne sme si zastrielali. Klobuk dole pred tym ako niektory naklikali ten brutal vietor.
Ja som sa strelbou do rukojemnikov prestrielal na negativnu stranu.
http://picasaweb.google.sk/lh/photo/VlS ... directlink
tu mozno vidiet krasny rozptyl na hlavicke dietata. Neriesim tu eticku stranku ale nastrel na 200m je celkom super.
4 zasah pachatela nie je moj. To bola snaha nejakeho dobrodinca vylepsit moje skore, ale pri -30 bodoch sa nedalo nic riesit.
Ja som sa strelbou do rukojemnikov prestrielal na negativnu stranu.
http://picasaweb.google.sk/lh/photo/VlS ... directlink
tu mozno vidiet krasny rozptyl na hlavicke dietata. Neriesim tu eticku stranku ale nastrel na 200m je celkom super.
4 zasah pachatela nie je moj. To bola snaha nejakeho dobrodinca vylepsit moje skore, ale pri -30 bodoch sa nedalo nic riesit.
- Gunslinger
- moderátor
- Registered for: 17 years 11 months
AKI: Ak to bude tmava/bezhviezdna noc, aby si sa nahodou nemusel este viac bat o tu spotter-ku
Samozrejme tym myslim aby nahodou nenasepkavala zasahy niekomu inemu (ved vies - potme je kazda macka cierna... 
tenorista: Znie to ozaj dobre (sutaz, nocne strelby, aj zapojenie kratkej), mne by sa sice viac hodil predchadzajuci alebo az ten dalsi vikend (7ho alebo 21ho), ale len kvoli mne to menit nemusis. Kazdopadne drzim palce nech to vyjde !
Gunslinger
P.S.: Ak bude treba, rad pomozem aj pri organizacii.
tenorista: Znie to ozaj dobre (sutaz, nocne strelby, aj zapojenie kratkej), mne by sa sice viac hodil predchadzajuci alebo az ten dalsi vikend (7ho alebo 21ho), ale len kvoli mne to menit nemusis. Kazdopadne drzim palce nech to vyjde !
Gunslinger
P.S.: Ak bude treba, rad pomozem aj pri organizacii.