Obranu povedie exšéf hypermarketu

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

paci sa mi zdroj tejto spravy "Pravda.sk"
tato smeracka hlasna truba akosi neuvadza ze odchadzajuci minister bol predtym radovy informatik v Matadore....ten asi odbornost ziskal ked mastil Counter Strike na sieti
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Je jasné že dotyčný má nejaké skúsenosti s obchodom, ale leda tak s rožkami, maslom a podobne. Myslím ale že hypermarket a armáda nejde veľmi dokopy..

aris, nikto nenútil dotyčné strany vstúpiť do vlády ;-)
Používateľov profilový obrázok
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

ja si viem predstavit, ze ak zostal v tych ludoch aspon kusok slusnosti, tak prave ten im zabranil aby umoznili SMERu a.s. zostavit vladu. Totiz SMER a.s. a SNS s.r.o. ziskali mensinu hlasov.

Inymi slovami, aspon kusok slusnosti donutil tych ludi zostavit vladu bez SMERu.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

electron ten tvoj podpis sa nebude MRBLUE pacit :-)
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

roman napísal:...tato smeracka hlasna truba akosi neuvadza ze odchadzajuci minister bol predtym radovy informatik v Matadore....
to je velavravne, ziada sa mi povedat, ze nejake zasadne zmeny v rezorte sa konat nebudu... cesi su na tom s armadou podobne
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010062901

Mozna je chyba na strane primaca. Stale zijeme v tom, ze minister by mala byt funkcia odborna, a ona je davno uz iba politicka si vsetkymi dosledkami tejto volby.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

gewehr jasne ze politicka ako by potom ministri posluchali :-)
gewehr
expert

ja len ze sa tu cosi mlelo o navrate odbornosti na ministerstva, ale to bolo zjavne len take predvolebne blabotanie :lol:
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Gewehr, ale stále zabúdaš, že odbornosť sa môže vrátiť. Nezáleží na tom, kto je minister, ale aké sú jeho pohnútky a ambície a aký kvalitný tím má za sebou.
:roll:
Mňa skutočne nedesí predstava, že ministrom vnútra bude bývalý šéf hypermarketu. Veď premiérom tu už bol aj výpravca, ale mal za sebou kvalitný tím ľudí a ono to tak nejak fungovalo. Možno nie optimálne, ale určite lepšie ako to fungovalo, keď bol premiérom docent práv, čo samo osebe vyzerá ako lepšia kvalifikácia na vedenie štátu. Pravda, už sa zamlčuje, že docentúru si urobil na policajnej škole, v praxi bol mizerný a z jeho "odborných" publikácií sa dodnes smejú aj niektorí zdatnejší študenti.
:lol:
Preto dajme ministrovi čas. Možno na ministerstvo prinesie potrebný poriadok, efektivitu a najmä sa bude opierať o zdatných odborníkov. Pravda, istý skepticizmus je tu namieste, keďže MO SR ovládla strana, ktorá nielenže nemá prebytok odborníkov na jednotlivé oblasti, ale nemá ešte ani poriadne vybudované a etablované štruktúry. Napriek tomu si myslím, že niektorí tu priskoro šírite paniku.
:wink:
gewehr
expert

Jack napísal:...Nezáleží na tom, kto je minister...
fuuu to myslis vazne alebo to je for? Pozicia vodcu je v kazdej organizacii klucova.
Jack
moderátor

Nestotožňoval by som si pojmy "minister" a "vodca". Mnohí ministri nielen našich vlád prejavovali taký slabý leadership, že to až nebolo možné. Napriek tomu rezort môže fungovať.
:arrow:
Vravím, viac sa bojím toho, podľa akého kľúča a akými osobami obsadia ďalšie kľúčové miesta v rezorte. Pokiaľ ide o SaS, som pomerne skeptický.
Kapo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

A vy čo nejdete niekam na pivo... :wink:
gewehr
expert

Jack napísal:Nestotožňoval by som si pojmy "minister" a "vodca".
hmm, ja som doteraz zil v tom, ze minister je osoba, ktora je urcena aby viedla ministerstvo zvolenym smerom a k tomu su schopnosti vodcu nutne. Teda pokial sa bavime o tom, ze veci by mali fungovat dobre.
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Dufajte v len jedno--- ze jeho kamarati nas na statnych zakazkach budu menej okradat ako doteraz SNS group
Jack
moderátor

Gewehr, už som ti raz odpovedal. A myslím si, že sa mýliš. Zamysli sa nad tým, prečo sú úradnícke vlády úspešné aj bez toho, aby v nich nutne museli sedieť - a aby im museli predsedať - osoby vyznačujúce sa výrazným leadershipom. Všetko je to relatívne...
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

Turbi, na obrane to doteraz vypaloval Smer , konkretne cez firmy ako napr Corinex a podobne....
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"