Inak on tiez neda dopustit na 40SW a s devinami nestrielal asi 5rokou, uplne to zabalil co sa devin tyka a asi pred dvoma mesiacmi kupil este Gcko v 10Auto. Uplny sialenec ten Kuro159.
Glock 22
-
inspiring_thompson
Nas forista Kuro159 ma G22 a ked strielame spolu tak mi ukazuje vyhodene nabojnice, pretoze je kazda vyduta u dna. A to striela iba tovarenske fonglovky, najviac GECO a CCI Blazer .
Inak on tiez neda dopustit na 40SW a s devinami nestrielal asi 5rokou, uplne to zabalil co sa devin tyka a asi pred dvoma mesiacmi kupil este Gcko v 10Auto. Uplny sialenec ten Kuro159.

-
inspiring_mendel
-
inspiring_thompson
Spolu ideme kupovat SIG P239 v 40S&W. Tie Glocky predava hlavne kvoli vydutym nabojniciam. Jedneho dna kupi zlu varku nabojov a KABOOM je na svete a tak sa rozhodol ich predat, lebo vydute nabojnice pri dne ma aj na 10Auto. Proste nie je plna podpora hlavne a na nabojniciach to vidno. A plast uz nechce. 
Ani ja nevravím , že G je to pravé ale ja som hlavne na dlhé zbrane . Voči glocku mám mnoho výhrad ale na každodenné nosenie je váha , účinnosť a kapacita dobrá voľba a ked si napáskujem náboje s AL hilzňami tak sa to dá nosiť , samozrejme presnosť je výborna ale aj ked mám 2 kg spúšť aj tak je príšerná , skrátka tú spúšť neznášam...asi pojdem do čz 75 duty v 4O SW.
-
inspiring_gagarin
-
inspiring_kepler
richard.xi:
Pokial viem, slusny prebijanec 9L dnes nemas uplne "bez problemov za 12 centov", co by bolo napr. pri kupe v predajni.
Za tu cenu to imho individualne nekupis ani priamo u Mongela, a to neratam cestu do Topolcian. Treba sa pridat alebo zorganizovat vacsi kolektivny nakup, a to uz nie je uplne 'bez problemov'.
Moja rada - ak chces "tak rekreacne niekedy skusit nejaku tu sutaz", zober ktorukolvek z tych zbrani, rozdiel nakladov pri jednej sutazi je zanedbatelny. Kludne vyskusaj raz jednu, raz druhu a uvidis...
...ci ta to zacne bavit, z coho sa ti lepsie striela, kolko sutazi rocne by si stihal, kolko by ta to stalo penazi a pod. Potom sa rozhodnes sam.
Ja napr. strielam 9L z G26-ky, ale tak raz za rok zoberiem vyvetrat aj G22-ku. Najlepsie na Steel Cup, tam 40-ka pekne zvoni
Pokial viem, slusny prebijanec 9L dnes nemas uplne "bez problemov za 12 centov", co by bolo napr. pri kupe v predajni.
Za tu cenu to imho individualne nekupis ani priamo u Mongela, a to neratam cestu do Topolcian. Treba sa pridat alebo zorganizovat vacsi kolektivny nakup, a to uz nie je uplne 'bez problemov'.
Moja rada - ak chces "tak rekreacne niekedy skusit nejaku tu sutaz", zober ktorukolvek z tych zbrani, rozdiel nakladov pri jednej sutazi je zanedbatelny. Kludne vyskusaj raz jednu, raz druhu a uvidis...
...ci ta to zacne bavit, z coho sa ti lepsie striela, kolko sutazi rocne by si stihal, kolko by ta to stalo penazi a pod. Potom sa rozhodnes sam.
Ja napr. strielam 9L z G26-ky, ale tak raz za rok zoberiem vyvetrat aj G22-ku. Najlepsie na Steel Cup, tam 40-ka pekne zvoni