Doplnky na GLOCK

tycho28
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa tycho28 »

..
Naposledy upravil/-a tycho28 v 11 Dec 2013, 14:46, upravené celkom 1 krát.
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Nevie mi niekto poradiť, kde by som kúpil takúto tyčku na čistenie glocka? http://www.youtube.com/watch?v=DZf4mUM10Vc

vo videu je to čas cca 9:

prípadne originál glock čistenie

vďaka :)
inspiring_turing

Príspevok od používateľa inspiring_turing »

To Miro2851: skús sa pozrieť na GLOCKPARTS.COM, tá tyčka by mala byť od Boresnake.
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Už som to našiel, ďakujem :)

je to toto

http://glockparts.com/Detail.aspx?PROD=125162&CAT=688

malo by sa to dať ale zohnať aj u nás nie?
inspiring_murdock

Príspevok od používateľa inspiring_murdock »

chod si kupit na denesovu komplet sadu na cistenie za 13 eur a mas pokoj
Používateľov profilový obrázok
siver
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa siver »

Čaute, konečne sa mi podarilo zohnať nejaké normálne mieridlá na Glocka. Sú to mieridlá Warren Tactical:
Obrázok
Obrázok
Dnes ich idem nahodiť a tak by som potreboval poradiť. Ako vidíte na foto, tak svetlovodné vlákno neprišlo nahodené na muche. Neviete ako ho pripevniť? Je lepšie ho prilepiť sekundovým lepidlom alebo nahriať konce zapalovačom (ohňom).
Ak už niekto menil svetlovodné vlákno, vyskúšajte poradiť.
siver
prispievateľ

Tak už som ich namontoval. Ináč je to dosť piplačka.
Obrázok
Obrázok
siver
prispievateľ

Mieridlá som síce montoval prvý krát ale v podstate som urobil všetko ako píšeš. Na skrutku k muche som ale nepoužil lepidlo ale tmel na istenie závitových spojov. A to vlákno sa mi podarilo na prvý krát pekne zataviť, prvú som zatavoval stranu od strelca. Ešte musím dotiahnuť toho červíka ale nemám správny imbus, všetko sú to nejaké divné USA miery.
friendly_buck

Príspevok od používateľa friendly_buck »

Zhanam origos puzdro Glock s nastavitelnou vyskou zavesu? Nosia ho PPUckari poradi mi niekto kde ho zozeniem.. Nemozem ho nikde na nete najst? Iba na Glock stranke.. Dakujem
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Siver, jak sa ti pozdavaju tie warreny ? Bral si to double alpha academy? Daj nejaku recenziu. :)
siver
prispievateľ

Presne tak, objednal som to od Double Alpha. Škoda, že nevozia aj Sevigny Competition, zobral by som tie.
http://www.doublealpha.biz/sights/steel ... ptic-front
Pôvodne som nechcel Warreny ale zobral som ich lebo jedine tieto som vedel nejak normátne dostať na Slovensko okrem Truglo. Aj cena je celkom fajn, cca. 87 Eur aj s poštovným. Z USA by to bolo tak okolo 100-110 USD aj s dopravou + DPH, clo... Samozrejme keby sa dalo objednám z USA, majú oveľa v väčší výber. Ale mieridlá nikto nechcel poslať von z USA.
Teraz k mieridlám. Nahodil som ich iba v sobotu a ešte som nestihol otestovať pri strelbe. Takže zatiaľ som len sušil. Viem ich porovnať len z origoš plast. Glock a to je teda parádny rozdiel. Výrez na cielniku je širší a hlbší ako pri origoš a to Sevigny má ževraj ešte širší. Mucha je zase užšia (,115" čo je cca. 3mm). Takže skrátene povedané, muchu nájdeš v cielniku oveľa rýchlejšie ako pri origoš mieridlách kde je mucha širšia ako zárez v cielniku. Pri zacielení na terč mucha nezaplní celý výrez zielnika ale zostáva tam ešte "vzduchová" medzera. Na mierenku toto prevedenie asi veľmi nie je, ale ja to mám na praktickú strelbu.
Ešte k muche, sú k nej dodané dve svetlovodné vlákna cca. 8cm. Jedno červené a druhé zelené. Páči sa mi, že tie vlákna sú tenšie ako má kamoš na Shadowe. Na tom Shadowe sú hrubšie (je tam podľa mňa málo čierneho kovu okolo vlákna) a to mi nevyhovalo, v podstate som pri mierení videl len červený bod. Ale toto je fakt môj subjektívny názor.
Na ten ich patentovaný tvar cielnika si ale bude treba zvyknúť, viď foto. Ale ten tvar má zase výhodu, že vidíte väčšiu časť terča alebo iného potencionálneho cieľa. Na nosenie budú mieridlá ako stvorené, cielnik má skosené hrany. Asi preto sa volajú Tactical :wink:
Montaž zvládne asi každý priemerný kutil. Len si treba zaobstarať správne náradie, čo je trocha problém lebo v USA nemajú metrický systém. Najväčšia piplačka bola opilníkovať spodok cielnika aby zapasoval do drážky a výroba imbus klúča z 2mm na správny rozmer. Na muchu treba klúč, na stránke Earren píšu že 3/16" ale mne na to pasoval klúč z takej lacnej sady z označením 5/16, len som musel obrúsiť vonkajší rozmer lebo tá skrutka je blízko k okraju záveru.
Takže ešte mi zostáva mieridlá nastreliť a otestovať naostro a potom zhodnotiť či to bola dobrá kúpa :?:
niko
častý prispievateľ

Sak mi nieco hovor. Dostat poriadne mieridla do SR je pekny problem. Mne odrieka jedna firma za druhou a jedine s cim mam dobre skusenosti je DAA. Tam mi uz aj nejake veci poslali. Takze zvazujem tie warreny tiez.
Osobne pozeram ale na warreny trochu nedovercivo prave kvoli tym medzeram v mieridlach, ktore si spomynal. Totiz na IPSC parkure nemam problem trafit na 3-5 metrov dve alfy v podstate aj bez väcsieho mierenia, no rozdychany trafit dve alfy na 15 m uz tak lahko nejde. Preto sa obavam, ze prave v tychto momentoch sa este zhorsi presnost. Ale neskusal som ich, takze je to cisto len uvaha.
Urcite daj vediet ako sa s nimi striela.
siver
prispievateľ

Veď práve preto som menil, že tá široká origo plastová mucha zakryje na 15 m celý terč alebo gong :evil: No uvidíme keď budem na strelnici.
A v tej Viedni nemajú nič?
niko
častý prispievateľ

Vo Viedni mi povedali, ze Dawson neje certifikovany pre EU a ze preto ho nedovazaju. Skusil som tych Nemcov a ked som im volal povedali, ze dodacie lehoty su minimalne 8 tyzdnov, no casto sa stava, ze aj pol roka. Nakoniec mi povedali, ze na sklade maju tuto kombinaciu (link dole) k okamzitemu dodaniu. Dakze rozmyslam medzi tymto alebo warrenom.

http://www.dawsonprecision.com/ProductD ... 1094593467

http://www.dawsonprecision.com/ProductD ... 1094593468
siver
prispievateľ

Tu si skúšal: http://www.gunmaker.de/
Ten mal skladom pred mesiacom/dvomi kombináciu Dawson/Heinie. Cana bola ale vysoká, s dopravou cca. 125-130 Euro.
Tiež mi odpísali aj z Nórska a Švédska, že majú Dawson/Dawson, v podobnej cene. Písal som s nimi tak pred 2 mesiacmi.
Tu sú kontakty:
http://www.dawsonprecision.com/WSWrappe ... tactUs.htm
Je to dosť penez a plus prevod v cudzej mene.
PS: pozor, napríklad Heinie má taký istý alebo širší zárez ako Warren.
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"