Video glock 19 + nadherna strelnica
-
inspiring_turing
Jááj nemaj fakt strach dobre ti chlapi radia
ja som mal s glocka tiez po par ranach na hlavni kruzky,oni sa zoderu-alebo vyšuchaju do určitej miere viac nič.Moj mal cez 10tis ran ked som ho predal,na glocku tazko spoznas kolko ma za sebou.Nerieš a hlavne neotravuj majitela s trapnimy poznamkami ze ti predal zodrateho.Je ako novy.
Ale chod na forum mujglock.com tam sa dozvieš vsetko.
Naposledy upravil/-a BALISTIK v 21 Aug 2010, 09:09, upravené celkom 1 krát.
nemma pravdu moj rudy brat, zle sa pozrel na fotku. Ten zachyt je odrety na jeho funkcnej ploche zhora, teda zjavne pri "zachytavani zaveru" nie zboku o puzdro, teda pri noseniroman napísal:...podla toho poznas noseneho mloka...
to ale nic nemeni na tom, ze ten glock skutocne nema za sebou vela vystrelov
-
inspiring_liskov
Pozeral som záchyt záveru, ošúchaný nie je vôbec. Snáď budúci týždeň sa dostanem na strelnicu a zreferujem čo a ako 
Inak poznáte túto animáciu Glocka? Pekné je to
http://www.genitron.com/Basics/Glock23/P2Glock.html
Inak poznáte túto animáciu Glocka? Pekné je to
http://www.genitron.com/Basics/Glock23/P2Glock.html
-
inspiring_kepler
-
inspiring_murdock
-
friendly_lichterman
Pásy na hlavni sú asi od vratnej pružiny, spravia sa aj bez zrnka piesku! (Mam ich tiež na G17 a mat cistú zbran je mojim zvykom).
Kasli na to, nesleduj svojho Glocka mikroskopom! Kúpil si zbran určenú prednostne na služobné účely, (tzn. ze znesie /mala by/ aj drsnejsie zachádzanie a bude pracovať spoľahlivo!) a nie výstavný kus do vitríny! Preto nakúp včielky a strielľaj!
Kasli na to, nesleduj svojho Glocka mikroskopom! Kúpil si zbran určenú prednostne na služobné účely, (tzn. ze znesie /mala by/ aj drsnejsie zachádzanie a bude pracovať spoľahlivo!) a nie výstavný kus do vitríny! Preto nakúp včielky a strielľaj!
Tie pásy sú po celom obvode hlavne, takže jednak sú od vrátnej pružiny a jednak od záveru v okamihu, keď dochádza k zasunutiu náboja do komory a keď sa hlaveň vracia do vodorovnej polohy. Viem, na funkčnosť to nemá vplyv, mňa len zarazilo že sa urobili tak rýchlo povedzme, lebo na niektorých videách som videl hlaveň bez škrabanca a po podstatne viac výstreloch. Včielky mám už ináč kúpené, už len mať voľný čas 
-
inspiring_turing
Myslim ze vseobecne plati pravidlo, ze pruzina sa unavuje tym ze sa napina a vypusta, nie tym ze je dlhodobo v jednej polohe. Myslim ze by to nemuselo vadit. V USA sa dost pouzivaju take zamky na zbran, ktore sa prevlakaju prave cez zasobnikovu sachtu az po vyhadzovacie okienko, pricom zaver ostava v zadnej polohe, tak hadam by to nemalo skodit.