Video glock 19 + nadherna strelnica

inspiring_turing

Príspevok od používateľa inspiring_turing »

Toto ošúchanie čiernenia na hlavni je pri Glocku typické a bežné - absolútne nemusíš mať strach. Rovnako sa leští (streľbou) aj horná časť kvadratickej nábojovej komory. Oleštenie nemá absolútne žiadny vplyv na odolnosť voči korózii - tenifer to nijako nepoškodzuje.
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Jááj nemaj fakt strach dobre ti chlapi radia :roll: ja som mal s glocka tiez po par ranach na hlavni kruzky,oni sa zoderu-alebo vyšuchaju do určitej miere viac nič.Moj mal cez 10tis ran ked som ho predal,na glocku tazko spoznas kolko ma za sebou.Nerieš a hlavne neotravuj majitela s trapnimy poznamkami ze ti predal zodrateho.Je ako novy. :lol: Ale chod na forum mujglock.com tam sa dozvieš vsetko.
Naposledy upravil/-a BALISTIK v 21 Aug 2010, 09:09, upravené celkom 1 krát.
gewehr
expert
Registered for: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

roman napísal:...podla toho poznas noseneho mloka...
nemma pravdu moj rudy brat, zle sa pozrel na fotku. Ten zachyt je odrety na jeho funkcnej ploche zhora, teda zjavne pri "zachytavani zaveru" nie zboku o puzdro, teda pri noseni :wink:

to ale nic nemeni na tom, ze ten glock skutocne nema za sebou vela vystrelov
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

fotky som nekukal, reagoval som ze vo vseobecnosti sa plechova packa zachytu osucha pri noseni a nie pri strielani... moja je od rifli po roku a pol krasne vylestena do biela
Marek Z
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa Marek Z »

a presne to som myslel, na funkcnej ploche. mne takto zacal vyzerat tak ako som pisal.
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Pozeral som záchyt záveru, ošúchaný nie je vôbec. Snáď budúci týždeň sa dostanem na strelnicu a zreferujem čo a ako :-)

Inak poznáte túto animáciu Glocka? Pekné je to :D

http://www.genitron.com/Basics/Glock23/P2Glock.html
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Animacka a pokec je super. Len mohli dodrzat aj rozmer suciastok zbrane presne v pomere, potom by im tam nevychadzali nepresnosti pri zobrazovani. Ale na pochopenie funkcie glock-u je to vyborne video.
inspiring_murdock

Príspevok od používateľa inspiring_murdock »

miro tie kruhy tam mas z toho ze ho vela sušís ale doma na polici:D namiesto strelby
miro285
častý prispievateľ

Na streľbu nebolo zatiaľ času :D Ale tak je mi jasné, že tie kruhy sú spôsobené pohybom záveru, len ma zaráža, že sa urobili tak rýchlo.
friendly_lichterman

Príspevok od používateľa friendly_lichterman »

Pásy na hlavni sú asi od vratnej pružiny, spravia sa aj bez zrnka piesku! (Mam ich tiež na G17 a mat cistú zbran je mojim zvykom).
Kasli na to, nesleduj svojho Glocka mikroskopom! Kúpil si zbran určenú prednostne na služobné účely, (tzn. ze znesie /mala by/ aj drsnejsie zachádzanie a bude pracovať spoľahlivo!) a nie výstavný kus do vitríny! Preto nakúp včielky a strielľaj!
miro285
častý prispievateľ

Tie pásy sú po celom obvode hlavne, takže jednak sú od vrátnej pružiny a jednak od záveru v okamihu, keď dochádza k zasunutiu náboja do komory a keď sa hlaveň vracia do vodorovnej polohy. Viem, na funkčnosť to nemá vplyv, mňa len zarazilo že sa urobili tak rýchlo povedzme, lebo na niektorých videách som videl hlaveň bez škrabanca a po podstatne viac výstreloch. Včielky mám už ináč kúpené, už len mať voľný čas :)
inspiring_turing

Príspevok od používateľa inspiring_turing »

Tie pásy nie sú v žiadnom prípade spôsobené vratnou pružinou ale samotným záverom - resp. jeho pohybom a dotykom s hlavňou v koncových polohách - pri dobehu hlavne dozadu a dopredu. Akákoľvek špekulácia o vratnej pružine je mimo ...
miro285
častý prispievateľ

Ľudia mám otázku. Aký vplyv má konštrukciu a ďalšie fungovanie prípad, keď nechám záver na Glockovi dlhodobo v zadnej polohe? Nebude tým trpieť vrátna pružina, prípadne ústrojenstvo zbrane? Ďakujem
kapula
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Myslim ze vseobecne plati pravidlo, ze pruzina sa unavuje tym ze sa napina a vypusta, nie tym ze je dlhodobo v jednej polohe. Myslim ze by to nemuselo vadit. V USA sa dost pouzivaju take zamky na zbran, ktore sa prevlakaju prave cez zasobnikovu sachtu az po vyhadzovacie okienko, pricom zaver ostava v zadnej polohe, tak hadam by to nemalo skodit.
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

pružiny trpia viac pri dynamickom namáhaní ako keď sú stlačené. Bežná vec u amnestovaných povaloviek že zásobník bol naplnený od vojny a šlape bez problému. Ak by mal glock trpieť tým že ostane záver v zadnej polohe tak Gaston dnes somruje dakde pred stanicou... :lol: :lol: :lol:
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"