Video glock 19 + nadherna strelnica
-
inspiring_kepler
-
inspiring_kepler
Tak dnes som konečne vybehol na strelnicu (ďakujem Mišovi za spoločnosť
). Mal som 3 druhy streliva, Magtech, Blazer, SB. Najviac som vystrieľal Magtechov, potom Blazerov a asi 1 zásobník SB. Dokopy okolo stovky. Najlepší pocit som mal z Magtechov, strieľanie bolo najpríjemnejšie. Najdivokejšie boli podľa mňa SB, Blazery zase čmudili ako divé, v jednom kuse mi rosili okuliare
Čo som bol prekvapený, nemal som ani jednu zádržku, trošku horšie to bolo s presnosťou, lebo som triafal skoro všade, len nie do terča
Potom sa to trochu zlepšilo. Vadí mi jedna vec, na Glockovi mám nastaviteľné mieridlá a mám ich od kúpy posunuté do jednej strany. Neviem či je to naschvál, najhoršie, že neviem ani posúdiť, či je to dobre alebo zle, keďže zatiaľ strieľam na hovno. Ďalšia vec, ale to je moja chyba, trochu sa mi trasú ruky, to je ale zrejme zo strachu ešte, snáď to prejde 
miro2851:
Trocha poopravim Rada74 - ak mas nastrelene na 10m, zasahy na 15-25m pojdu nad. Az do vzdialenosti, ked ma balisticka krivka vrchne zakrivenie, potom to zacne pomaly klesat. Neviem, aka je to vzdialenost, pri Lugri a 4" hlavni tipujem niekde medzi 30-50m.
A samozrejme vice versa - ak mas nastrelene na 25m, vsetky zasahy na 0-25 pojdu pod, co imho nie je moc idealne.
Vsetko samozrejme zavisi od toho, co a na ake vzdialenosti chces strielat.
Trocha poopravim Rada74 - ak mas nastrelene na 10m, zasahy na 15-25m pojdu nad. Az do vzdialenosti, ked ma balisticka krivka vrchne zakrivenie, potom to zacne pomaly klesat. Neviem, aka je to vzdialenost, pri Lugri a 4" hlavni tipujem niekde medzi 30-50m.
A samozrejme vice versa - ak mas nastrelene na 25m, vsetky zasahy na 0-25 pojdu pod, co imho nie je moc idealne.
Vsetko samozrejme zavisi od toho, co a na ake vzdialenosti chces strielat.
Tak zistil som si, že Glocka mám nastreleného na 25 metrov. Strieľať som bol na rovnakú vzdialenosť, všetko mi ale išo do hája
Potom sa mi už podarilo trafiť aj terč, ale všetko mi išlo dole, po celej šírke terča.
Teda, ak budem strieľať na povedzme 10 metrov, budem musieť mieriť nad, dobre tomu rozumiem?
Teda, ak budem strieľať na povedzme 10 metrov, budem musieť mieriť nad, dobre tomu rozumiem?
-
inspiring_murdock
nie do 25 metrov mieris stale rovno potom nad 25 teoreticky mozno by si mal dvihat aj ked sa mi to uplne nezda lebo ja na 14 metrov ledva trafim terc a stryko s mojim glockom na 60 metrov daval v pohode do torza a pytal som sa ho ci mieri nejak nad a ze nie len klasicky podla mieridiel(zamerna ci jak sa to vola),nehovorim ze do stredu ale keby to bol clovek tak vsetko v hrudniku.aj ked je pravda ze 25 rokov bol v speciale a oni si vo vedrach nosili naboje na trening.My chudaci co to kupujeme za 6 sk to mame tazke