Video glock 19 + nadherna strelnica

miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

No no, presne kvoli takému zámku sa pýtam. Ďakujem za odpovede :-)
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

zamok, zamok ... vyber hlaven, daj do vacku a zbran je zamknuta aj proti karbobruske :-)
miro285
častý prispievateľ

heh, aj to by bolo síce riešenie, ale viac sa mi pozdáva toto :D už len z toho dôvodu, že keď budem u frajerky, alebo keď nebudem doma, aj keď síce mám 2 trezory na to, tak budem pokojnejší :)
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

ved hej, len s tou hlavnou vo vacku mas 100% istotu ze tu zbran nikto nezneuzije v ziadnom pripade i ked ti ju ukradne aj s trezorom a ty si stale kryty aj na policii, kedze mas hlaven s vyr.cislom pri sebe :-)
miro285
častý prispievateľ

Tak dnes som konečne vybehol na strelnicu (ďakujem Mišovi za spoločnosť :)). Mal som 3 druhy streliva, Magtech, Blazer, SB. Najviac som vystrieľal Magtechov, potom Blazerov a asi 1 zásobník SB. Dokopy okolo stovky. Najlepší pocit som mal z Magtechov, strieľanie bolo najpríjemnejšie. Najdivokejšie boli podľa mňa SB, Blazery zase čmudili ako divé, v jednom kuse mi rosili okuliare :shock: Čo som bol prekvapený, nemal som ani jednu zádržku, trošku horšie to bolo s presnosťou, lebo som triafal skoro všade, len nie do terča :D Potom sa to trochu zlepšilo. Vadí mi jedna vec, na Glockovi mám nastaviteľné mieridlá a mám ich od kúpy posunuté do jednej strany. Neviem či je to naschvál, najhoršie, že neviem ani posúdiť, či je to dobre alebo zle, keďže zatiaľ strieľam na hovno. Ďalšia vec, ale to je moja chyba, trochu sa mi trasú ruky, to je ale zrejme zo strachu ešte, snáď to prejde :?
miro285
častý prispievateľ

Páni, mám otázku. Ak mám Glocka nastreleného napríklad na 10 m, má to vplyv na streľbu na 25 m? Alebo naopak?
Používateľov profilový obrázok
rado74
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

ma to vplyv tak ako pri kazdej zbrani zasahy pojdu dole cim vacsia vzdialenost tym nizsie budes mat zasahy /balisticka krivka nepusti /
Mizulin
občasný prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa Mizulin »

V cervenej knihe ktoru si urcite studoval ako biblia pred skuskami balistika bola ci nie ?
Nepovedal by som ze chyba je v zbrani ,ale skor mantacky stlacas spust . Tiez som mal problem ze mi isiel 10 cm od stredu ,ale ked si manaska zobral do ruk clovek co vie strielat nerobilo mu to problem .
Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

miro2851:
Trocha poopravim Rada74 - ak mas nastrelene na 10m, zasahy na 15-25m pojdu nad. Az do vzdialenosti, ked ma balisticka krivka vrchne zakrivenie, potom to zacne pomaly klesat. Neviem, aka je to vzdialenost, pri Lugri a 4" hlavni tipujem niekde medzi 30-50m.

A samozrejme vice versa - ak mas nastrelene na 25m, vsetky zasahy na 0-25 pojdu pod, co imho nie je moc idealne.

Vsetko samozrejme zavisi od toho, co a na ake vzdialenosti chces strielat.
miro285
častý prispievateľ

Tak zistil som si, že Glocka mám nastreleného na 25 metrov. Strieľať som bol na rovnakú vzdialenosť, všetko mi ale išo do hája :D Potom sa mi už podarilo trafiť aj terč, ale všetko mi išlo dole, po celej šírke terča.

Teda, ak budem strieľať na povedzme 10 metrov, budem musieť mieriť nad, dobre tomu rozumiem?
inspiring_murdock

Príspevok od používateľa inspiring_murdock »

nie do 25 metrov mieris stale rovno potom nad 25 teoreticky mozno by si mal dvihat aj ked sa mi to uplne nezda lebo ja na 14 metrov ledva trafim terc a stryko s mojim glockom na 60 metrov daval v pohode do torza a pytal som sa ho ci mieri nejak nad a ze nie len klasicky podla mieridiel(zamerna ci jak sa to vola),nehovorim ze do stredu ale keby to bol clovek tak vsetko v hrudniku.aj ked je pravda ze 25 rokov bol v speciale a oni si vo vedrach nosili naboje na trening.My chudaci co to kupujeme za 6 sk to mame tazke :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"