Rozhovor ministra Lipsica v pluske

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

asris to nikto netvrdi !

ide len o tu staru pravdu ze nie vsetci veriaci su "verici" ........
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

aris
zo 100 "kostolnikov" je jeden,ktory sa sprava tak ,ako sa na krestana patri. Zbytok sa tam chodi "ocistit" od spiny /dobre,ze toho z kriza netahaju dole za nohy/ a cez tyzden "miluju svojho blizneho" ,ale po svojom .....
inspiring_murdock

Príspevok od používateľa inspiring_murdock »

aris tak som to nemyslel iba som poukazal na istu cast osadenstva ktori to beru ako ocistu.Ved aj taliansky mafiozovia boli ortodoxni krestania.
Ja naopak nemam nic proti viere ale vadi mi cirkev ako institucia a najma ta katolicka.Vseobecny problem je ze byt krestan a nezhresit sa neda pretoze aj pocas omsi dookola opakuju som hriesnik a neviem co.

Bol som minule v kostole s priatelkou a spravil som si par poznatkov,bola to prva omsa v zivote.
1.Farar sa snazil rozpravat takymi terminmi ze prisaham okrem mna mu rozumeli asi dalsia 3 ludia.
2.Osadenstvo: 15 percent ortodoxne babky co sa modlikali uz pred zaciatkom a pol hodinu po omsi.asi 30 percent mladych z ktorych takmer kazdi jeden pozeral kazdych 5 minut na hodinky kedy to uz skonci popripade hrali PSP alebo hry na mobile.35 percent muzov co pozerali na hodinky kazdu minutu,mimochom z polky razilo tak ze mi az zle bolo a po omsi sa vybrali smer krcma.A zvysok tych zdravych veriacich co to brali tak ako to brali medzi nimi dvaja lekari ktori beru vieru ako oporu s ktorymi som sa nasledne este bavil na tuto temu
3.Farar mal kazen o celibate a jeho potrebnosti,bohuzial po omsi na otazku preco napr. kalvini ju nepotrebuju a ci nahodou neni celibat kvoli tomu aby sa nedelil katolicky majetok,uz odpovede som sa nedockal
4.Ked farar povedal ze minulu omsu sa vyzbierali 1200 euro skoro mi spadla sanka,nech vyzbierali to mi nevadi ale preco sakra tie peniaze nezdanuju.Ja kupim zbran zaplatim za to dph,ja kupim naboje zaplatim za to dph ja si kupim hajzel papier aby som si mal s cim vytret zadok zaplatim za to dph a mne nejaky zastupca KDH chce zobrat legalne nadobudnuty majetok kvoli tomu o com tu cely cas pisem,kvoli farizejstvu
Používateľov profilový obrázok
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

ok
ja som len chcel upozornit, ze rozum a viera sa nebiju
a najma, ze katolicizmus nie je krestanstvo.

ale uz nebudem off topicovat.
inspiring_murdock

Príspevok od používateľa inspiring_murdock »

jj pardon to mas uplnu pravdu skor to bolo myslene na stredovek kedy boli dost potlacani vzdelanci. dost OT
wizzard160
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa wizzard160 »

aris pridavam sa tiez som krestan ale nie katolik :)
taktikZA
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa taktikZA »

rado74
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

uz mi je jasne kde sa inspirovali pri natacani niektorych pasazi filmu KRSTNY OTEC .Aspon sa potvrdilo stare zname "vodu kazu, vino piju"
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

problem je ze to nieje len u nich ale skoro vsade :evil: maju moc peniaze atd . :evil:
co asi tak resp. prečo hovoria o veriacich ze su ovečky a oni su ich pastieri ?????

lebo nas maju za tupe ovce ktore treba podojit a ked sa uz neda tak ich treba utratit :evil:
friendly_tharp

Príspevok od používateľa friendly_tharp »

Chlapci,toto je moj prvy prispevok sem, zaregistroval som sa az po tej nestastnej udalosti,cital som vas uz dlhsie. Uz som par krat pisal Lipsicovi,ze kde vobec vystudoval vysoku skolu,nema elementarne znalosti ani o zakone,o prave, o nasej ustave a o ministerstve kde robi vie velky prd. Hlavne,ze sa pred kamerami navlieka to smiesne telo do neoprenu....Hromadna pripomienka podpisana, pisal som aj s jednym poslancom za SaS, ze on podrobne vsetkym svojim poslancom vysvetlil,ze o co ide v tej novele,takze ich hlasy by sme mali mat. Smer by mal byt uz z principu proti tomu,co Lipsic poda a Myslim,ze aj Most sa postavi proti tomu. Otazne je SDKU a samozrejme buze..rantske KDH.
Drzim nam palce,nech vyhra zdravy rozum,ale stale mam obavy,ze toto bola len udicka,kam az moze zajst a bude to skusat aj nadalej.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"