V Devínskej Novej Vsi sa strieľa - osem mŕtvych!
-
inspiring_boyd
- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 4 months
- Kontaktovať používateľa:
http://www.diamantovabana.sk/doc/01.html aj poniektory SLOVACI vyuzivaju AFRIKU vid. link ... ak mate problemy z vysokym tlakom tak radsej necitajte
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 11 months
Off topic celkom isto som, ale tej téme asi Ty veľa nerozumieš....
Komu že to asi píšem ja kacír? Že by inkvizítorovčekovi? A zase som OT
ale celkom rád. Už som sa na podobnú tému rozprával aj s farárikom a nevedel ma vyargumentovať, videl neznaboha a pekelníka a preto sa radšej pobral dať posledné pomazanie, zadarmo asi.......mafián zasratý.
Komu že to asi píšem ja kacír? Že by inkvizítorovčekovi? A zase som OT
-
eager_hertz
telra napísal:ehm
plynovka na stretnuti majitelov ZP?
ehm, putativna nutna obrana a potom nech lipsic vysvetluje ze ten nebohy mal plynovku - zbran kategorie D a bol policajt, z neznameho dovodu v civile ale vb sluzbe, ktoremu ruplo a zacal strielat z plynovky......
menej vtipne mi vsak pride ked si predstavim ze sa medzi nas snazia alebo budu snazit infiltrovat pani z tej institucie ktora ma v logu dve sovy sediace na strome so slovenskym znakom
precitaj si Svate pismo a budes vidiet niektore veci inac.. Zo stareho zakona odporucam: knihu múdrosti, kazatel, prislovia, kniha Sirachova ... najdes tam vela zaujimaveho aj pre "neznaboha" a "pekelnika"dirty harry napísal:Off topic celkom isto som, ale tej téme asi Ty veľa nerozumieš....
Komu že to asi píšem ja kacír? Že by inkvizítorovčekovi? A zase som OTale celkom rád. Už som sa na podobnú tému rozprával aj s farárikom a nevedel ma vyargumentovať, videl neznaboha a pekelníka a preto sa radšej pobral dať posledné pomazanie, zadarmo asi.......mafián zasratý.
-
inspiring_shockley
magister napísal:Kresťanstvo je firmaaaaaaaa?TURBIAK napísal:tak tak spravne pises..CIRKEV a Krestanstvo je najbohatsia a najskurvenejsia firma na svete... realita je taka ze ich ,,ovecky ,, su hlavne chudobnejsi a nevzdelany ludia tohto sveta... sorry za OT
No nechám sa poučiť....... Pokračuj, prosím.
Akekolvek "NABOZENSTVO" je business, nielen krestanstvo, a nastroj politiky (co je tiez len iny level businessu).
Odlisuj od slova "VIERA", ak s tym mas problem.
Sorry za off-topic.
-
inspiring_boyd